Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם 1.6, ידני, שנת 2000.

נא לתת חוות דעת על: אמינות, עלות תיקונים/חלקים, הרגשת נסיעה (זריזות מול כבדות), ביטוח.. דעה כללית.

בתודה מראש.. :)

פורסם

ברשותך אגיב בעיקר על הפולו כי אין לי ממש ח"ד על הרנו

אמינות - רנו יותר בטיחותית אך לעניות דעתי הגרמניה לוקחת פה בלי להניד עפעף (אני משוחד ע"י הפולו שלי ;))

עלות תיקונים - החלקים היחידים (משמעותיים) שהחלפתי עד היום בפולו שלי היו זוג בולמים אחוריים שעלו 560 (מקוריים מהחברה) כולל מע"מ ועבודה

הרגשת נסיעה - הרנו לא ממש סוחבת ומרגישה כמו טנק (יש לסמנכ"ל בעבודה שלנו אחת חדשה מהחברה). הפולו זריזה כשד וקלה ביותר

ביטוח - על הפולו שלי אני משלם סה"כ 2600 על ביטוח חובה וצד ג' כולל שמשות מסיבה פשוטה שלא שווה לבטח בשנתון שלי על מקיף (הפרש של אלפייה)

בקיצור - אני במקומך הייתי הולך על הפולו (רק אם היא שמורה\הבעלים האחרונים לא התעלל,טיפולים בזמן,בלי פגיעות, וכו') :)

המשך ערב נעים לכולם

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ביטוח - על הפולו שלי אני משלם סה"כ 2600 על ביטוח חובה וצד ג' כולל שמשות מסיבה פשוטה שלא שווה לבטח בשנתון שלי על מקיף (הפרש של אלפייה)

איך זה יכול להיות ?

אני משלם על הפולו ביטוח חובה + צד ג, 2100 שח

נראה לי שהסוכן ביטוח שלך קצת הגזים..

( פולו שנת 95 )

פורסם

אולי זה יישמע קצת תמוה אבל עשיתי סקר קטן כשקניתי את האוטו אצל חברות ביטוח אחרות ופשוט בסופו של דבר העדפתי לשלם לסוכנת (שאצלה אני מבוטח כרגע) את ההפרש

כמו שתעדיף לקנות מוצר חשמל בסיסי מחנות וותיקה אמינה וקרובה לביתך כך אני העדפתי (תגיד לי "אבל זה אוטו!!..השוואה על אותו עיקרון :))

יכולתי לחסוך את ה500-600שקל אבל אז כל חברה אחרת הייתה רואה ילדון כמוני שלא ממש מבין משהו חוץ מסקרים והיו תוקעים אותי כשאצטרך אותם (מקווה שלא יקרה לעולם)

חוץ מזה שגם אבי ואחיי עם מכוניותיהם מבוטחים אצלה :)

נ.ב - שוב..מקווה שלעולם לא אצטרך את שירותי הביטוח (ע"ע תאונה ושות')

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב, אז אני אציג את הצד של רנו דווקא...

יש לי רנו מגאן, 5 דלתות, ידני, 1.6 - אבל דור ראשון (עד שנת 99). זה הדגם עם המנוע 8 שס' ולא 16.

קודם כל, כבר ממספר מקומות (מוסכים מורשים) שמעתי שהדגמים מהדור הראשון היו הכי מוצלחים מבין כל הדורות.

דבר שני - הרכב אצלי מקילומטר אפס, וכיום יש לו כמעט 280 אלף ק"מ, וטפו טפו טפו (חמסה חמסה), בלי תקלות, למעט חלקים מתכלים (בלמים, בולמים, פלסטיקים רועשים, ופילטרים למינהם).

דבר שני - לגבי זריזות, הדגם שלי, יחסית ל1.6 הוא מאוד זריז, מגיב בצורה טובה, ובלי מזגן לא מרגיש כבד בכלל (ותזכור שאני מדבר על רכב שעבר כמעט 300K), עם מזגן טיפה חסר לו כוח לדעתי, אבל הוא גם נוסע בסדר גמור.

חוצמזה, בנסיעות בינעירוניות אני מגיע לתוצאות של 18 ק"מ לליטר (השיא היה 20ק"מ/ליטר). ובעירוני, (בחיפה וירושלים - שני אזורים הרהריים) אני מגיע לתוצאות של בין 1/12-1/14.

מבחינת טיפולים - הכל עשיתי במוסכים מורשים, אז זה יוצא מן הסתם דיי יקר יחסית, אבל לדעתי זה שווה את זה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

השאלה היותר חשובה היא איזה גודל של רכב אתה מחפש,שתי האופציות שלך הן בקטגוריות שונות ( סופר מיני מול משפחתי)

אגב אם ניקח דוגמה מייצגת של טיפול יקר בשתי המכוניות ( טיימינג ) ההוצאה היא בסבביבות 2K ש"ח ( למי שאמר שהטיפולים בפולו זולים )

אם הפולו היא 16V עם 100 כ"ס היא אמורה להיות זריזה מהמגאן כי היא קצת יותר קלה מהמגאן.

פורסם

לא, כי לא היה צורך. רק פולי, מחזירי שמן (אם אני לא טועה) והרצועה, עם עוד איזה כמה חלקים (נראה לי הפולי ואיזה שתי גומיות היו תחליפי, אבל אחרי ייעוץ עם המוסך הוסבר לי שהן ברמה לא פחות טובה, ולכן אין חשש). אם אתה רוצה אני יכול לבדוק לך מחר במיפרט מה בדיוק הוחלף.

בכל מקרה זה מוסך הוד - בעכו, לפני המפעל של טמבור.

המוסך רנו הכי טוב שיצא לי לטפל בו באוטו שלי! אם אתה מהאזור (אני נוסע לשם מחיפה), מוסך סופר מומלץ! (רשמתי עליו גם בהמלצות על מוסכים באוף-טופיק).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...