Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן לי יש את המגבר הזה.

מגבר מעולה למחיר שלו.

וזה לא המחיר שלו!! 1600 שקל אתה קונה שניים וערכת התקנה 8G

עריכת מינהל המערכת (באדום):

יש את הדגם החדש שלו ה60.4 (נמחקו הצעות שנוגדות את כללי הפורום) בזאפ הוא נמכר ב1100 אם אני לא טועה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

יש לי את המונובלוק שלהם - ה cs300.1 ואני יכול לאמר שהוא מונו פשוט מעולה ביחס למחיר שלו ובכלל הוא מגבר טוב!

לדעתי זאת סדרה שנותנת תמורה אדירה לכסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עם אני מחבר אליו 4 קומפוננט JBLוGTO507Cושכל רמקול מוציא 55 RMS זה יהיה בסדר?

אין שום בעיה! - הדבר היחידי אתה צריך להקפיד עליו זה שיהיה לך מתקין טוב שידע לכוון את המערכת היטב (חיתוך תדר עבור הרמקולים בעזרת הקרוס של המגבר ו\או הHU ).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי תודה...

יש לי עוד שאלה קטנה אני צריך מונובלוק אני מתענין ב 2 סוגים:

Lightning Audio B2.250.1

Lightning Audio B2.350.1

אני עדין לא סגור על סאב אבל המגברים האלה יתאימו למה שאני יביא

תודה...

1.gif

IBIZA 20vt

פורסם
אוקיי תודה...

יש לי עוד שאלה קטנה אני צריך מונובלוק אני מתענין ב 2 סוגים:

Lightning Audio B2.250.1

Lightning Audio B2.350.1

אני עדין לא סגור על סאב אבל המגברים האלה יתאימו למה שאני יביא

תודה...

1.gif

תלוי מה תביא.

אפשר להביא סאב שלא יתאים ואפשר להביא סאב שיתאים.

תבדוק סאבים, תשמע ותראה מה יתאים לך- רק אחרי זה אפשר להתאים מגבר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הייתי מעדיף להתאים את הסאב למגבר כי אני קודם הולך לקנות את המגבר ואחרי חודש את הסאב החדש בנתיים יש לי סאב די מעפן אבל הוא יהיה רק בנתיים...אני מחפש סאב שיתאים לאחד המגברים שציינתי ויתאים למוזיקה מזרחית ורמיקסים

התקציב עד 1000 שקל

(הייתי רוצה גם לדעת בבקשה איך המגבר הזה Lightning Audio B2.350.1 כי אני די סגור עליו)

תודה

IBIZA 20vt

פורסם
הייתי מעדיף להתאים את הסאב למגבר כי אני קודם הולך לקנות את המגבר ואחרי חודש את הסאב החדש בנתיים יש לי סאב די מעפן אבל הוא יהיה רק בנתיים...אני מחפש סאב שיתאים לאחד המגברים שציינתי ויתאים למוזיקה מזרחית ורמיקסים

התקציב עד 1000 שקל

(הייתי רוצה גם לדעת בבקשה איך המגבר הזה Lightning Audio B2.350.1 כי אני די סגור עליו)

תודה

אתה יכול לקנות מגבר:

Lightning Audio B2.350.1

Lightning Audio B2.250.1

שניהם טובים, ובעזרתם אתה יכול להגביר סאב של רוקפורד לדוגמא.

שהוא 300W ונותן 150RMS.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...