Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממסר לכבל Remote?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבנתי שאם אני רוצה לחבר עוד מגבר ו/או מאוורר למגבר, אז כדי שידלק רק עם המגבר אני צריך לחבר אותו עם ממסר לכבל Remote, מה זה, כמה זה עולה ומאיפה?.. תודה רבה

ניר ישראל חן

פורסם

לא חובה. קודם תננסה לחבר ללא ממסר, אם זה יעבוד חסכת כמה שקלים.

מאוורר? כל חנות מחשבים בעלות של כמה עשרות שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, תודה.. אבל התכוונתי מאיפה אני יכול להשיג ממסר ומה זה?

מאוורר אני יודע מה זה ומאיפה להשיג.. אני טכנאי מחשבים..:)

פורסם

תודה,

מה ההבדל בניהם ואיך אני קובע מה אני צריך? או לחלופין איך אני קובע איזה ממסר צריך? לפי מה?

פורסם

לפי הזרם שהוא מפעיל .

ממסר הוא כמו מתג חשמלי , רק שאתה לא מזיז את הידית, מתח חשמלי זעום עושה את זה בשבילך.

ממסר קטן - נניח 5A , מסוגל למתג ולהפעיל זרם קבוע של 5A .

לדוגמא : 4 מנורות שכל אחת צורכת 0.9A , סה"כ 3.6A , לכן צריך ממסר שיחזיק את העומס.

לפני חודשיים הייתי צריך להחליף ממסר התנעה בדו"ג הוא פשוט לא חיבר היטב.

תשים לב לעובדה כשאתה לוחץ על הסטרטר בידית,

אתה רק מחבר את הפיקוד לממסר , והוא כבר מחבר את המצבר לסטרטר ,

במקרים כאלו צריך ממסר גדול מאוד , כי מדובר על זרמים גבוהים.

תבדוק מה הצריכה של מאוורר , לדעתי היא הרבה פחות מ1A , לכן כל ממסר יתאים לך.

ZZR

פורסם

תריץ חיפוש - אתה תמצא מידע מעל ומעבר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...