Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

ברשותי שברולט לומינה 96 עם 98K בביקור היום בתחנת הדלק גיליתי שאחותי ה"חכמה" השאירה חצי ליטר דלק במיכל!!!!!!!!!

מיכל של 60 ליטר והשעון של המשאבה הראה שנכנסו למיכל 59.5 ליטר....

אבא שלי נכנס לקריז והוא רוצה לנקות את כל המערכת של הדלק כי היא בטח מלאה ליכלוך עכשיו אחרי כזה נזק....

מה אתם ממליצים לעשות?

תודה לעוזרים.

פורסם
שלום לכולם...

ברשותי שברולט לומינה 96 עם 98K בביקור היום בתחנת הדלק גיליתי שאחותי ה"חכמה" השאירה חצי ליטר דלק במיכל!!!!!!!!!

אבא שלי נכנס לקריז והוא רוצה לנקות את כל המערכת של הדלק כי היא בטח מלאה ליכלוך עכשיו אחרי כזה נזק....

מה אתם ממליצים לעשות?

תודה לעוזרים.

לפי מה שאני יודע, זה ממש לא כזה קריטי.

אז פעם אחת האוטו נשאר עם חצי ליטר...נכון, זה לא בריא, ועדיף לא להגיע לכהז מצב, אבל קורה. לא צריך בשביל זה לשבור את הראש.....

Back to the original - NC again.

פורסם
שלום לכולם...

מה אתם ממליצים לעשות?

תודה לעוזרים.

אם הליכלוך הוא זה שמטריד אותך, תחליף פילטר דלק.

כל שאר התוספים לא ממש יצליחו להמיס את הליכלוך שיש שם, אם בכלל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שאחותי המון פעמים משאירה אותו עם 3 - 4 ליטר במיכל וזהל א בריא לאוטו....

לא כדאי להוסיף איזה משהו לאוטו לנרקות אותו....בכל מקרה הוא כבר יותר מ-7 שנים עם הכביש

פורסם

האוטו מגמגם? מזייף?

אם כן - תוספים ודרגונים למיניהם לא יצילו אותך. ניקוי מקצועי עם תוספים מקצועיים והחלפת פילטר כן. אבל אם הרכב לא עושה בעיות - חבל על הכסף שתוציא על תוספים לא יעילים.

עצה אחרת לי לך, כטיפול מונע - כל פעם שאחותך מחזירה את הרכב בלי דלק, אל תתנו לה את הרכב לפרק זמן ותכריחו אותה לצעוק לתוך פיית הדלק התנצלויות בפני המיכל.

פורסם
תסלחו לי על הבורות

אבל אני לא מבין מה הבעיה...

זה שנשאר פחות מדי דלק ??

או שזה יותר מדי ?

אני לא מבין

שנשארת כמות קטנה של הדלק במיכל.

אם אתה רוצה בשפה פשוטה

כל המשקעים מתחלחלים , הם מתרכזים ומתרכזים וככה כל הג'יפה נכנסת למנוע.

• תוכן חדש...