Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני שמתחילים:

הרכב:פורד קורטינה 1976 בשימוש יומיומי.

כעת ,לבעיה-לא מזמן החלפתי בולמים קדמיים (סטנדרטים של קורטינה אבל על גז) ,ובקרוב אני אחליף בולמים אחוריים.

מה שמפריע מעל הכל,זה הרכות הבלתי נסבלת של הרכב.

הרכב ממש רך,מראש הקורטינות אמורות להיות רכות,אבל שלי רכה יותר מכל קורטינה שנהגתי עליה.(לצורך השוואה,יש לנו עוד קורטינה אותו דגם בבית,והיא לא כל כך רכה).

לפי דעתי,צריך להחליף את הקפיצים.

רציתי לדעת אם יש היום שוק אפטר מרקט בארץ גם לרכבים כאלו , בנושא הקפיצים.או שחייבים לקנות את המקוריים לקורטינה שמכויילים לרכות?

יש לציין שבחיים לא התעסקתי עם נושא הקפיצים אז אני די בור בקטע הזה.

אני מעדיף רכב קשה על הכביש למען הנאה גדולה יותר בנהיגה .

תודה מראש לעוזרים,

לירון

פורסם

אם אתה רוצה רכב קשיח יותר, חייבים גם קפיץ וגם בולם קשיחים יותר, כך שלפני שאתה קונה ב"טעות" בולם "מקורי על גז" תעשה סקר, אני לא מכיר קורטינה, אבל באם זכרוני מספיק מדוייק, יש מאחור קפיצי עלים, ולהם אין כמעט דברים "משופרים", בד"כ מוסיפים עלה מחומר יחסית קשיח על מה שקיים במקור, שוב, כולל בולם קשוח ואיכותי יותר.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור,לא נראה לי שהבנו אחד את השני כל כך טוב.

התקנתי בולמים קדמיים על גז ,שהכוונה במילה ''מקוריים' הייתה שהם לא של חברת שיפורים או משהו,אלא רגילים שהמליצו לי עליהם .

כעת צריך להחליף גם קפיצים קדמיים. רציתי לדעת מה האלטרנטיבות שלי .

פורסם
ליאור,לא נראה לי שהבנו אחד את השני כל כך טוב.

התקנתי בולמים קדמיים על גז ,שהכוונה במילה ''מקוריים' הייתה שהם לא של חברת שיפורים או משהו,אלא רגילים שהמליצו לי עליהם .

כעת צריך להחליף גם קפיצים קדמיים. רציתי לדעת מה האלטרנטיבות שלי .

תחפש באתרים בחול אף אחד לא מכיר את הרכב שלך בארץ ברמה של שינויים ואפטר מרקט

גם חלקים יהיה לך קשה למצוא פה , תחפש פורמים שמשפרים קורטינות אם יש ותשאל איך אתה משפר שם את מה שאתה רוצה

בכל אופן לא ממליץ לך להקשיח את הרכב שלך יותר מדי למה הוא לא בנוי והנוחות שלך תיפגע , ואתה לא נראה לי אחד שהולך לקרוע אותו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לא מתכוון לעשות את הרכב לוטוס אליז,אבל להקשיח מעט למצב שאני אוכל לקחת סיבוב חד ולא כל הרכב ישקע כמו אונייה,או שבזמן העברת משקל קדימה כל הרכב ירכן בצורה מטורפת.

לא מתכוון להשתגע,פשוט להפוך אותו למשהו נורמלי מבחינת הקשיחות שלו.

פורסם

תראה אני לא רוצה לבאס אותך, אבל לא כל בולם מסוגל להתמודד עם הנמכה, אני לא יודע בכמה אתה מעוניין להנמיך, אבל קח בחשבון שאם ההנמכה תהיה ניכרת יש סיכוי שהבולמים יגמרו מהר או לא יהיו אפקטיבים.

פורסם

אין חובה להנמיך.

יש קפיצים קשיחים שלא מקוצרים.

אצלך הסרן האחורי בתצורת עלים? זה בעייתי, התת היגוי יעלה בצורה מורגשת ככל שהקפיצים הקידמים קשיחים מהמקור.

יש אפשרות להקשיח את העלים, בפורום ג'יפלוג מומחים לכך.

אביחי

פורסם

בבקורטינה אכן אין קפיצי עלים מאחורה.

אין בארץ אפשרות לקנות קפיצים מחוזקים למכוניות ישנות?:roll:או אפילו לחזק את שלי הקיימים?

• תוכן חדש...