Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביטו,

אני משוכנע,וכך גם טנק הדלק שלי,שאני מתדלק פחות.

אני גם לא חושב שזוהי תגלית מסעירה או משהו כזה.זהו תוסף לכל דבר.אך עלותו נמוכה יותר מכלל תוספי הדלק למיניהם.

אמיר,

שים לב מה קרה למחירי הסולר.בראשיתו היה ה"מציל" הלאומי של העוסקים בכבישים,והיום אף יקר יותר ממחיר הבנזין.

שים לב בהתפתחות המע' הנעה בגז...אט אט המחירים עולים,והאחזקה מתייקרת.

שים לב כמה הרכבים "הירוקים" אינם פופולרים בשוק הישראלי.

למדינתינו הנאורה יש בעיה. היא זקוקה לכספי המיסוי על הדלק,ואם תצרוכת הדלק הכללית תרד,יאלצו לייקר את המיסוי.

גם בבחינת גניבות הרכב אין חדש,ואפילו דיי דומה.הרי,יש פיתרון נגד פוצי מכוניות חוצפנים.אך המדינה מתפרנסת מכך!

אם מוצר כזה או אחר יבדק במכונים רשומים בארץ,והמדינה תיאלץ לתת אישור מסויים על טיב המוצר,מחירו יעלה כלעומת שבא.בדיוק כמו שקרה לסולר...ומה שיקרה להערכתי לגז בעתיד הקרוב(אם הגז ישרוד את מציאותינו).

האינטרס הסמוי של מדינתינו הוא שנמשיך לצרוך דלק ונמשיך לקנות רכבים....

אני מוכן לתת לך מתנה:) לכבוד השנה החדשה:),זוג טבליות,תפעל ע"פ הוראותיי,ותיווכח לחסכון הטמון בהן.

לא טענתי שהן מנקות את המערכת!

לא,הן לא!!

אך הן בהחלט מאפשרות הרבה פחות לכלוך מאשר בלעדיהן.

אני עדיין בבירורים מעמיקים לגבי מרכיביה.

בנתיים אני נהנה מהחיסכון...

ו...דורקי,

אתה רוצה להאמין ,ברוך הבא. לא רוצה,לא חייב.יום טוב לך:)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כבר מתחיל להישמע כמו פירסומת סמוייה עמוק, כל כך עמוק שהיא לא יודעת כבר שהיא סמוייה ומתחילה להשתמש במה שהיא עצמה דוחפת לאחרים...

וכמה פעמים היית מאז שהתחלת להשתמש בטבליות הקסם האלה במוסך? כמה כ"ס איבדת בסחיבה?

ראש מנוע-היה צריך להחליף? כמה פעמים?

ומה עם הקירקושים המוזרים שאני משוכנע שהתחילו לך שם?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הביטו,

אני משוכנע,וכך גם טנק הדלק שלי,שאני מתדלק פחות.

אני גם לא חושב שזוהי תגלית מסעירה או משהו כזה.זהו תוסף לכל דבר.אך עלותו נמוכה יותר מכלל תוספי הדלק למיניהם.

אמיר,

שים לב מה קרה למחירי הסולר.בראשיתו היה ה"מציל" הלאומי של העוסקים בכבישים,והיום אף יקר יותר ממחיר הבנזין.

שים לב בהתפתחות המע' הנעה בגז...אט אט המחירים עולים,והאחזקה מתייקרת.

שים לב כמה הרכבים "הירוקים" אינם פופולרים בשוק הישראלי.

למדינתינו הנאורה יש בעיה. היא זקוקה לכספי המיסוי על הדלק,ואם תצרוכת הדלק הכללית תרד,יאלצו לייקר את המיסוי.

גם בבחינת גניבות הרכב אין חדש,ואפילו דיי דומה.הרי,יש פיתרון נגד פוצי מכוניות חוצפנים.אך המדינה מתפרנסת מכך!

אם מוצר כזה או אחר יבדק במכונים רשומים בארץ,והמדינה תיאלץ לתת אישור מסויים על טיב המוצר,מחירו יעלה כלעומת שבא.בדיוק כמו שקרה לסולר...ומה שיקרה להערכתי לגז בעתיד הקרוב(אם הגז ישרוד את מציאותינו).

