Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הלו"ז ליום שישי הקרוב ובכלל ימים שבהם תתקיים מדידת זמנים TRI?

שאלה נוספת, נניח ושילמתי את הסכום הראשוני בשביל הסיבוב היכרות ו3 סיבובים מדודים, כמה עולה כל מקצה נוסף? (האם אפשר בודדים ?)

עמרי.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמישהו ממסלולים בבקשה יאמר מה הזמן הגבוה ביותר שנכנס ל28 הראשונים.

תודה,

עמרי.

(דרך אגב, השתתפתי היום במדידות, היה מהנה במיוחד!! תודה רבה לכל צוות מסלולים על הטיפים! אתם עשר!)

פורסם

שלום לכולם

כל המחירים וכל התשובות לשאלות שלכם מופיעות באתר שלנו, בתקנון הTRI.

28 הזמנים הטובים ביותר יפורסמ/יעודכנו יום יומיים לאחר כל מיקצה.

אנו מצפים לקסדות (פתוחות) וכפפות מPIT STOP ואז כולם יחבשו קסדות. מי שרוצה ,כמובן,מוזמן להביא את קסדתו האישית.

לגבי מספר מיקצים ביום - ניתן לעשות כמה שרוצים (עד 20 כמובן) בהנחה שזה לא חורג מזמן המיקצה (כשעתיים), וכל שאר המתחרים עשו לפחות 4 מקצים (כרטיסייה אחת).

ולמי שמתלבט אם להתחרות או לא שיבוא לראות ואז יחליט.

פורסם

ניסיתי לטלפן כמה פעמים היום וענתה לי רק מזכירה.

תוכלו אולי לפרסם את הלו"ז לסופ"ש הקרוב \ 1-7/7?

אני רוצה מאוד להשתתף ויוכל כנראה רק בתאריכים האלו.

בתודה,

אלון

פורסם

ההרשמה מתבצעת מיום ראשון עד חמישי (שישבת אין אפשרות להירשם)

תרים טלפון בראשון ותירשם - אם אינני טועה יש מיקצים ביום שלישי ושישי.

פורסם

קודם כל יש לציין שעליתי במקצה של 13:30 כמדומני.

עשיתי 32 משהו.. כמה בדיוק אני לא יודע ..

סרטון :-P

http://www.125.co.il/omri/tri/tritempt3.wmv

ולגבי איך אני נראה ..

כאן לפחות אני נראה מאושר מהחיים (או מהרגע).

http://www.50cc-israel.org/omri/tri/15.06.07%20026.jpg

(וכאן שרון קוזמה נותן לי עצות http://www.50cc-israel.org/omri/tri/15.06.07%20023.jpg )

(תודה רבה לשרון!)

עמרי.

פורסם

חברים

בכדי לשמור על רצינות השרשור , תשתדלו לא לשאול כמה זה עשה וכמה ההוא עשה כי יתחיל להיות פה שוק הכרמל.

זמנים יש באתר של "מסלולים" וכמו שאנחנו מכירים אותם הם עושים עבודה מקצועית.

פה המקום להחלפת דעות מקצועית וחוויות כמובן.

שבת שלום

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

עמרי - אחלה סירטון

ראיתי אותך נוהג אתמול ואתה מצוייין-בהחלט כישרון. לפי הסירטון אתה מפסיד זמן יקר בחלק האחרון של המסלול ומסתכן בעצירה על הקו סיום.

אפשר להרוויח לפחות 2-3 עשירויות על בלימה יותר מאוחרת ועצירה רחוקה יותר על קו הסיום.

אאוץ- לא ראיתי אותך מתחרה אבל אני מאוד שמח שמצאת נישה שבה אתה יכול להתחרות- וגם הזמן הוא לא רע בכלל.

פורסם
עמרי - אחלה סירטון

ראיתי אותך נוהג אתמול ואתה מצוייין-בהחלט כישרון. לפי הסירטון אתה מפסיד זמן יקר בחלק האחרון של המסלול ומסתכן בעצירה על הקו סיום.

אפשר להרוויח לפחות 2-3 עשירויות על בלימה יותר מאוחרת ועצירה רחוקה יותר על קו הסיום.

אאוץ- לא ראיתי אותך מתחרה אבל אני מאוד שמח שמצאת נישה שבה אתה יכול להתחרות- וגם הזמן הוא לא רע בכלל.

גל, קודם כל, תודה רבה על המחמאות.

דבר שני, אני חושב שיש לי כל כך הרבה דברים שאני יכול לשפר שאני מבין אותם ומודע להם.

האנדרלין גבר על השכל והיה לי קשה ליישם את כל השיפורים שתכננתי לבצע על המסלול.

וזה יבוא לי עם הזמן אני בטוח, פשוט אין לי יותר מדי ניסיון והזדמנויות להתחרות,

לדוגמא, כמו שרואים בסרטון, הרבה מהנסיעה אני בכלל חפרתי באספלט בפרפורים מיותרים - בעיקר בסיבובים, להערכתי יש שם שנייה-שנייה וחצי של זמן יקר שהולך לאיבד בעקבות חוסר אחיזה, אני מודע מאוד לתופעה וגם קל לזהות אותם עם כל הרעש שהיא עושה. (ועם מעט רגישות בדוושת הגז ניתן לפתור את הבעיה.)

שרון שעזר לי, ניגש אלי לפני ההקפה האחרונה ובאמת הזכיר לי את התופעה שבגללה הזמן הולך לי לאיבוד.

בסיבוב הרביעי שלי התחלתי בניסיון לתקן את זה, אבל התברברתי לקראת הפניית פרסה השנייה, ותת היגוי ועניינים, איבדתי לגמרי את הריכוז וכל המקצה הלך קפוט.

לא נורא, בעזרת השם נבוא שוב ונמשיך להתאמן ולהשתפר.

אבל זה לא משנה בכלל כי היה לי ממש כיף והייתי באופוריה במשך כל אותו היום.

עמרי.

• תוכן חדש...