Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

ברשותי כ- 20,000 ש"ח לקניית רכב אוטומטי, רוב הנסיעות שלי בעיר, חוץ מנסיעות מידי פעם לי-ם.

מתלבט בין מס' רכבים שמצאתי קרובים לסכום הנ"ל:

1. סוזוקי בלנו שנת 95-96

2. דייהטסו סיריון 99-00

3. יונדאי אטוס 99-00

מעוניין ברכב אמין, שהתחזוקה שלו זולה, וצריכת הדלק נמוכה.

סוזוקי הוא רכב די סחיר שקשה למציאה, וגם השנתון שלו נמוך, לא מודע לצריכת הדלק שלו.

מצד שני, הסיריון והאטוס השנתונים שלהם גבוה, אך האם לא מפחיד לקנות אותם לאחר שהיו בעבר בחברת השכרה?

אשמח לתגובות,

גלעד.

פורסם

הייתי במצב בערך כשלך. בחרתי במאזדה 323 94'. (תוכל למצוא גם 6-95 בתקציב.) לא מרגשת, אבל אמינה מאוד, דיי נוחה, מפוארת מספיק וחסכונית למדי. היא זולה במעט מהסוזוקי בשוק. הסוזוקי גם בסדר, אבל אני לא מבין למה לך סיריון ובוודאי לא אטוס. קטנות וצפופות יותר, איכותיות פחות, ולא לחינם הן זולות יותר ומאפשרות שנתון גבוה יותר. אני לא בטוח שהחסכון הזניח בדלק שווה את המחיר. בהצלחה!

פורסם

יונדאי אטוס - לא! לאן אתה רוצה להגיע עם הרכב הזה בדיוק? סה"כ עגלת סופר עם מנוע קטן מאוד וחלש,

לגבי הסיריון, מנוע 100 אוטו' זה לא מה שאתה צריך, בנוסף רוב האקזמפלרים לא פרטיים, אלא ליסינג\השכרה\חברה וכו' מה שייתן לך מחיר נמוך אך גם אבזור דל וכאב ראש עשיר.

לא מכיר באלנו ב20K , אפילו שנת 95 עולה יותר מזה.

אפציות ממולצות יותר הן האקסנט האוטו', אמנם שנתון נמוך יחסית אבל הרכב אמין, וחזק מספיק לדרישות שלך.

דייהטסו שרייד 1.3 16V אוטו' משנת 94' תענה על הדרישות שלך ויותר , הבעיה העיקרית ברכב הזה הוא השנתון שלו.

לא חסרות עוד אופציות (306/106, בימבה וכו') בצע חיפוש באתרי יד שניה..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...