Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשקפי שמש חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון, הסוכן של רודי פרוג'קט נמצא באיזור כפר נטר (חצי מטר מנתניה).

את אוקלי ניתן להשיג (בין היתר) ברשת חנויות האופנים רוזן&מינץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היבואן של אוקלי נמצא ברחוב אימבר בפתח תקווה, אם אני לא טועה, ומייבא עוד כמה מותגים מעניינים. לענייננו, אישית אני חובב אוקלי (והולך עם http://oakley.com/spike, בגרסת Polarized), אם כי מכיר כמה שנשבעים על Vuarnet. לשתי החברות עדשות סופר-איכותיות. אוקלי גם מציעים עיצוב מגניב (יש להם דגמים אקסצנטריים באמת), Vuarnet יותר שמרני.

המשקפיים שלי עלו בחו"ל בערך כמו בארץ (215$). הגרסה הרגילה (לא מקוטבת) עולה חצי. בארץ המחירים דומים, עד כמה שאני זוכר. אפשר להשיג הכל בזול מEBAY, אבל צריך גם למדוד...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היבואן של רודי פרוג'קט יושב בכפר נטר, ניתן לגשת לשם ולהיתרשם, נמצא על הרכביש המרכזי של היישוב בצד ימין, תראו את השלט.

פורסם

לי יש סאבה ואני ממש אבל ממש לא ממליץ עליהם

משקפיים ב1100 שקל, אחרי 4 חודשים התקלף הציפוי של העדשה !! ועוד מה ? השתמשתי בחומר ניקוי יעודי למשקפי שמש....אחרי מעט מריבות עם המוכרת שטענה שהשתמשתי בחומרים לא מתאימים, שלחו את המשקפיים ליבואן לבדיקה, הוא שלח לי משקפיים חדשות תמורת הישנות (לא רק עדשות\) מאז הם בסדר (באיזור שנה) א-ב-ל אני לא מנקה אותם עם ש-ו-ם חומר !! ממש כלום....רק מטלית משי כזאת לניקוי משקפיים ומקסימום מקסימום אדים עם הפה....

את האוקלי הקודמות הייתי רוחץ עם סבון כלים, אג'קס (היה מלוכלך וזה מה שהיה לי בסביבה:)) ומה שבא ליד, ובחיים (3 וחצי שנים!) לא התקלף הציפוי !

פורסם

את הכתובת של רודי תימצא באתר שנתתי לך.

בכל אופן , לא יודע למה אתם נלחצים מ 500, 800 שקל למשקפיים, זה לא נחשב יקר,

כמעת כל משקף של מותג שאינו משקפים ספורטיביות עולה סביב ה 1500 שקל, כמו ארמני/רייבאן/DG וחבורתם.

אז לשלם שליש מזה על משקפים ממותגים טובים כמו רודי/אוקלי/ארנט/לג'נד זה מחיר סביר ביותר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי יש רודי פרוג'קט כבר 6 שנים, החלפתי רק בגלל שרציתי לחדש, אבל כל זוג החזיק אצלי 3 שנים.

עדשות ברורות, ראיה נקייה, בלי כאבי ראש והכי חשוב נוחות וקלות.

טל של המשרד בכפר נטר 098997929

רוני 0505294601

אם תגיע לשם, תאמר שאתה מכוחות הבטחון, ייעשו לך הנחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תסלחו לי על הבורות.

מבחינתי משקפי שמש זה כדי לא להסתנוור. המשקפיים שיש לי עכשיו עלו 200 שקל והם כמעט מתפרקות שרוטות וכו'.

אבל הם נראות ממש ייחודיות.

מה זה עדשות מקוטבות? ומה זה נותן?

ואם אני מחפש משקפי שמש ב300 שקל כדי שאני אוכל לנסוע איתם ולראות רמזורים גם בשקיעה\זריחה, יש לי מצב למצוא? או להגדיל את התקציב ולקנות משקפיים ממה שהומלץ פה?

פורסם

תראה כל אחד והעיניים שלו, חברה שלי שמה על העיניים משקפיים ב150 שקל של סתם חברה ואין לה בעיה, ושהיא שמה את הסבה שלי היא לא מרגישה הבדל, אני שם משקפיים שהם לא דגם יחסית איכותי של חברה מובילה (שים לב - דגם איכותי לא מספיק שזה סתם מותג) יש לי כאבי ראש...כנראה יש לי בעיה מסויימת בראיה שעדשה ממש טובה מפצה על זה...

פורסם

בזמנו רציתי CEBE, אבל כיוון שאני מרכיב משקפי ראייה, CEBE לא התאימו לי. בסופו של דבר, קניתי אוקלי ואני מאוד מאוד מרוצה.

בכל אופן, לא משנה החברה שאתה בוחר, אל תלך לאחד מהסניפים של אופטיקה הלפרין - השירות שם על הפנים ואחריות? הם לא כ"כ מכירים את העניין.

פורסם
תסלחו לי על הבורות.

מבחינתי משקפי שמש זה כדי לא להסתנוור. המשקפיים שיש לי עכשיו עלו 200 שקל והם כמעט מתפרקות שרוטות וכו'.

אבל הם נראות ממש ייחודיות.

מה זה עדשות מקוטבות? ומה זה נותן?

ואם אני מחפש משקפי שמש ב300 שקל כדי שאני אוכל לנסוע איתם ולראות רמזורים גם בשקיעה\זריחה, יש לי מצב למצוא? או להגדיל את התקציב ולקנות משקפיים ממה שהומלץ פה?

עדשות מקוטבות מונעות סינוור מאור שמוחזר לדוג' משמשה של רכב או ממים.

ולענייננו, רודי פרוג'קט. יש לי כאלה כבר 4 שנים וחוץ מאפונים כל שנתיים הם כמו חדשות. בנוסף השרות מעולה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תודה.

מה המחירים לרודי פרוג'ט האלה?

נראים סבבה, אבל באתר אין שום דבר שמזכיר מחירים.

יש טווח מסויים שאתם יכולים להגיד לי?

פורסם

750+

אפשר למצוא די בזול ב EBAY :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...