Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשקפי שמש חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עודי פרוג'קט הכי טוב.

מצטער, לא יכולתי להתאפק... :-D

תראה כל אחד והעיניים שלו, חברה שלי שמה על העיניים משקפיים ב150 שקל של סתם חברה ואין לה בעיה, ושהיא שמה את הסבה שלי היא לא מרגישה הבדל, אני שם משקפיים שהם לא דגם יחסית איכותי של חברה מובילה (שים לב - דגם איכותי לא מספיק שזה סתם מותג) יש לי כאבי ראש...כנראה יש לי בעיה מסויימת בראיה שעדשה ממש טובה מפצה על זה...

נכון שיש אנשים שרגישים יותר או פחות לסנוור, ועיניים שניזוקות יותר או פחות מהשמש (כמו סוגי עור). אבל, לגבי משקפיים זולים- אני ממש לא ממליץ. אני חושב שלהשתמש במשקפיים זולים שאין עליהם פילטרים טובים נגד קרינה וסנוור, מזיקים אפילו יותר מללכת בלי משקפיים ואני אסביר(הדברים שאני אומר עכשיו לא מבוססים, אני לא מומחה אבל מנסה לעשות שיקול הגיוני): כשמרכיבים משקפיים האישון מתרחב (כי המשקפיים עושים אפקט של "חושך" והאישון גדל כדי לקלוט יותר אור). אם יש מסנן טוב אז אין בעיה, אבל אם אין אז כמות גדולה יותר של קרניים מזיקות פוגעות באישון שגם גדל יותר. אם הולכים בלי משקפיים בכלל אז האישון מצטמצם מאוד וככה העיניים פחות נפגעות. לכן כדאי להשקיע (מעבר ליתרונות אחרים של משקפי מותג כמו אחריות, טיב חומרים ועמידות, נציגויות מסודרות לתיקונים, החלפות ותיקונים וכן הלאה). ושוב חוזר נושא ההשקעה בדברים טובים שבסופו של דבר משלמת מאוד בטווח הרחוק, בכל התחומים. לא חושב שצריך להגזים עם משקפיים באלפי שקלים כי אז משלמים רק על השם, אבל איכות בכ"ז עולה כסף.

ודבר אחרון- למיטב ידיעתי משקפי רייבאן הם טובים מאוד (עדשות מאוד איכותיות). איך זה שהם לא הוזכרו פה מלבד הערה אחת לגבי משקפי מותג? האם הם לא איכותיים כמו שחשבתי? אשמח לשמוע דעות מתוך נסיון.

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה...! רודי פרוגקט. מעולות, אם תצטרך את ההנחה של כוחות הביטחון דבר איתי,אשמח לעזור. אתה תהנה מהם!

פורסם

תודה לכולם על התשובות... כנראה שאני אלך או על רודי פרוג'קט או על אוקלי...

מה שכן לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אוקלי בדרום הארץ (נכתב פה שהיבואן יושב בפ"ת, הבעיה היא שזה קצת רחוק)... יש למישהו מידע על חנות כזאת?

ולגבי רודי פרוג'קט.. מצאת חנות בשם אופטיקה יקיטו שמוכרת את המשקפיים, השאלה היא האם גם בחנות הזאת אמורה להיות הנחה לכוחות הבטחון? (החנות מופיעה באתר של החברה)...

תודה.

פורסם

תחפש באופטיקנה, אירוקה, אופטיקה הלפרין . את האוקלי שלי קניתי לפני כמה שנים באופטיקה הלפרין כי היו להם את הכי הרבה דגמים וגם צבעים למשקפיים.

לא חותם

פורסם

שלום לכולם,

אני גם מתעניין ברכישת משקפיים,אין לי מושג על מה ללכת,התקציב היה 700 ש"ח ואחרי הרבה התרוצצויות במספר חנויות,מצאתי משקפיים של ארמני באירוקה ב-800 ש"ח,כאשר יש עלייהם 20% הנחה,או זוג שני מתנה.

אני מעוניין במסגרת מתכת,לא ספורטיבי,

האם ארמני נחשבת לחברה טובה?,חשוב לי שהמשקפיים יהיו טובות ואיכותיות מכיוון שיש לי בעייה בעין ואני מסתנוור מהשמש,חשוב שהשמש לא תחזור.