האינטרס הסמוי של מדינתינו הוא שנמשיך לצרוך דלק ונמשיך לקנות רכבים....

אני מוכן לתת לך מתנה:) לכבוד השנה החדשה:),זוג טבליות,תפעל ע"פ הוראותיי,ותיווכח לחסכון הטמון בהן.

לא טענתי שהן מנקות את המערכת!

לא,הן לא!!

אך הן בהחלט מאפשרות הרבה פחות לכלוך מאשר בלעדיהן.

אני עדיין בבירורים מעמיקים לגבי מרכיביה.

בנתיים אני נהנה מהחיסכון...

ו...דורקי,

תגיד, זה באינטרס של המדינה להחזיק את אותם רכבים שמתודלקים באותו דלק שאנחנו נוסעים בו?

סע לשלום.

פורסם

ו...דורקי,

אילו היית קורא את השרשור מתחילתו, היית יודע שאני מאמין רק בתכשיר אחד - התכשיר שמצמיח שערות על הראש.

תאמין לי שהוא עובד וכל קירח שמרח אותו על הראש צימח רעמה לתפארת (לרגל החגים אני כיבואן אהיה מוכן לתת לך אריזה במחיר שהוא חצי חינם - רק תבקש)...

נ.ב. מילא ישראל, אבל גם לממשל האמריקני יש אינטרס להעלים את "מוצר הפלא"? אה שכחתי אלי הנפט מטקסס הם אלה שקנו את ההמצאה וקברו אותה כדי שלא תפגע להם בעסקים.

ובנוסף - חזירים יכולים לעוף... :roll:

פורסם

בוא נגיד אם זה היה כזה מועיל אז מזמן כבר היינו שומעים על הדבר הזה בכל חור אפשרי!

אבל לא זה שטויות , אז שומעים את זה מאנשים עם 3 הודעות

פורסם

חבר שלי ניסה את הטבליות האלה(או משהו דומה), והגיע למסקנה שהשיפור הקטן בצריכה(שאמנם קיים) מתקזז עם מחיר הטבליות..:-o

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אתה יודע מה - אני מוכן לנסות, שלח לי 2 טבליות וננסה על הרכב שלי - גם בנזין ועם 65 ליטר מיכל.

אם אתה רציני ורוצה להוכיח את טענותיך, אני אתן לך את הכתובת שלי ותשלח לי אותן.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

שחר,

אני יכול לשער שכלי הרכב שמדינת ישראל ממננת עבורם דלק, הם עשרות אלפים. (שב"ס, משטרה, שב"כ, צה"ל, משרדי ממשלה אחרים). מטבע הדברים כלים אלה עושים קילומטראז' גבוה מאוד. (הרבה מעבר לאדם הממוצע).

כלי הרכב האלה מתדלקים בתחנות דלק רגילות לחלוטין ומשלמים מחירים כמעט זהים למחיר שאתה משלם. (נכון, יש הנחות, אבל זה מתבטא באחוזים בודדים). אני מניח שלא אחטא לאמת אם אומר שחיסכון שנתי יכול להתבטא בלפחות 100,000,000 שקל (מאה מיליון). בהנחה תאורטית שיש 20,000 כלי רכב, החיסכון החודשי יהיה כ-60 ליטר לרכב.

תחשוב שחברות היי-טק כואבות את מחירי הדלק ומציעות בונוס כספי לעובדים שיצמצמו צריכה. גם הן לא בחרו בתגלית הזאת.

זה לא שלא שמעו עליהן, שמעו גם שמעו, הם משאירים לאחרים להתפתות לנסות, ואולי כי הם לא רוצים שלמפיצים תהיה פרנסה.

בארה"ב זה היה חוסך עשרות מליארדים. (אולי מאות מליארדים בהתחשב במרחקי הנסיעה המקובלים שם).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יאללה, אם מישהו מעוניין עוד כמה שנים להקפיץ שוב את השרשור הזה, שישלח ה"פ לאחד המנהלים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...