Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוליש - איך זה עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית עושה וואקס כל חודשיים ולפעמים טיפה פחות.

פוליש עשיתי רק לטמבונים(לא צבע מטאלי) וזה הוריד די הרבה שפשופים שהיו. שפשופים, לא שריטות, כי צבע אי אפשר להחזיר ע"י פוליש.

האוטו חונה רוב הזמן בצל, ובחנייה פרטית מוגן, ככה ששמש הוא לא פוגש הרבה(כיסוי גם כן)

אני חושב שווקס כל שבועיים כמו שאנשים אמרו פה, זה מוגזם...

אבל שמעו, אם יש $$$ ויש זמן :roll:

סהר.

פורסם

לא מומלץ לעשות פוליש ל-205!!

חבר שלי יש לו שת 98 והצבע היה במצב מעולה... אחרי הפוליש של חברת טרטל, הצבע נהיה יפה מאד זה נכון כמו חדש

אבל היו קטעים (איפה שטיפה ממש נשרף), שהצבע התקלף עד לפח!!

אגב כל צבע אדום ל-205 נקרא אדום מטאלי!

צבע מטאלי הוא לא רק כסוף אלא צבעמטאלי בנוי מצבע + לקה יחד!! ולא 2 שכבות

(כך אומר הפחח שלי שהוא בעל מקצוע ואיתו אני לא אתווכח, גם אני חשבתי כמו אותו אדם שאמר שאין מטאלי).

פורסם
לא מומלץ לעשות פוליש ל-205!!

חבר שלי יש לו שת 98 והצבע היה במצב מעולה... אחרי הפוליש של חברת טרטל, הצבע נהיה יפה מאד זה נכון כמו חדש

אבל היו קטעים (איפה שטיפה ממש נשרף), שהצבע התקלף עד לפח!!

אגב כל צבע אדום ל-205 נקרא אדום מטאלי!

צבע מטאלי הוא לא רק כסוף אלא צבעמטאלי בנוי מצבע + לקה יחד!! ולא 2 שכבות

(כך אומר הפחח שלי שהוא בעל מקצוע ואיתו אני לא אתווכח, גם אני חשבתי כמו אותו אדם שאמר שאין מטאלי).

:shock: אני מניח שהמילה מטאלי היא בגרוזינית עתיקה לקה.

צבע מטאלי הוא צבע שמכיל שבבי מתכת מאד קטנים (במינונים כאלה ואחרים) הנותנים ברק ייחודי לצבע.

מה לעשות, אינני איש העולם הגדול ואינני דובר שפות אקזוטיות לכן התרגום היחיד שאני מכיר למטאל הוא מתכת.

אני חייב לומר שאם הייתי מקבל הצהרה כזו מפחח ברוב טפשותי ובורותי הייתי מחליף פחח.

פורסם

ישנם שני סוגי צבעים עיקריים המשמשים לצביעת מכוניות ע"ב פולימרי (שזה אומר שבנוסף לצבע החיצוני מתווסף מרכיב של מקשה, בדומה לפוליאסטר שהוא זה שגורם לצבע להתייבש באופן אחיד, גם בשכבות התחתונות.)

הצבע הראשון הוא מסוג ברק ישיר, שזה אומר שהברק של הרכב מגיע מהצבע עצמו, ולא מהלכה.

רוב הצבעים הלא מטאליים צבועים כך. הצבע מוטז ישירות על שכבת היסוד, ודורש הוספת מקשה.

הצבע השני הוא מסוג דו שכבתי, כלומר הברק מגיע מהלכה שנצבעת מעל שכבת הבסיס.

כל הצבעים המטאליים עובדים לפי עיקרון זה, אך יש גם צבעים גוונים לא מטאליים.

שכבת הבסיס הינה נטולת ברק, ומעליה מוטזת הלכה שגם היא דורשת מקשה.

מקווה שעכשיו קצת יותר ברור.

פורסם
ישנם שני סוגי צבעים עיקריים המשמשים לצביעת מכוניות ע"ב פולימרי (שזה אומר שבנוסף לצבע החיצוני מתווסף מרכיב של מקשה, בדומה לפוליאסטר שהוא זה שגורם לצבע להתייבש באופן אחיד, גם בשכבות התחתונות.)

הצבע הראשון הוא מסוג ברק ישיר, שזה אומר שהברק של הרכב מגיע מהצבע עצמו, ולא מהלכה.

רוב הצבעים הלא מטאליים צבועים כך. הצבע מוטז ישירות על שכבת היסוד, ודורש הוספת מקשה.

הצבע השני הוא מסוג דו שכבתי, כלומר הברק מגיע מהלכה שנצבעת מעל שכבת הבסיס.

כל הצבעים המטאליים עובדים לפי עיקרון זה, אך יש גם צבעים גוונים לא מטאליים.

שכבת הבסיס הינה נטולת ברק, ומעליה מוטזת הלכה שגם היא דורשת מקשה.

מקווה שעכשיו קצת יותר ברור.

תודה :mm_yeah: זה באמת עשה לנו קצת סדר. למרות שהפחח לא ממש דייק או לא הובן.

על כל פנים אני השכלתי.

• תוכן חדש...