Jump to content

Amos50

  • הודעות

    16
  • כאן מאז:

הנקודות של Amos50

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. Amos50

    עזרה בריפוד עצמאי

    רק אל תישכח להדביק ביטנה בחלק האחורי של הספוג. 1)למנוע את קריעת הספוג בזמן התפירה. 2)להבליט יותר את נפח הספוג.
  2. Amos50

    עזרה בריפוד עצמאי

    אין דבר ספיציפי של פס קישוט,אבל יש אפשרות לייצר מהחומר כל מיני דוגמאות. אם תרצה הסבר מפורט והמחשה תיצרך להגיע אלי למפעל. טלפון בפרטי.
  3. Amos50

    עזרה בריפוד עצמאי

    מזונית:עשויה מתערובת של שבבי עץ, עם או בלי דבק כבושים בלחץ גבוה. בדומה ל-m.d.f רק בפחות לחץ. בדרך כלל זה מיועד לציפוי החלק האחורי של הארונות וכו.
  4. Amos50

    עזרה בריפוד עצמאי

    בכל מחסן עיצים, נגריית רהיטים,הום סנטר,אייס,וכו,
  5. Amos50

    עזרה בריפוד עצמאי

    יש אפשרות לשתול פס קישוט במרכז הדופן ,בכל צורה שרוצים.
  6. Amos50

    עזרה בריפוד עצמאי

    נכון! כשמדובר בצד החזית,אבל מאחור אפשר גם להדביק.
  7. Amos50

    עזרה בריפוד עצמאי

    הביצוע- 1)חיתןך המזונית לפי שבלונה ,קיימת/דלת. 2)מדביקים ספוג-5ממ-10ממ עם דבק מגע. 3)מתיחת סקאי/בד על הדופן עם סיכות/דבק. 4)הדבקת נילון על החלק הפנימי,(למנוע רטיבות) 5)הרכבת הדופן,או עם קליפסים או ברגים עם דיסקיות. בהצלחה.
  8. שלום, יש ברשותי מאזדה 3 שנת 2006 עם אזעקת קוברה. רציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף ביפר על האזעקה הקיימת. בתודה מראש.
  9. תודה רבה על ההסבר. רק מלקרוא צריך הרבה סבלנות, אבל אם לא תהייה לי ברירה אחרת זה מה שאני יעשה.אלה אם כן תהייה הצעה אחרת יותר פשוטה.אני בטוח שבסופו של דבר אני יעלה על הבעיה בעזרתכם...תודה לכולכם.
  10. תודה רבה לכולכם. אני אנסה בשלב ראשון לבדוק את ההתנגדויות בין המגבר לסאב, אם זה לא יעזור אני כנראה יחליף את כל החיווט. אני כמובן יעדכן אם הבעיה נפתרה ואם לא, רב תודות.
  11. שלום רב, חיפשתי ולא מצאתי שירשור מדוייק בנושא, מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור בעיה זו. יש ברשותי מגבר JBL gto 755.6 שמותקן ברכב מסוג מאזדה 3 על הרדיו המקורי של הרכב, בנוסף מותקן מקדימה קומפוננט של JBL, מאוחרה בדלתות זוג רמקולים JBL 5*7 וסאב 12" JBL. כמו כן ברצוני לציין שהמערכת הותקנה, חווטה וכוילה ע"י מתקין. המגבר עצמו מנוצל בכ 50% מעוצמתו אך עדיין לאחר כחצי שעה של עבודה המגבר מתנתק ל5 דק' וחוזר חלילה, החלפתי את המגבר כדיי לשלול בעיה במגבר אך ללא הועיל הבעיה חוזרת על עצמה. אודה באם תוכלו לעזור.
  12. תתחדשי . בתור רפד רכב אני מציע לך ללכת לבעל מקצוע, כי אם לא יעשו כמו שצריך אז זה שוב פעם יפול אחרי תקופה קצרה וזה מנסיון רב (שכרו בהפסדו).
  13. כן! יש אפשרות בתאום מראש.
×
×
  • תוכן חדש...