Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אתמול חברי ואני יצאנו למועדון,מסיבת גיוס וכו..

כאשר חזרנו לרכבים שלנו קרה משהו מוזר ביותר,הגיעה לידנו ניידת - שיטור משולב,בבאר שבע נקראת יחידת אשלים.

אותה משטרה עמדה בצד לא רחוק מהרכב שלי,עמדה לה כמה דקות.

חברים שלי אחרי המועדון פתחו נרגילה לעשן,לנרגילה לא היה כד,אז החליטו לעשות במקום כד,פשוט בקבוק.

לאחר מספר דקות אחד החברים פשוט הניח את הנרגילה לריצפה,כאמור הבסיס שלה-בקבוק.

אז קורה הדבר שהחבר אחר רוצה לעשות את צרכיו ואיפה ניתן ללכת לשירותים ב 4 לפנות בוקר?בידיוק באיזה שיח או משהו,המקום שבו הינו היה ליד מדבר והחבר הלך פשוט לשם לעשות את צרכיו.

אותה משטרה ניגשת אלינו,חבר אחד מקבל 650 שקל קנס על זה שהניח את הנרגילה לרצפה,חבר אחר על זה שהוא עושה צרכיו ברחוב.

ניסינו לדבר עם השוטרים להראות להם שהוא רק הניח את הנרגילה ולא זרק אותה,אך הם אפילו לא רצו לראות,התייחסו בזלזול אלינו וכו וכו..

בדוח אחד אותו שוטר כתב תאריך שכבר עבר.

האם יש משהו לעשות בענין הזה?כי זה פשוט מצחיק לשלם כזו כמות של כסף על דבר כזה קטן.

בכלל ליד אותו מועדון כולם השתוללו,דווקא אנחנו ישבנו עם כמה בנות באוטו ודווקא אלינו החליטו להגיע.

פורסם

מה רשום בדיוק בדוחות, (פירוט העבירה+תקנות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדוחות אצלהם,כשאר הם יתעוררו אני אבדוק איתם מה כתוב בידיוק.

פירוט העברות

1. עשיית צרכים ברחוב

2. השלכת פסולת ברחוב

זה כול מה שאני זוכר מהדוחות, אני אברר איתם את השאר.

נשמע מאוד הזוי, במקום לטפל באלו ששותים ונוהגים ומתפרעים,ס תם מוצאים למי להציק.

פורסם

עשיית צרכים ברחוב זו עבירה, אין מה לעשות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

יחידת האשלים בין היתר נותנים דוחות של עשיית צרכים במקומות ציבוריים + השלכת פסולת

הייתי עובד בשמירה בבניין שהם עובדים בו בבאר שבע, זה גם איפה שהפיקוח העירוני, זה יוצא בעיר מול המשטרה

קוראים למקום שופליין, איפה שבית קריסטל או המסעדה הסינית.

אני מציע לך ולחבר'ה לגשת לשם ופשוט לברר את הסעיפים ולהתייעץ איתם שם מה לעשות, יש שם כמה חברה נחמדים למרות שיש כאלה רשעים שלא אכפת להם מכלום.

פורסם
עשיית צרכים ברחוב זו עבירה, אין מה לעשות.

ומה אם זה במדבר,מאחורי שיח,שאין מקום אחר לעשות את זה?

מה הוא צריך להשתין לעצמו במכנסיים?

אביתר,מי שאתמול הציק לחבריי,היו ממש לא נחמדים,לא היה מענין אותם כלום לשמוע,שניסינו לדבר איתם הם התחילו לאיים גם עלינו,פיצחנו גרעינים-כולם אבל כולם נזרקו בשקית ברכב שלי,הם התחילו לחפש על מה לתת גם לנו דוחות.

אומר לחבר שלי אתה נראה לי ילד טוב תלך מפה,מזה השטויות האלה.

פורסם
ומה אם זה במדבר,מאחורי שיח,שאין מקום אחר לעשות את זה?

מה הוא צריך להשתין לעצמו במכנסיים?

בשביל אנשים שלא יכולים להתאפק המציאו טיטולים

פורסם
בשביל אנשים שלא יכולים להתאפק המציאו טיטולים

מה אתה היתה עושה במקרה שלו?היתה עושה את הצרכים שלך במכנסיים?

פורסם

לא חסר סיפורים כאלה שמחפשים אשכרה על מה לתת דוח.

פשוט צריך לדעת לא לספק להם את הסחורה.

אולי תצליחו לבטל את הדוחות אם יהיו לכם טיעונים טובים כמו בקשר לנרגילה שאמרת, אם לא זרקתם אותה ואספתם אותה אחר כך, או שלא היו שירותים באזור והמקום לא מוגדר איזור ציבורי.

שמעתי על כמה מקרים שביטלו דוחות שטותיים כאלה של עשיית צרכים בשיחים.

היה אפילו מקרה שבנאדם היה שם שקית של זבל מחוץ לבית ונתנו לו דוח, כי לא היה שם פח

בקיצור יש הרבה קטעים דבילים בנושא הזה ולרוב היחידה הזאת מרובעת. אבל יש יוצאי דופן שמבינים עניין

פורסם
לא חסר סיפורים כאלה שמחפשים אשכרה על מה לתת דוח.

פשוט צריך לדעת לא לספק להם את הסחורה.

אולי תצליחו לבטל את הדוחות אם יהיו לכם טיעונים טובים כמו בקשר לנרגילה שאמרת, אם לא זרקתם אותה ואספתם אותה אחר כך, או שלא היו שירותים באזור והמקום לא מוגדר איזור ציבורי.

שמעתי על כמה מקרים שביטלו דוחות שטותיים כאלה של עשיית צרכים בשיחים.

היה אפילו מקרה שבנאדם היה שם שקית של זבל מחוץ לבית ונתנו לו דוח, כי לא היה שם פח

בקיצור יש הרבה קטעים דבילים בנושא הזה ולרוב היחידה הזאת מרובעת. אבל יש יוצאי דופן שמבינים עניין

כן יש לנו כמה וכמה טיעונים,גם צילמתי במצלה של הפלאפון את הנרגילה עומדת ליד הרכב ולא זרוקה בשום מקום,כפי שהם תיארו את הענין.

• תוכן חדש...