Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח להעלות לכאן כמה תמונות של הפודים החדשים לטוויטרים שאני בונה. הטוויטרים הישנים שלי (TW1) ישבו בתוך משולשי מראות, מקום שהותאם להם על ידי יצרן הרכב. כשקיבלתי את הטוויטרים של VIFA, התברר שהם יותר גדולים, ולכן החלטתי לבנות פודים קטנים שמתלבשים על המשולשים. הטוויטרים הגיעו ללא תושבות, והשתמשתי בגליל נייר טואלט (הקוטר מתאים בול) כדי לבנות אותם בעצמי. כרגע אני בחצי הדרך, שכבה ראשונה של מרק פחחים. ביינתיים זה נראה כך:

DSCF8660.JPG

DSCF8663.JPG

DSCF8664.JPG

DSCF8665.JPG

DSCF8668.JPG

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

עבודה יפה - מקווה שעשית מספיק שכבות ושהפודים חזקים.

לא הראית בכלל אם ההתאמה לחיפוי של המראה מתאים בצורה נכונה וגם נשאר לך לרפד או לצבוע.

גם לא הראית אם יש חישוב של זווית או שסתם (כמוני) מה שיצא יצא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבודה נחמדה, רק נראה לי לא בריא לעבוד עם פיבר בידיים חשופות.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

הזוויות מחושבות לOn-Axis. הפודים יוצאים חזקים מאוד, הרבה יותר ממה שצריך באמת. לגבי ההתאמה למשולש - תהיה תושבת כפולה שתחבר בין בסיס הבנייה למשולש עצמו. עדיין לא החלטתי אם לרפד (בסקאי שבו ריפדתי את הדלת) או לצבוע.

גיא, מה רע בנייר טואלט:lol:? Be creative!

פורסם

אדי , כמה כבר פוד לטוויטר צריך להיות חזק?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הטוויטר יוצר ויברציות עצומות בתדרים נמוכים. ולכן נורא חשוב שהוא יהיה מחובר בצורה אמתנית לשלדה להעביר את הויברציות לרכב ושהן יגיעו אלך בצורה הכי טובה שאפשר.

או בקיצור. זה מחזיק אותו במקום ולא זז. אז סבבה. תהנה. ואתה עדיין חייב לי השמעה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה לכל המפרגנים!

שייפתי ותקנתי, ואני הולך לשייף עוד ועוד, עד שיהו סימטריים לגמרי. זה עדיין לא המצב, אבל זה משטפר.

עדכונים מהשטח - כרגע זה נראה כך:

DSCF8692.JPG

DSCF8693.JPG

DSCF8694.JPG

פורסם
אדי , כמה כבר פוד לטוויטר צריך להיות חזק?

מה? אתה בא לאמר לי שאתה לא עושה מבחן עמידה לפוד של טוויטרים:-P?

לגבי הנייר טואלט- טמבונים לרכב ובניות באזור הזה - הרבה מאוד אמני פיבר עושים את השלדה מקרטון.

אני בד"כ משתמש בגרב ניילון בשביל למתוח בד על פודים בגודל בינוני - הכי נוח הכי קל ותופס נהדר! - רק הפדיחה היא להכנס לסופר ולקנות זוג גרבי ניילון וקרטון חלב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...