Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור הרשמי- Top Racing Israel 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו מה ראיתי בביקור בנורבורגרינג ממנו חזרתי לפני כמה ימים:

IMG_0946_640.jpg

מישהו לקח את המיקרה של TRI בשביל להתאמן בה ברינג? :wink:

ולעניין - בשנה שעברה בין המקום הראשון למקום ה-20 היה הפרש של שניה אחת. כרגע ההפרש הוא יותר משניה וחצי ויש עוד הרבה זמן לתחרות. הערכה שלי - אנשים עוד ירדו מ-29 וכדי להכנס לגמר יהיה צריך לרדת מ-30. עכשיו בואו נראה אם זה באמת יקרה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור מתי אתה מגיע ?

התמונה של המיקרה ברינג...ענק :lol:

תן לי לנחש, באחת ההקפות היא גם עקפה אותך ונתנה לך בראש, נכון ?

איך לא הצעת לבחור להחליף איתך ?

ניר

פורסם

גל שלום...

בשנה שעברה השתתפתי ב-top driver ויחסית היו לי תוצאות לא רעות בכלל.

לאחר הגמר גלשתי קצת באתר "מסלולים" וגיליתי לתדהמתי שרוב המתחרים שהשתתפו בגמר הם בעלי נסיון רב

בתחרויות שונות כדוגמת תחרויות ראלי, mdc וכדומה...

רציתי רק להעיר הערה קטנה שאם אתם מתכוונים למצוא/לגלות כישרון חדש תדאגו שבעברו אין לו נסיון כל שהוא

בתחריות ולא משנה איזה סוג של תחרות!!!!! (כי זה לא משחק הוגן) קחו לצומת ליבכם!!!

תודה. גלעד.ג

במקום לעשן סמים, תעשנו צמיגים...

פורסם

גלעד, נראה לי שקצת פספסת את הרעיון שמאחורי התחרות. אין כאן בהכרח כוונה למצוא מישהו חסר ניסיון לחלוטין ועם הרבה כישרון. אם זה אכן קורה (כמו שהיה שנה שעברה, כשאיליה אושרוב ניצח) אז מצוין, אבל זה לא משהו מוגדר בחוקי התחרות. החוקים אומרים שכל אחד יכול להתחרות ובהחלט גם אנשים עם ניסיון כלשהו - זה רק מעלה את הרמה. (וד"א, בכל מקרה אין דרך לדאוג לכך שבעברו של הפיינליסט בגמר אין אף ג'ימקאנה או תחרות אחרת). המטרה של התחרות (מלבד להעשיר את חשבון הבנק של ראם :wink: סתם, סתם) היא לתת למנצח אפשרות להתחרות בחו"ל במרוץ על מסלול אמיתי. מה ש(בוא נגיד כמעט) כל המתחרים ב-TRI לא חוו עדיין, גם אלו שיש להם ניסיון בג'ימקאנה או שתיים (או מאה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שלום גלעד, ושלום לך רוני.

כמו שרוני כתב, שים לב שאיליה נתן בראש גם למנוסים ממנו .ולהמון

נהגים שכן נוהגים ב-MDC-ושאר תחרויות כמוני למשל וכמו יהודה לוי.

אז יש ניסיון או איין, יש תמיד כוכב נולד

נ"ב

כבוד למסלולים.

SK

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

ולעניין - בשנה שעברה בין המקום הראשון למקום ה-20 היה הפרש של שניה אחת. כרגע ההפרש הוא יותר משניה וחצי ויש עוד הרבה זמן לתחרות. הערכה שלי - אנשים עוד ירדו מ-29 וכדי להכנס לגמר יהיה צריך לרדת מ-30. עכשיו בואו נראה אם זה באמת יקרה...

אולי קצת נרקיסיסטי מצדי לצטט את עצמי, אבל זה פשוט מתבקש: אמרתי לכם!

וכן, לכל המדקדקים - עדיין לא צריך מתחת ל-30 בשביל לעלות לגמר, ועדיין אף אחד לא ירד מ-29, אבל גם אתם יודעים שזה עוד יקרה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גל - יש אנשים שיש להם יותר מזמן אחד, אמור להופיע הזמן המהיר ביותר לכל אחד.

(יהודה לוי ודניאל כספי למשל)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על ההערה.

יתוקן.

המקצה ביום שני היה יוצא דופן, כיף לראות שמות חדשים המוכשרים מאוד בנהיגה, מה שהיה מדהים זה שהם למדו מהר את המסלול ושיפרו זמנים בכל הסבבים.

גידי

פורסם

הייתי היום בשעה 4... אני לא בטוח אם אהבתי את המסלול יותר מפעם שעברה... אבל מה שבטוח זה שממש נהנתי :evil:

זמן הכי טוב 31.50... חבל שלא תהיה לי הזדמנות לנסות לשפר :-(

פורסם

כבר כמה חודשים לא עובד לי האתר של מסלולים!! ורק עכשיו ראיתי את הטריד, מישהו יכול להגיד בקצרה עם עדיין אפשר להרשם? או להשתתף?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה

חצי פרוייקט מאחורינו עם אזור ה200 מתחרים

נותרו עוד בערך 8-10 ימי מקצים עד סוף הפרוייקט

ימי השישי והשבת ניסגרים בקצב מהיר כך שאם אתם מחכים לרגע האחרון אתם עלולים לפספס.

נ.ב

בMDC4 הוגרלו שתי כרטיסיות TRI מבין הנוכחים והזוכים הם :

אושר זילברמן.

ירון זורע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה -הגמר מתקרב, 17/07, ואין עוד הרבה אפשרויות לשפר\ להשתתף - אז יאללה , למה אתם מחכים?

כל אחד יכול להיכנס לגמר - יש הרבה אלמונים צעירים (כאלה שלא השתתפו באירועים כאלו בעבר) שניכנסו לגמר.

אם אתם חובבי הספורט המוטורי,אני לא רואה סיבה לא לנסות , גם אם אתם נוהגים ברכב הנעה אחורית\4X4 עם או בלי טורבו מפלצתי וניסן מיקרה אוטומטית לא ב"ליגה " שלכם.

אין פה קשר לסוג הרכב - זה יכלת הנהג נטו.

יאללה, תשאירו את התירוצים בבית ובואו להתחרות - מזכיר לכם את הפרסים :

מקום ראשון - מרוץ במימון מסלולים בתורכייה (שווי הפרס כ 15,000 ש"ח)

מקום שני - קורס מרוצים בתורכייה (שווי כ8000 ש"ח)

ועוד פרסים לנהג הצעיר המהיר ביותר,נהגת מהירה ביותר, נהג המהיר של השבוע והגרלות שבועיות בין המשתתפים.

• תוכן חדש...