Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולנטיין 1 יורו מוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאלו, הסיבה שאדם נוסע בצורה מתונה יותר כאשר ישב ברכב נוסעים מבוגרים\צעירים מאד היא על מנת למתן את הכוחות הפיזיים הפועלים על הרכב (פניות\בלימות), ועל מנת לשמור על רוגע, שכן סבתא בת 80 שרואה פנייה, שהיא עצמה הייתה לוקחת ב40, מתקרבת אליה ב80 קמ"ש - חוטפת חררה.

מעבר לזה - אני לא מבין מה הקטנוניות, אני עצמי לא חושב שאני נוהג בצורה מסוכנת, אבל זה רק בגלל העובדה שאני מאט כשצריך. ומתאים את נהיגתי לתנאי הדרך - לדעתי מצבם הפיסי והנפשי של הנוסעים ברכבי הוא חל מתנאי הדרך!

שאלות?:wink:

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פאלו, הסיבה שאדם נוסע בצורה מתונה יותר כאשר ישב ברכב נוסעים מבוגרים\צעירים מאד היא על מנת למתן את הכוחות הפיזיים הפועלים על הרכב (פניות\בלימות), ועל מנת לשמור על רוגע, שכן סבתא בת 80 שרואה פנייה, שהיא עצמה הייתה לוקחת ב40, מתקרבת אליה ב80 קמ"ש - חוטפת חררה.

מעבר לזה - אני לא מבין מה הקטנוניות, אני עצמי לא חושב שאני נוהג בצורה מסוכנת, אבל זה רק בגלל העובדה שאני מאט כשצריך. ומתאים את נהיגתי לתנאי הדרך - לדעתי מצבם הפיסי והנפשי של הנוסעים ברכבי הוא חל מתנאי הדרך!

שאלות?:wink:

דני.

תקרא מהתחלה. לא דובר על טלטול בסיבובים אלא על שימוש בקרוז קונטרול כאמצעי להגבלת מהירות. אם זה לא כדי לצמצם, לכאורה, את הסיכון לילדים אני לא מבין בשביל מה זה טוב.

ילדים ברכב לא משנה אם הוא נוסע בכביש המהיר 100 או 140. מהבחינה הזו אין עניין של התחשבות בנוסעים. טלטול נוסעים זה עניין אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ילדים ברכב לא משנה אם הוא נוסע בכביש המהיר 100 או 140. מהבחינה הזו אין עניין של התחשבות בנוסעים. טלטול נוסעים זה עניין אחר.

או שלא הבנתי נכונה את התגובה שלך או שאתה לא הבנת אותי , אם אני נוסע 140 , כוחות הבלימה והפניה שעובדים עלי לא מזיזים לי , עם ילד קטן , אני אשתדל לא לנסוע יותר מ90 . ולא בגלל שמהירות הורגת אלא בגלל בלימות ופניות וכוחות הG שפועלים על הרכב , ועל גיוו של הילד . זה ההבדל היחידי לטעמי בין נסיעה עם ילדים ובן נסיעה בלי

בברכה יהודה

פורסם

פאלו (אני מקווה שהבנתי נכון את הכינוי), בארצינו אין הרבה כבישים ישרים, וגם בכביש המהיר יש פניות וגלים. במהירות 100 קמ"ש הפניות האלה כמעט ולא מורשות ב140 לעומת זאת, לפחות ברכב שלי, הן כן.

באותה מידה, אם אתה מכיר את הלונה פארק במעבר בין איילון לכביש 1 (בשני הכיוונים) - שם, כאשר הסעתי את סבתא, נסעתי כ60 קמ"ש (מאחורי אוטובוס בנתיב הימני).

באותה מידה, בנסיעה ב-100-110 אתה נזקק פחות לבלימות חזקות כי הישראלי התורן קפץ לך לנתיב, ולנסיעה מתונה יותר באופן כללי.

סה טו.

המהירות לא הורגת, ואני בכביש פנוי משייט ב130 ולא ב90.

אבל - אם יש נוסעים ברכב שזה עלול להפריע להם - אני מוריד את הרגל מהגז.

עכשיו תשאל: ומה אם הנוסעים ברכבים האחרים? מה אתה צבוע?

אז זהו, שבחיים שלי לא חתכתי בנאדם, טוב אולי פעם אחת או שתיים - בלי כוונה, אני לא עובר ליד מכונית אחרת בהפרש מהירות גבוה, לא מזגזגז וכו'

זה מה שהיה לי להגיד.

דני.:wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...