Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי-יש לי מגבר lightning audio שאני אמור כביכול לעשות בו משהו(לפי דברי מישהו:|)

בכל מקרה

הבעיה במגבר היא ככה-

במבגבר הזה נכנסים שני פיוזים כל אחד של 30 אמפר או 25 לא ממש זוכר במדויק.

בכל מקרה-כל האזור שם מותך איפה שמכניסים את הפיוזים התעוות כזה והכל מין "נמס "לו שם.

כמה יעלה לי תיקון לדבר כזה?האם אני יכול לתקן את זה?והאם המגבר יפעל כמו שהיה פועל פעם?

בקשר לחיבור של המגבר הזה-הוא כמו מגבר שפרסמו פה לפני כמה ימים מסדרת סטרייק הישנים. רק דגם אחר

יש לו את החיבורשל פלוס מינוס ורמוט ע" מחבר כלשהו כזה שבעצם מכניסים אליו את החוטים ואז מחברים למגבר

האם ניתן להשיג דבר כזה?(בקצרה כן*?)

תודה לכל העוזרים.

פורסם

גש למעבדה טובה רק שם תוכל לקבל תשובה אם זה אפשרי או לא.

תמורת המחיר המתאים אפשר לסדר לך כמעט הכל.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

כל מעבדה מקצועית, ואף בעל ידיים טובות בלבד, יוכל לסדר חיבורים חדשים , ובתי נתיך חדשים למגבר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה אתה צריך יותר מזה?

אף אחד לא יכול להחליף לך את הבית פיוזים פה און ליין ובעל מקצוע אומר לך שזה אפשרי רק גש למעבדה .

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לפי דעתי אתה אמור להיות הרבה יותר מוטרד מהשאלה למה נמסו בתי הפיוז.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא ציין למה הם נמסו,

היה לו קצר ברכב (דפק פלוס במינוס עם המגבר)התיך את האמא של המגבר.

בכל מקרה,אפשרי או לא ?

דיברתי עם מתקין היום,הוא אמר לי שהוא יכול לעשות לי את זה חיצוני(המחברים),כדאי?או שעדיף לשלם 200 שקל(שזה הבדל של 150 ש"ח מהמתקין)ולקבל את המכשיר עם בית פיוז חדש?

• תוכן חדש...