Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נווטי ראלי מס'-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה יפה מאוד

שמחתי להכיר חלק מהאנשים מאחורי הכינויים :-P

חומר לימוד מעניין...סרטים עוד יותר מעניינים :)

מצפה למפגש הבא בכיליון עיניים (אולי יהיה בצפון איפשהו? ;))

לילה טוב

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היה מפגש מצויין והיה טוב לראות שהפעם הגיעו המון אנשים למפגש,

ענבל- תודה רבה שהגעת. לשמוע על דרך כתיבת ה NOTES שלך ולראות את המחברת עוזר מאוד אני מקווה שיצא לי ליישם כמה מהדברים שלמדתי בקרוב.

זלמן- אתה נתת לנו פרספקטיבה שונה לגמרי על NOTES. יהיה מעניין לראות אם בארץ מישהו ירים את הכפפה ויכין לנו NOTES לפני תחרות.

מיקי- סרטון מדהים על ירדן, כל הכבוד. עכשיו רק נשאר להכניס את הסרטון לפריים טיים ולשכנע ספונסרים ששווה להשקיע בספורטאי ספורט מוטורי, זה יעזור לכולנו:wink:.

תודה לאלטרנטיבי על האירוח ותודה ענקית לדובי מילר שמשקיע ונתן המון מעצמו (17 קילו:-)) כדי שהמפגש יתקיים.

כל הכבוד לכל מי שטרח והגיע

נתראה במפגש הבא

גידי קרונין

פורסם

דובי, המפגש הזה הוא הוכחה שההתמדה מנצחת ושאסור להתייאש!

היה אחלה! לגמרי...

קצת בלאגן והפרעות למדברים, חבל שלא היתה קצת יותר תרבות דיון, אבל זה כנראה בגלל החיידק שזורם לנו בדם (לא שזה הופך את זה למקובל לגמרי).

תודה גדולה לאורחים מארצות הנכר, ענבל וזלמן, על השיתוף בנסיון הרב ושניהם הוכיחו לנו שהשיטות לניווט משתנות ומגוונות כמעט כמספר הנהגים (זלמן -כדאי שתהיה לך קצת יותר פתיחות לדעות ושיטות אחרות).

אני מאוד נהניתי, גם לפגוש את האנשים וגם לשמוע, לשאול שאלות, לקבל תשובות, וללמוד מהנסיון של כולם (מיקי, חזי, ענבל, זלמן וגם מהפחות מנוסים).

הדבר היפה ביותר בכל המפגש הזה היה השיתוף והאחווה של כולם ללא פוליטיקות ושאר ירקות.

כן ירבו מפגשים כאלה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
היה יפה מאוד

שמחתי להכיר חלק מהאנשים מאחורי הכינויים :-P

חומר לימוד מעניין...סרטים עוד יותר מעניינים :)

מצפה למפגש הבא בכיליון עיניים (אולי יהיה בצפון איפשהו? ;))

לילה טוב

אופיר

כל הכבוד על המאמץ להגיע מצפת!!!

סחתן

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

תודה דובי על הארגון

תודה לזלמן ולענבל!

ענבל את פשוט גדולה :ladysman: !!!

סבלת אותי בשקט כל הערב עם השאלות שלי :inlove:

מקווה שבאמת תוכלי להגיע לאימון שנעשה (אחרי שיגיעו הבולמים החדשים)

בברכה נדב

נ.ב. מיקי, נראה לי שזה הסרט הכי יפה שראיתי עד היום שקשור לראלי, אולי גם בגלל המעורבות וההיכרות שלי עם האנשים

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

שלום לכולם

שמחתי להיות שותף בערב המפגש של הנווטים והאנשים הנוספים באלטרנטיב. דובי תודה לך בשביל כול מה שהכנת, תודה לענבל (ואחותך),ולמיקי.ותודה כמובן לכול אלו שהגיעו בראש פתוח ומצב רוח מרומם.וכן היו חלופי דעות ורעיונות,ובמידה וזה יעשיר את הידע שלכם במשהו? אז זה כבר טוב.

לסלי אני זקן וקשה לי לשנות שיטה אחרי כולכך הרבה שנים, מה גם שהיא הביאה לי תוצאות,כך שנראה לי שאמשיך בה:twisted:.

נדב שלח עצם קטנה לאחותה של ענבל היא מרגישה לא הכי טוב:oops:.

ולבסוף תודה לכם שארחתם אותי ושהיתה לכם סבלנות וראש פתוח להקשיב,ולשאול. והכי חשוב שכול אחד ימצא את את מה שחשוב ונוח לו, ושיישם את המידע בשטח.

שוב תודה לאלטרנטיב, דובי, ולכול אלו שהגיעו.

המשיכו לנהוג בזהירות, שבת שלום, ואהיה שמח להגיע שוב למפגש הבא זלמן

פורסם
שלום לכולם

לסלי אני זקן וקשה לי לשנות שיטה אחרי כולכך הרבה שנים, מה גם שהיא הביאה לי תוצאות,כך שנראה לי שאמשיך בה:twisted:.

