Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[אם הגעתם לכאן דרך חיפוש, שימו לב לתגובות בשרשור - המוצר עובד חלקית בלבד. איזה חלק? החלק שמכניס למוכר כסף. החלק השני, זה שאמור להועיל לכם, לא]

שלום לחברי הפורום.

לפני כמה ימים פגשתי בנאדם שאני מכיר והוא סיפר לי איך הוא חוסך בדלק:

הוא סיפר לי על טבליות לחיסכון בדלק, זה כמו כדור קטן שנראה כמו תרופה, זורקים את זה לטנק הדלק,

והטבלייה הזאת גורמת איך שהוא לחיסכון בדלק.

עוד הוא סיפר לי כי הוא מיבא אותם מארה"ב והטבליות האלה מאוד מצליחות שם.

אני לא אשים משהו כזה באוטו שלי מבלי לבדוק את העניין. אז צלצלתי למוסך שלי ושאלתי את המוסכניק שלי אם הוא שמע על כזה דבר, הוא אמר שלא. אז נתתי לו לדבר עם הבחור שהציע לי את הטבליות(היבואן).

הם קבעו פגישה בינהם. תוצאות הפגישה לא ידועות לי.

פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר. לפני שאני שם כזה דבר ברכב שלי רציתי לשאול אנשים שמבינים קצת יותר ממני.

מה שאני רוצה לשאול זה אם מישהו שמע על כזה דבר? אם זה כ"כ מפורסם ונפוץ בארה"ב אז למה בארץ זה עדיין לא?

ולמה שכדור קטן יחסוך לי בדלק?

תודה, איציק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נחסוך לך זה בולשיט וזה לא עובד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הושמעה לי מצגת קולית על חצי טבליה שאתה שם לאחר כל תדלוק וחוסך משו עד 30 אחוז בלה בלה בלה..

ומה הפואנטה? אתה משתמש בזה.. ואז אתה מוכר את זה הלאה.. ומרוויח על זה גם כסף. שיטה חכמה להפיץ את הטבליות בלי פרסום.

בדיוק כמו קראק.

GS300.

פורסם

נתקלתי הרבה בתקופה האחרונה בפרסומות לטבליות שאמורות לחסוך בדלק, אף אחד לא יודע כמה זה חוסך (טוענים ל30%), בארה"ב זה באמת הצליח (במכירות, לא בתועלת) ואז זה הגיע לכאן. נראה כאילו מישהו הוציא את זה לשוק בארה"ב וכמו תמיד ים של חיקויים יצא אחריו כי נתקלתי ביותר מעשר סוגים של הטבליות האלה רק פה בארץ. בנתיים אין אף כתבה/בדיקה/תחקיר שאישר שהטבליות האלה מועילות במשהו (למעט אולי תחקיר של החברה שמיצרת אותם שממש לא הייתי סומך עליו) ופתי מאמין. אם מישהו ניסה ובאמת ראה שיפור כלשהוא כתוצאה מזה מוזמן לספר לנו. והכי חשוב: עם רגל כבדה לא חוסכים דלק ולא יעזור שום פטנט.

פורסם

אין מצב שיש טבליה שחוסכת בדלק. זו טבליה פסיכולוגית - אתה שם אותה במיכל וחושב שהיא גורמת לחסכון אבל בעצם היא לא עושה כלום. הבטחון בזה גורם להאמין שיש באמת חסכון בדלק.

רוצה לחסוך? שים מפרש על הגג, תעביר לניוטרל, ותתפלל לרוח גבית של 30 קשר.

פורסם

....

לפני כמה ימים פגשתי בנאדם שאני מכיר והוא סיפר לי איך הוא חוסך בדלק:

....

עוד הוא סיפר לי כי הוא מיבא אותם מארה"ב והטבליות האלה מאוד מצליחות שם

....

הינה האתר שמצאתי:

[הוסר]

מתחיל להריח כמו פרסום סמוי. לא בדיוק תופעה חדשה בפורום... :?

פורסם

הנושא נטחן בפורומים פעמים רבות ולרוב גם ננעל.

חיפוש יתן לך את כל שירשורי הדיונים על זה.

המנהלים כרגע בשנת צהריים או הכנות לשבת,

אני בטוח שגם שירשור זה ינעל בקרוב.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שמעתי שגם אפשר לחסוך בדלק ע"י ביטול האלטרנטור.

במקומו שמים אוגר בגלגל שמחובר לשנאי מיוחד!...

אתה רוצה לחסוך בדלק? תעבור לדו"ג. או שתתקין פדלים באוטו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה עובד כמו המדבקה נגד קרינה של הסלולארי או המים של הבאבא סאלי - כלומר עולה כסף ולא עושה דבר

אני מקווה שאתה לפחות לא מפקפק ביעילות התכשיר להצמחת שערות בראש :lol:

פורסם

למה אתם קטני אמונה- ברור שזה קיים, אפשר למצוא את זה באוטו- דיפו ליד העץ ריח שמשפר את הרכב ב10-15 כ"ס...

יש גם אתר בנושא: http://www.frayer.co.il

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מקווה שאתה לפחות לא מפקפק ביעילות התכשיר להצמחת שערות בראש :lol:

אתה מוזמן להתבונן בקרחת שלי ולשפוט בעצמך :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...