Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אתם לא חושבים שהמעבר הזה למכוניות ידידותיות רק יגרום למכונית לאבד את הקסם שלה? כלומר, לאט-לאט המנוע החשמלי יתפוס את מקומו של מנוע הבנזין וצליל המנוע לא יהיה אותו צליל, זה יהיה נורא. :-( המכונית תהפוך למכונה, בלי שום ייחודיות.

פורסם

הצליל הוא לא הכל- לא רק הרעש הוא מה שעושה את המכונית (במכוניות מסוימות הרעש עושה להן עוול).

יש למנוע חשמלי יתרונות נוספים חוץ מחסכון בדלק- כמו זמינות של מלוא המומנט כבר מסל"ד 0-וזה מיתרגם להאצות מטורפות במנועים חשמליים חזקים-ככה שלא הייתי קובר את הכיף שבמכונית כל כך מהר.

הבעיה היא שמצברים שיוכלו להסיע מכונית למרחקים גדולים, מאוד יקרים או לחילופין מאוד כבדים. טכנולוגיות מצברים שנמצאות היום בפיתוח צריכות לעזור בפיתרון הבעיה הזאת, ואני מאמין שתוך מספר שנים נתחיל לראות מכוניות חשמליות במחיר דומה למכוניות של היום (גם ספורטיביות).

אגב-כבר קיימת מכונית ספורט חשמלית שמבוססת על לוטוס אליס- היא נקראת טסלה רודסטר (tesla roadster),יש לה טווח של מעל 400 ק"מ ומנוע עם 250 כ"ס ומומנט של 271 ניוטון מטר (27.1 קג"מ), והיא מאיצה מ-0 ל-100 בפחות מ-4 שניות.

הבעיה שהיא מאוד יקרה- 100,000 דולר.

http://www.teslamotors.com/index.php

"ai motoare capul doare"

פורסם

למנוע חשמלי יש מלא יתרונות ואני לא זונח בערכו, להיפך, רק מציין שמכונית חשמלית זה יהיה משהו אחר ממכונית עם מנוע בעירה פנימית. צליל המנוע הוא כמובן לא הדבר היחיד, אבל לפעמים הוא מוסיף משמעותית לחווית הנהיגה. במעבר למנוע חשמלי, למרות כל היתרונות, אנחנו עלולים לאבד משהו מהמכונית.

בקשר למחיר ההיברידיות, הוא אכן צפוי לרדת, בעיקר בגלל טכנולוגיה מתקדמת של המצברים ורכיבי החשמל הנוספים, בנוסף מנועי בעירה פנימית שברכבים כאלה ילכו ויקטנו כיוון שיפחת הצורך בהם עד שצפוי כי הם יעלמו לגמרי:?

• תוכן חדש...