Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בריפוד עצמאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שאין לו כלל את ריפודי הדלתות ואין להשיג - ואני רוצה לייצר אותם לבד אז:

• איזה חומר יכול לשמש כמצע טוב לריפוד והיכן רוכשים 'לא יקר'
  • איפה ניתן להשיג קליפסים סטנדרטיים לריפוד דלת

והמלצות לביצוע ממי שכבר עשה

תודה

פורסם

ערב טוב.

אתה יכול להשתמש בקרטון ביצוע, או בדיקט דק בעובי 3 מ"מ.

לא ברור לי על אילו "קליפסים" אתה מדבר.

את הריפוד מדביקים על התשתית, ובנוסף ניתן לשדך עם סיכות.

בהצלחה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כמו שנאמר מזונית יהיה הכי מתאים,

כמו כן יש לקנות את "הספוג" הלבן כמו שיש בשמיכות,כך הסקאי יקבל נפח בדיוק כמו המראה האורגינל,

כעקרון רוב המכוניות המודרניות יותר (65~ ומעלה) נעשו עם לחיצה בחום ובכך הושג מראה של תפרים בסקאי. הפתרון הטוב ביותר הוא פשוט לתפור כמו האורגינל (כך היצרנים רצו אבל בשביל לחסוך עליות הם עשו את התפרים ע"י חימום).

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

זה לא בדיוק ספוג,זה מן צמר כזה(יש גם ספוגים ממש דקים שמתאמים גם).

אפשר לקנות את זה אצל כל רפד שמתעסק עם ספות ודברים בסגנון.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

יש לי ספר שעוסק ברפדות רכב, ואתה יכול לצלם את הפרק הרלבנטי. אני לא עשיתי את זה מעולם, אבל העקרון זה כמו שאמרו לך.

נקודה חשובה זה הגנה ממים. בזמן שטיפה ובגשם, חודרים מים בין השמשה והגומיה החיצונית לתוך הדלת. בשביל זה שמים במפעל יריעת ניילון בין חלל הדלת לריפוד. ברוב המכוניות הישנות, בעל המקצוע הראשון שפתח את הריפוד הוריד את הניילון ולא החזיר. כך נרקב הריפוד המקורי (בד"כ זה קורה בחלק התחתון שלו לשם מגיעים המים בגרביטציה), וכך גם ירקב הריפוד שתכין אם לא תייצר שכבת איטום חדשה.

נמרוד

פורסם

הביצוע-

1)חיתןך המזונית לפי שבלונה ,קיימת/דלת.

2)מדביקים ספוג-5ממ-10ממ עם דבק מגע.

3)מתיחת סקאי/בד על הדופן עם סיכות/דבק.

4)הדבקת נילון על החלק הפנימי,(למנוע רטיבות)

5)הרכבת הדופן,או עם קליפסים או ברגים עם דיסקיות.

בהצלחה.

פורסם

יש עוד הרבה מעבר,צריך לתפור את הסקאי אחרת זה יראה כמו קיר...

פורסם
לפי ההסבר הדבר היחידי שעובר הדבקה זה הספוג. היריעה רק במתיחה. האם הבנתי נכון?

נכון! כשמדובר בצד החזית,אבל מאחור אפשר גם להדביק.

פורסם
יש עוד הרבה מעבר,צריך לתפור את הסקאי אחרת זה יראה כמו קיר...

יש אפשרות לשתול פס קישוט במרכז הדופן ,בכל צורה שרוצים.

• תוכן חדש...