Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נווטי ראלי מס'-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

כן, אני יודע שזה נשמע הזוי, במיוחד לאור ההענות שהיתה בפעם הקודמת , להזכירכם היו שניים וחצי אנשים, אבל בכל זאת אני מנסה לארגן מפגש נוסף של נווטי הראלי , שיערך במרכז הארץ לקראת אמצע חודש יולי .

להזכירכם, המטרה היא ליצור קבוצת דיון מעניינת ופורה שתוכל ללמוד אחד מהשני ואולי גם להשפיע על תמונת הספורט המוטורי בארץ.

מוזמנים למפגש כמובן לא רק נווטי ראלי אלא כל מי שהספורט הזה מעניין אותו.

אני מבקש מכל מי שמעוניין להגיע להודיע לי - עדיפות דרך השרשור הזה.

0,,10111~540139,00.jpg

זהו, עכשיו נראה אתכם

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דובי חזק ונתחזק-כל אנשי מ.מרוצי ישראל יגיעו.

אני ידאג לזה אישית. יש תאריך?

עדיף בכיתה סגורה עם לוח להסברים ולא בבר או בית קפה שם אי אפשר לשוחח בנחת.

פורסם

אורי - זה היה זריז ועכשיו שאני רואה איפה אתה גר אני מבין למה אני רואה את הטראנו כמעט כל יום...

אסף - עדיין אין תאריך מדוייק או מיקום , את זה אפרסם בשבוע הראשון של יולי , לאחר שאדע כמות מדוייקת של אנשים.

מה לגבי - אספיר מבחינת שימוש במקום ?

דובי

פורסם

חופשי חופשי וברצון רב, חניה יש בשפע אולם כנ"ל ,גם מקרן יש אך לא לוח לשירטוט, עדיף באלטרנטיבי מה עוד שאיתי אמר יותר מפעם אחת שאנחנו (כולם ) מוזמנים והכיבוד:wink: אליו לא ביגלה כמו בעבר.

ישנה עוד כתה שאפשר לקבל והיא ב"עולם הקמפינג"-צחי כפרי שכבר הסכים לקבל אותנו בתאום מראש, הם המדריכים של כולמוטור ויושבים ליד יד אליהו-ת"א.

פורסם

אני בפנים

שוב, עם התראה מוקדמת כדי לתאם עניינים...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני מניח שגידי יגיע, הוא כרגע מתחרה בטורקיה (בהצלחה!!!)

אם זה יסתדר לי מבחינת לימודים - אגיע.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

עדכון קטן אבל חשוב .

לנוכח ההענות המהירה של האנשים והרצון להרים משהו איכותי נוצר קשר עם זלמן דגן, נציגננו בעולם הראלי הסקנדינבי והוא יגיע במיוחד עבורנו משם למפגש , אז תשתדלו לא לאכזב ותגיעו.

דובי

פורסם

אהלן דובי,

גם אני אגיע.

רק בקשה קטנה, אם אפשר לקיים את המפגש ביום חמישי שיותר נוח אני מאמין לרוב האנשים מבחינת עבודה/צבא.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...