Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, זה משהו בסוף השבוע שגורם לאנשים להתפרע על הכביש?

היום בבוקר נסעתי לאוניברסיטה, וכולם לידי נסעו כמו משוגעים. ואז, על איילון לכיוון דרום פתאום נוצר פקק אדיר ממדים. כמה דקות לאחר מכן אני רואה משאית הפוכה על צידה באמצע הכביש, במאונך לכיוון התנועה. איך לעזאזל היא הגיעה למצב הזה - השד יודע.

גם בחזור הביתה, אני כל הזמן מרגיש כאילו כולם עצבניים על הכביש. שוב על איילון, לכיוון צפון הפעם, ויש עוד פקק. הפעם אין ממש סיבה, ואז הוא משתחרר. הלו - זה יום שישי! מה קורה כאן?

ועכשיו אני שומע על תאונה נוספת שגרמה לפקקי ענק באזור מורשה, ושוב יש לי התחושה כאילו דווקא בסופ"ש אנשים נוהגים משולחי כל רסן בכבישים. מה דעתכם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אישית לא חושב שמה שאמרת זה נכון. יום שישי זה יום קצר אז אנשים נוסעים כמו משוגעים [ לא שאני מצדיק את זה] ובלילה של יום שישי פשוט אנשים שיכורים זה לפחות מה שאני חושב

פורסם

לדעתי יש אמת בדבריך , ולדעתי הסיבה לכך נובעת מעצם העובדה שהרבה אנשים \ נשים לא עובדים ביום הזה , ומנסים להספיק ולעשות דברים וסידורים חיוניים שהצטברו להם במהלך השבוע .

הריצה הזו ברכב מנקודה לנקודה כדי להספיק יותר גורמת לחוסר השקט הזה שהבחנת בו .

בנוסף יש מס' לא קטן של רפי שכל המחזיקים בהגה , שמרגישים שהכביש בימי שישי פנוי קצת יותר משאר ימות השבוע ואז מרשים לעצמם להשתולל .

תוסיף לזה את ' הקומה ' בה שרויה משטרת התנועה , וכנראה שבימי שישי היא מעמיקה בקרב השוטרים , ועוד כמה סיבות והרי לך מתכון בטוח לסיכוי להיקלע לתאונה .

ועוד לא דיברנו על ימי שישי בערב ( מה לעשות יש לי מן עבודה כזו ) , שזה הופך ממש לשדה קרב .

אני לא מוציא את אפי מהחנייה בימי ו' - אך ורק אם העבודה מחייבת אותי להתייצב .

פורסם

אל תשכח שבסופש יש לך קבוצה מאוד גדולה של נהגים שכמעט ולא נמצאים על הכביש ביום יום, מדובר בחיילים ובתלמידים. במקרה ובלי שום קשר (אבל עם המון קשר), הם הקבוצה שאחראית למרבית התאונות בסופ"ש...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ל-wiking - הורדתי את הלינק. מאוד מוזר, הייתי משוכנע שמדובר במשהו מהיום - זה מה שאמר לי מכר שהיה בדרך אלינו ונתקע בפקקים בגלל התאונה. זה לא משנה את נושא השרשור, כמובן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באגירה - יותר נכון יהיה לכתוב שהם(או יותר נכון - אנחנו, שכן אני בן18) אחראים על מרבית התאונות בשעות החשיכה שבין שישי לשבת.

למה? כי סטטיסטית הרוב המוחלט על הכביש בשעות האלה הם נהגים חדשים\צעירים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אל תשכח שבסופש יש לך קבוצה מאוד גדולה של נהגים שכמעט ולא נמצאים על הכביש ביום יום, מדובר בחיילים ובתלמידים. במקרה ובלי שום קשר (אבל עם המון קשר), הם הקבוצה שאחראית למרבית התאונות בסופ"ש...

צודק, הם גם נהגים חדשים ללא נסיון, גם עייפים מהצבא, גם לפעמים לא רגילים לרכבים, תנאי דרך בלילה, שתיה, יום קצר ובקיצור כל הסיבות שבעולם מתנקזות ליום הזה....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן צודק, ואני מוסיף את דבריו לדברי :)

ביחד יוצאות בדיוק הסיבות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יום שישי זה יום מטומטם.

אחת הערים שיותר מעצבנת אותי במרכז זו רחובות.

יום שישי ב-12-1-2 בצהריים ברחוב המרכזי של העיר (הרצל) זה כמו המשחק "שעת שיא" (למי שלא זוכר - המטרה להוציא את המכונית האדומה מהלוח). אם אתה לא נלחם על הדרך, אתה לא נוסע, לצערי זה עצוב.

Xbox12341

פורסם

יום שישי זה היום שהערסים והעברייני התנועה בארץ חוגגים.

לכל התל אביבים מביניכם אני לא צריך לספר מה הולך באיזור הטיילת.

כולם מתפרעים מוזיקה פולווליום לא שומעים את התנועה עוברים נתיבים כמו במהיר ועצבני...

גורם לך לרצות להיעלם מהר מאוד משם.

פורסם

יום שישי תמיד היה בעייתי, ותמיד היה מועד לפורענות.

זה היום בשבוע שבו בני הנוער וחיילים הנמצאים במסגרת במשך כל השבוע מגיעים ביום שישי אל הכביש ומנסים ביום הזה להספיק את כל מה שהפסידו במשך השבוע.

זה בא לידי ביטוי בנהיגה מהירה, זגזוג בין הנתיבים, אולי גם חוסר שינה מצטבר הפוגע בריכוז במהלך הנהיגה.

את ימי חמישי בערב ושישי אני משתדלת להשאיר מחוץ לתחום ולא לעלות על הרכב ולנהוג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסכים שיום שישי זה יום בעייתי, כולם מנסים להספיק הכול ולהיות בכל המקומות... יש לזכור שרוב האנשים עובדים במשך השבוע וזה היום היחידי שלהם לסידורים.

שישי בלילה זה סיפור אחר, ואני מסכים שיש המון אנשים שיוצאים, דווקא אני מעדיף לחזור למרכז בחמישי בלילה, אבל לאחרונה בכביש אשדוד - ת"א גם כולם נוסעים כמו משוגעים והכביש עמוס, ואני מדבר על 1-2 בלילה.

ורוני, ללמוד בשישי זה לחננות :-P

אבל לאחרונה אני יכול להעיד על עצמי גם ככזה :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

האדרנלין שנוצר עקב שיחרור מהבעיות שמציפות אתך ביום-יום, האישה, הילדים, העבודה, החברה והלימודים הדברים הללו מעקים עליך, בימי שישי או שאפשר לכנות אותו בשם "יום שישי יום היציאות" שביום זה כולם יוצאים מהבית להנות טיפה, אז נוצר מצב שהמוח בעצם מפרש אותו למצב של חופשיות של הנאה ואדרנלין מעורבבים ביחד וזה כנראה יוצר את ההתפרעויות בכביש.

ונו...אני בטוח שאתה מכיר את זה , שאתה והחברים בעבר או בהווה בראש לצאת מהבית ויש 3-5 אנשים במכונית וכולם שמחים ועושים שטויות, צועקים לבנות בדרך, מגברים את המערכת למצב שמע גבוה, וכל אלה ועוד גורמים לנהג לא להיות מרוכז בנהיגה וזה בסופו של דבר מוביל לתאונות.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

• תוכן חדש...