Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי קופה שנת 97, ואני מעוניין לשים לה סוף סוף אגזוז לחץ.

יש לי אפשרות לקנות אגזוז חדש של ANSA במחיר סביר.

יש המלצות על האגזוז? (מכיוון וזה יונדאי קופה, הכי מתאים לו יציאה אובלית, או פשוט 2 יציאות עגולות).

תודה רבה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעשה חיפוש קודם כל.....

דבר שני אין דבר כזה אגזוז לחץ למנוע 4 פעימות........

האגזוז שאתה רוצה זה אגזוז זרימה חופשית.....

לגבי המלצות והכל תראה לא חסר אפשרויות השאלה מה עומד בתקן הישראלי ואם לא אז אתה צריך לקחת בחשבון בעיות כמו הורדה מהכביש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אוקיי, סליחה על הטעות, אגזוז זרימה חופשית.

לגבי אישורים וכו', מגיע עם האגזוז.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

החוק הישראלי מכשיר את אוזנו המעפנה של השוטר להיות מכשיר מדידת עוצמת רעש.

ניירת ??? הצחקת אותו !!!

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לי שי אגזוז של ANSA ואני מבסוט מאוד - יציאה אחת קטנה- נותן את הווקאליות והיופי הרצויים ועלה לי כולל התקנה 1000 ש"ח

לי יש ניירת של דרגון לדבר הזה אבל זה קישקוש , היציאה לא גדולה כל כך והרעש עמום- עד היום לא הציקו לי משטרות

כמובן זה תלוי על מי אתה נופל אבל אז גם זה תלוי אם ישלך תליון על המראה שלא מוצא חן בעיניו.

ממליץ בחום:lol:

DSC00721p.jpg

DSC00720.JPG

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לי יש של רמוס, אני מאוד מבסוט ממנו ומרמת הרעש הנמוכה שלו.

על שיפורי הספק ותגובת האוטו אני לא יכול לדווח כי היה לי אותו מהאוטו הקודם, האשה התלוננה שהוא מסריח את החדר כביסה ולכן הוא הורכב ביום הקניה של הרכב החדש.

ברכב הקודם דווקא היה שיפור מה בתגובת המנוע בטורים גבוהים.

בקשר לאישורים של חלק מהדוודים הקיימים בשוק, אתה יכול לשמור אותם בתא כפפות, אולי יום אחד תיתקע במילואים בלי נייר טואלט.

Picture 078.jpg

Picture 077.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי אני הולך על ANSA

פורסם

כמו שבאגירה אמר REMUS זה הדבר האמיתי של הfree flow, נמצא אצל חברים שלי על 106XSI, GOLF1800, והיה על יונדאי קופה שנמכרה

לגבי משטרה ורעש - ברגע שאתה רואה ניידת עבור לנוהל "1500 סל"ד"

פורסם

אני לא חושב שצריך להלל את הריימוס עד כדי כך

יש עוד המון חברות, זה נטו עניין של טעם , אני אישית פחות אוהב את האגזוזים של ראמוס.

BENJ:

ROY:

פורסם

בהחלט אין שום סיבה להלל את רמוס, הביצועים שלהם גם לא כאלה מבריקים.

חברה מצוינת אבל לא משהוא יוצא דופן.

ההעדפה שלי לגביהם היא פשוט של שיקלול האיכות מול הביצועים מול הרעש של האגזוז.

אז הוא איכותי מאוד, נותן ביצועים לא רעים ושקט באופן יחסי לרוב המוצרים בשוק.

בשבילי זה הרבה, אני כבר לא בגיל של עימותים עם המשטרה והורדות של רכבים :wink:

פורסם

מחזק בעניין הזה , אני פשוט פחות אוהב את הצורה של הריימוס.

BENJ:

ROY:

פורסם

מיניסיון אישי של דרגון על BMW רמוס על GT וסברינג על ברבו.

הסבריניג הכי יפה , נותן צליל (רק מחמאות ) לא מחריש אוזניים ולא שקת (יותר מרעיש המרמוס)

יצא לי לישמוע כמה אגזוזים על יונדאי קופה ולפי דעתי האגזוז: בלי השם, שעשוי נרוסטה שמוכרים אותו בכל מקום עם המשתיק במחיר 450 שח נישמע הכי יפה על הרכב.

כל אחד והאעם שלו.

רז....

פורסם

מעבר טסט כמעט תמיד לא קשור בכלום לעוצמת הרעש של האגזוז.

אני יכול לגשת לטסט עם מיני מיינור עם מנוע V8 ו2 יציאות כפולות מאחור , כל עוד היא סטנדרטית לחלוטין חיצונית ומי שמגיע עם ההאוטו נראה אדם בוגר ומיושב בדעתו, האוטו יעבור טסט (כמובן בתנאי שהרכב תקין מכנית).

חברה צעירים שמגיעים עם עונדה סיויק ירוקה מטלית, עם ספוילר אחורי שמשווה לרכב צורה כללית של עגלת סופר מרקט,צמד כונסים של F16 על המכסה מנוע מערכת 46K וואט בפול ווליום ואותו אגזוז שיש לי על המיני, יכשלו מיד וישלחו להחליף אגזוז.

אותו כנ"ל בדיוק לגבי שוטרים ובוחני רכב משטרתיים.

ברור שמה שאני אומר זה לא מילה בסלע וזה לא תופס ב 100 אחוז, אבל זה בהחלט קו מנחה.

אם במקרה עמית צופה ומעוניין להגיב מהצד השני אני אשמח.

פורסם

אני עברתי עם דרגון והאוטו גם עבר בדיקת גזים עם תוצאה של CO 0.0.

לפני הטסט עשיתי כמה הנסיעות עם טורים גבוהים בעליה כדי להוציא את כל הלכלוך :twisted: ולא השתמשתי אף פעם בתוספים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...