Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה התחלתי לעבוד על הדייהטסו שההורים שלי נתנו לי ביגלל הרישיון החדש שהוצאתי...

עכשיו אני התחלתי "בשיפורים" הוצאתי את המושבים האחוריים הוצאתי את השטיחים החלפתי כיסאות והגה להגה ספורט אחרי מאמצים רבים שאמרו לי שזה "בילתי אפשרי" עכשיו חבר של שהוא בעל מוסך אני רוצה להדגיש פה שהאוטו יבוא לשטח סתם כדיי "להרוס אותו" בעיקרון יש לנו טויוטה קורולה אז לא ממש איכפת לי להרוס את האוטו הישן ...אוקי אני ימשיך חבר שלי בעל מוסך

אני לא יגיד שם כי אני לא עושה פירסומות...אז הוא עושה לי מן כלוב כזה באוטו אני לא יודע ממש את המטרה של זה אני רק יודע שכניראה קוראים לזה כלוב היתפהכות או מוטות חיזוק אני יודע מה...העיקר שזה חינם לגמרי

דבר שניה הוא הוסיף לי מוט שהולך באזור המנוע מצד אחד לצידו השני אני גם לא יודע מזה ...ושוב העיקר שזה חינם..

עכשיו אני מאוד רוצה לדעת האם אפשר להבליט את הצמיגים החוצה יותר ממה שהם שיתן מראה יותר אגרסיבי לאוטו

שמעתי שיש כזה חלק ששמים לרכבי שטח על מנת להרחיב את הבסיס של האוטו ליותר רחב ואני מאוד מעוניין לקנות את זה ולנסות

האם תוכלו לעזור לי במציאת החלק הזה אני מבטיח סירטונים של הרכב לאחר שיפוצו/שיפורו...

בתודה ג'סטין:lol:

פורסם

אתה מתכוון למרחק בציר האורך בין הגלגלים או בציר הרוחב?

אם זה השני, אז אתה מתכוון להגדלת מפשק הסרנים.

ולחלק שאתה מעוניין קוראים ספייסר, הוא מתחבר בין החישוק לבין הנאבה.

חכה לתגובות יותר מבינות עניין ממני.

פורסם

החלק שאתה מדבר עליו נקרא ספייסר- wheel spacer בגוגל - בא בין הנאבה לגלגל. עד 4-5 מ"מ זה פשוט טבעת שטוחה עם תבנית ברגים מתאימה, מעבר לכמה מ"מ - ואתה נשמע לי כמו אחד שמחפש ה ר ב ה יותר מכמה מ"מ - הספייסר הופך להיות יותר מורכב ויותר יקר, הוא עשוי מבלוק חרוט ומכורסם שאליו מתחברים הג'וזונים המקוריים ויוצאים ממנו גוזו'נים חדשים. סיפור כזה לא עולה פחות מכמה מאות דולרים, אם זה בהזמנה מארה"ב ואם זה חריטה במיוחד בשבילך כאן בארץ. יש חסרונות לשימוש בספייסר מעבר למחיר, אבל מה זה משנה לך... אני לא מאמין שתמצא באיזשהו מקום ספייסרים ספציפיים לדיהטסו, אז תמדוד את מעגל החלוקה של הברגים בגלגל שלך ואולי עם הנתון הזה תצליח למצוא משהו מתאים ברחבי האינטרנט... ואם לא, תצטרך למצוא בית מלאכה בארץ שיהיה מוכן לחרוט לך את החלקים.

Wheel-Spacer.jpg

Jeepolog.com

פורסם

אם היית מעוניין בספייסרים על מנת לקבל יותר אחיזה . סבבה .

אתה מעוניין בספייסרים על מנת לקבל מראה יותר אגרסיבי . זה לא שייך לפורום שיפורים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...