האם ללכת על ארמני?,vogu?,חברה אחרת?:roll:

תודה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
שלום לכולם,

אני גם מתעניין ברכישת משקפיים,אין לי מושג על מה ללכת,התקציב היה 700 ש"ח ואחרי הרבה התרוצצויות במספר חנויות,מצאתי משקפיים של ארמני באירוקה ב-800 ש"ח,כאשר יש עלייהם 20% הנחה,או זוג שני מתנה.

אני מעוניין במסגרת מתכת,לא ספורטיבי,

האם ארמני נחשבת לחברה טובה?,חשוב לי שהמשקפיים יהיו טובות ואיכותיות מכיוון שיש לי בעייה בעין ואני מסתנוור מהשמש,חשוב שהשמש לא תחזור.

האם ללכת על ארמני?,vogu?,חברה אחרת?:roll:

תודה.

מישקפי "מותג" הם מישקפיים שאתה משלם על השם של המעצב, ולרוב מדובר במשהו באיכות בינונית ומטה.

אם אתה מחפש מישקפיים טובים האמת, ואתה רוצה טיפה להשקיע, חפש משהו שניקרא "סרנגטי" או וורנה...

מישקפיים עם עדשות מזכוכית, מקוטבות, קלות (יחסית) ועמידות לאורך שנים.

לי יש זוג של סרנגטי, אחלה מישקפיים, לא נישרטים, לא מיתעוותים, קל לנקות אותן והכי חשוב, ניראות ממש טוב (לדעתי).

אם אתה מיזדמן לאזור שוהם אתה מוזמן לעשות עליהן סיבוב... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי,במקרה ביום חמישי בעזרת השם אני בשהם:shock:.(אני רציני).

והאם ארמני(מה שראיתי) אני בעצם משלם על השם או על משקף איכותי?

אשמח לשמוע עוד המלצות,

תודה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

ממליץ בחום על RUDY PROJECT, אני בעצמי הולך עם כאלה ואני מאוד מבסוט מהם. משקפיים מליגה אחרת... בדגם הספציפי שיש לי (RYDON) עדשה מתחלפת ויש ה-מ-ו-ן צבעים. למשקפיים עמידות גבוהה מאוד והם מאושרות לירי. המחירים נעים בין 700-800 ש"ח, תלוי במקום. לעובדי מדינה - 530. זהו הדגם שלי:

rydonpu6.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אוקלי ! :)

יש לי כבר שני משקפים שלהם ( MONSTER DOG , MONSTER DOGGLE ) ואני מבסוט לאללה !

אחד מהדגמים שלי בעל עדשות פולורויד , אז טיפ קטן לי אליך - אם העדשות באמת מקוטבות , אז באוקלי יש מעיין חריטת לייזר הצד הפנימי של העדשה בפינה שלה . קשה לפספס את זה שם .

מסתובבים המון חיקויים של המוצרים שלהם , לכן תבדוק טוב שאתה מקבל אחריות וכו' . אחד הסימנים לזיוף אלה צבעים שלא קיימים בקולקציה של היצרן ( מסגרת מפלסטיק שקוף - למשל :) )

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מצטרף להמלצה על "עודי פרוג'קט" (;))...

במיוחד אם אתה חייב מישקפי ראיה. יש לרודי זוגות מישקפיים שיש להם מיסגרת פנימית הניתנת להסרה, עשויה טיטניום (וזה אומר שהיא קלה וחזקה) שבתוכה אפשר לשים איזה עדשות שאתה רוצה.

לאישתי יש כאילו, אחלה מישקפיים, אמנם לא ממש זול, אבל בהיתחשב שזו האופציה היחידה הנורמאלית היחידה, זה זול... :lol:

כמו כן, יש להם גם דגם עם אפשרות לנתק את המישקפי שמש ולהישאר עם המישקפיים הרגילים. זה טוב אם אתה לא רוצה להיסחב עם 2 זוגות של מישקפיים. (המישקף מיתרומם כמו המישקף של "פארוק, תוריד את התריסים" אבל בצורה יותר אלגנטית וניתן לפרק אותו לגמרי ללא כל בעיה).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...