Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

היום אחרי ביקור במוסך בנוגע לעניין אחר , נתקלתי בבעיה מטרידה .

במזגן של השרייד יש כמו מין כפתור שהולך ימינה ושמאלה ואתה בוחר מאיפה אתה רוצה שהאוויר יצא .. מהרגליים ומפתחי האירור .. רק מפתחי האירור .. וכו' .. כמו בכל אוטו .

לצערי הרב , פתחי האיורור לא מגיבים לי פתאום .

גם ההעברה למצב של קירור מפתחי האיורור נתקלת בתקיעה , פשוט ככה . פשוט אי אפשר להכניס ...

המוסכניק בדק ואמר לי לחזור מחר בבוקר כשהוא יתחיל לעבוד , אבל הבעיה הזו מטרידה אותי .

מה גם שהבעיה לא הייתה קיימת עד לפני שנכנסתי למוסך לתקן איזה יוניט בלם אחורי שהלך לעולמו ..

חשוב לציין שאחד המסוכניקים שם נגע לי באזור של המזגן .

אני לא אומר שבוצע פה משהו בכוונת זדון , זה פשוט נראה לי די מוזר ש 5 דקות לפני שנכנסתי למוסך המזגן תיפקד ולא היו שום בעיות עם קירור מפתחי האירור ודווקא עכשיו , אחרי שהורידו לי את הטורים באוטו וכולה החליפו לי יוניט אור בלם אחורי , המזגן לא מוציא אוויר קר מהפתחים שאני צריך שהוא יוציא .

המזגן מקרר , פשוט מקפיא , אבל זה קרה בדיוק אחרי שסיימתי לתקן את התקלה הקטנה שהייתה לי ..

לא נראה לכם מוזר ?

גם אם לא נראה לכם מוזר , כמה דבר כזה צריך לעלות לי ?

המוסכניק אומר שיש מצב שנקרע אחד הכבלים או שהלך המדף .. בקיצור - גם אם נקרע הכבל וגם אם הלך המדף (על איזה מדף הוא מדבר ?) , כמה הנזק צריך להיות ?

האם זו מחלה בשרייד ? הוא ציין שכן .

אנא ענו לי במהרה , אם אפשרי לסדר זאת לבד - אני אשמח .

אם לא אני אאלץ לקפוץ אליו שוב מחר בבוקר ולאחר לצבא (כמובן , איך לא) .

ראוי לציין שהתקלה הקטנה טופלה במוסך מורשה ולא מוסך של חאפר .. רק שאותו מוסך מורשה מתנהג כמו חאפר לפעמים .. (מבחינת היחס ללקוחות) לכן על הדרך אשמח לקבל המלצה למוסך אמין אחר , שלא יעשוק אותי ...

תודה !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

הכוונה למדף (או דלת) הגורם להפניית האויר לכוון הנדרש והוא נמצא בתוך חלל בית יחידת האורור/חימום/מיזוג.

מהיכן אתה בארץ והאם ברצונך במוסך מורשה דייהטסו או במוסך כללי?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

העובד שהחליף את יונית אור בלם כנירא נגע בטעות במנגנון של המדפים שנמצא לייד הרגל הימנית של הנהג באיזור יונית הבלם. וזו הסיבה שהמדפים לא מתפקדים.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

נראה שהכבל יצא ממקומו, נתקע באיזשהו אופן. יתכן ותוך דקות ניתן להחזיר את המצב לקדמותו. את יכולה לפנות ליצחקי שענה לפני, זהו תחום מומחיותו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
נראה שהכבל יצא ממקומו, נתקע באיזשהו אופן. יתכן ותוך דקות ניתן להחזיר את המצב לקדמותו. את יכולה לפנות ליצחקי שענה לפני, זהו תחום מומחיותו.

דני

קודם כל , זה גבר , תודה :)

בנוגע לעניין של המדפים - צודק , בדיוק מה שחשבתי .. נגע בטעות והגיוני שנגע בטעות ..

חפיף , מחר אני אקפוץ אליו בבוקר שיבדוק ויתקן ..

בנוגע ליוניט - 0 שקלים .

הוא לא גבה ממני תשלום , "עשה לי טובה" . אבל הטובה הזו עלתה לי אחר כך במשפט "תפסיק לזיין לי את השכל" לא לפני ששמתי אצלו 2300 שקלים .

אז מה , לא שילמתי הפעם סכום מכובד אז מותר לך להתנהג אליי כאל זבל ?

תבינו , הוא התעצבן ונפגע שאמרתי לו "אבל 5 דקות לפני שנכנסתי למוסך זה היה מעולה" , הוא הגן על עצמו בטעה שלא הוא גרם את הנזק והתעצבן מהמשפט הזה ...

ואולי דווקא עשית טעות ? למה ישר להכחיש ולהתנפל ? אני אוהב אנשים שמודים בטעות שלהם ומתקנים אותה , בלי לשקר ללקוח ולתקוף . חבל .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...