זלמן, לא הבנת אותי לגמרי...הכוונה היתה להיות פתוח לשיטות חדשות ולבדוק אם אכן יש בהן משהו ולא לפסול על הסף...כמובן שלא הצעתי לך להחליף שיטה שאתה ובן הזוג שלך (הנהג:lol:) מתורגלים איתה כבר מליון שנה...עם הצלחה לא מתווכחים...בכל מקרה אתה גדול וכל הכבוד על הנסיונות העיקשים שלך לשנות פה קצת את תרבות הספורט המוטורי...מתי תעשה את זה כאן ולא מרחוק???

לסלי

פורסם

שבת שלום

במהלך כל יום חמישי, בשעות שלפני...הסתובבתי עם מחשבה של חוסר וודאות מבחינת הצלחת הערב וכמות האנשים שתגיע.

רק שיהיה ברור , הצלחת הארוע לא תלויה בכמות המשתתפים ולזה שמנו לב כבר בפעם הקודמת בשיחה מאלפת עם ברוך שליט והיינו סך הכל 5 אנשים, אבל ההרגשה היתה של פספוס והחמצה מבחינת כמות המשתתפים .

כשהחלטתי בכל זאת לנסות שוב עשיתי זאת מתוך מחשבה של אולי בכל זאת אנשים יגלו יותר עניין.

גייסנו שוב את "אלטרנתיבי" וערן אביבי לצורך הכשרת המקום ואת ענבל, זלמן ומיקי שיעבירו לנו את התוכן.

ענבל נתנה דגשים בעצם לגבי מחברת ה-NOTES ושיטות הכתיבה וזלמן הוסיף את המימד הסקנדינבי והשונות שלו, מה יותר טוב ומה עדיף , אישית אני מעדיף לכתוב לבד את ה-NOTES (כמובן עם נדב ) .

שמחתי לקבל את תרומתו של חזי לעניין ואני מבטיח שזה לא היה חד-פעמי (ויש שמועות שגם חזי מתכוון לעשות את זה יותר רציני..).

הדובדבן שבקצפת (ואני כבר לא נוגע בקצפות יותר) היה כמובן הסקט שמיקי הביא על ראלי ירדן , כולל ההסברים מנקודת המבט של הנווט שגם נראו בסרט וגם נשמעו היטב מפיו של מיקי.

לגבי אופי הדיון והשיחה.

אני דווקא די נהניתי מכך שהיו ויכוחים או שיחות "פרטיות" תוך כדי ולו רק בגלל הנקודה שזה הראה שיש עניין ויש לאן להמשיך.

אני שוב רוצה להודות לכל מי שבא למפגש הנווטים ותשריינו מקום ביומן לאמצע אוגוסט למפגש הבא , יש כבר הפתעות חדשות ומעניינות לא פחות...

0,,10111~540139,00.jpg

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בהחלט היה מפגש פורה ומעניין למדנו עוד קצת... מהכלום שאנחנו יודעים על ניווט

תודה לדובי על האירגון

תודה לאלטרנתיבי על המקום

תודה לעינבל וזלמן (נווטים בין לאומיים ונשמות טובות) על ההדרכה והסבלנות :mm_yeah:

תודה לשאר החברה שמצאו זמן להגיע

ניפגש בפגישה הבאה עם יותר אנשים

בברכה

קובי כהן

פורסם

שבת שלום לכולם

ראשית אני שמח שלקחתי חלק במפגש הנווטים מס' 3 ובתקווה שמסורת זו אף פעם לא תסתיים.

דובי, לך יש את הזכות להיות הנווט שתחיל את הכל, אני רוצה להודות לך על התעוזה, הנכונות והרצון העז ל" לעשות משהו עם מישהו...."

זלמן,הנסיון והגביעים מדברים בעד עצמם, תודה על המוטיבציה והרצון ל"עשות" את כולם נווטים טובים יותר.

מיקי, ראיתי כמה וכמה סרטים שסקרו מרוצי מכוניות, אף פעם לא היה סרט שהבליט והדגיש את עבודת הנווט בצוות, כמו סרט זה.

הסרט, מאוד חשוב, להעלאת המודעות וחשיבות תפקיד הנווט בקבוצת מרוצים.

ענבל, היה לי ברור שיש לך את זה... להעביר את החומר באופן מקצועי וסבלני, וזו הסיבה שאנו שותפים יחד בפרוייקט.....

בימים הקרובים הפרסם מידע נוסף על הפורייקט. אני פשוט רוצה לתפור את כל הקצוות האחרונים בכדי שכולנו נוכל להפיק כמה שיותר, סבלנות......

לסיום, תודה רבה לביה"ס לנהיגה "אלטרנתיבי" וערן אביבי על האירוח.:-P

חזי בצלאל,

רמות ביהס לנהיגה מתקדמת למניעת תאונות

www.rrs.co.il

פורסם

ערן

שלא תתחיל לתפוס תחת עם כל המחמאות האלה...:twisted:

סתם, אתה אכן מלך!

לסלי

• תוכן חדש...