Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי למישהו ב EBAY שאלה אם הוא יהיה מוכן לשלוח חלק מסויים שאני מחפש עבור האופנוע שלי לישראל, וזו היתה התשובה שלו:

I can post this to Israel except Jewish in west bank, Golan Heights and Sutern Negev.

מי אמר שלא כל העולם נגדינו?

פורסם

אתה באמת חושב שאם תרשום לו שישלח את זה למג'דל שעמס הוא ידע שזה ברמת הגולן?

סתם שטויות...

יכול להיות שהוא בכלל לבנוני.. כבר נתקלתי בכאלה בEBAY, ועם קצת שיכנועים הם גם הסכימו לשלוח לי לכל מקום שביקשתי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מי בדיוק נגדך? הוא פשוט לא מוכן לשלוח להתנחלויות.

מה שכן הוא כנראה התכוון לדרום מישור החוף (עזה) ולא לדרום הנגב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מי בדיוק נגדך? הוא פשוט לא מוכן לשלוח להתנחלויות.

מה שכן הוא כנראה התכוון לדרום מישור החוף (עזה) ולא לדרום הנגב.

"התנחלויות" זו הגדרה מעניינת כשמדובר בגולן :-)

כנראה שהוא לא חזק בגאוגרפיה של מדינת ישראל, מצד שני מאיטליה הרחוקה הכל נראה אותו הדבר 8)

פורסם
"התנחלויות" זו הגדרה מעניינת כשמדובר בגולן :-)

כנראה שהוא לא חזק בגאוגרפיה של מדינת ישראל, מצד שני מאיטליה הרחוקה הכל נראה אותו הדבר 8)

האו"ם והעולם רואים בגולן שטח כבוש - ומכאן שכל בנייה בגולן מהווה התנחלות בעבורם.

אני לא הייתי רוכש ממוכר שפוליטיקה מניעה אותו - ולעניין אי המשלוח לאיזורים כבושים - תשיב לו שהבעיות במזרח התיכון בבסיסם כתוצאה מכיבוש איטלקי!!! - הרומאים הם שכבשו אותנו וגירשו אותנו מכאן.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

נראה שהתחיל איתך ברגל שמאל, אני הייתי מוותר על עסקה עם כזה מוכר. אם יתחילו בעיות, אני לא חושב שהוא יצא מגדרו כדי לפתור אותן.

פורסם

כן, זה קרה גם לא, זאת ממש לא הפעם הראשונה.

עוברים הלאה, אני לא חש צורך ממשי לשלם כסף דווקא עבור אותם אנשים.

(יש גם את הצד השני: קניתי פעם מבחור שהתלהב מאוד ששמע שאני מישראל -

היה שם בטיול די ארוך ומאוד נהנה, כך מתברר).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היה שם

אהמ..:roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שלחתי למישהו ב EBAY שאלה אם הוא יהיה מוכן לשלוח חלק מסויים שאני מחפש עבור האופנוע שלי לישראל, וזו היתה התשובה שלו:

I can post this to Israel except Jewish in west bank, Golan Heights and Sutern Negev.גם אם אתה לא מסכים עם המתנחלים ויש לך טיפה גאווה הייתי זורק את הבן ז**ה מכול המדרגות ואומר לו שיחפש

לא מבין אותכם בכלל , מחר מישהו יאמר שאתם נאשמים בפשעי עם כי הייתם בצבא ואז מה ? או מחר יבוא ימני ויגיד שאתם מוקצים כי אתם בוגדים במדינה ?

את הוויכוחים עם התנחלויות זה בסדר או לא צריך להשאר כאן , אם אתם מרשים לאחרים להתערב ואתם סובלים את זה , לא פלא שמכריחים אותכם לתת את המדינה לערבים . ולא פלא שהצבא מפחד לעצור את הקסאמים , כי מה העולם יגיד ?

מי שקובע שזה בסדר צריך לבדוק את עצמו

בברכה יהודה

פורסם

I can post this to Israel except Jewish in west bank, Golan Heights and Sutern Negev.

קרה לי כבר עם מוכר מאנגליה, כנראה שהיה מוסלמי או פרו פלסטיני, הוא ענה לי שהוא לא מכיר בישראל אבל מוכן לשלוח לפלסטין, שלחתי עותק להנהלה של איביי והגשתי תלונה נגדו.

יש אנשים שרואים בכל השטחים ששוחררו (אני מדגיש "שוחררו" לא נכבשו) ב67' שטחים "כבושים".

אל תתרגש, תחזיר לו קישור עם התמונה הזאת http://www.agrisupportonline.com/six_day_war/26.jpg , אם בא לך שלח גם תלונה לאיביי.

פורסם

אתה פשוט לא מבין שיש הבדל בין אדם שלא נגדך אבל נגד מעשה שהמדינה שלך עושה ולכן מוכן לשלוח מה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה חוץ מהמקום שבו יש לו בעיה אידאולוגית לבין אדם שאומר שאם אתה ישראלי אז אתה פסול.

גם אני כשאני מוכר ציוד משומש אני לא מוכן למכור אותו לסוחרים מהשטחים או לבני מיעוטים למרות שאני איש שמאל בהשקפותיי והם מציעים מחירים גבוהים. כרגע אנחנו נמצאים במצב שהציוד הזה עלול לשמש לייצור נשק ושום כסף שבעולם לא יגרום לי לעודד ייצור כזה אבל זה לא הופך אותי לאנטי ערבי או לתומך בכהנא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבן אדם מנסה להצתדק ,תביא לו בהפוכה.

אני הייתי כותב לו שהוא גזען ,ששופט אדם לפי שמועות על עמו מבלי להכיר אותו .

ושבגלל שהוא גזען אני לא רוצה לקנות ממנו ,ומתלונן עליו בהנהלת האתר.

אנשים שבאים אלי ביציאות כאלה בחו"ל ,זוכים להסבר נינוח ומנומס אבל חד משמעי על חיינו ועל אויבינו .

לרוב הם מבינים שאנחנו לא החראות הרציניים פה.

(וזה כולל מוסלמים ,גם בהודו וגם בטורקיה).

הבעיה היא שיש גם ישראלים שמחזיקים בגישה המגעילה הזו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אתה פשוט לא מבין שיש הבדל בין אדם שלא נגדך אבל נגד מעשה שהמדינה שלך עושה ומה בדיוק המדינה שלי עושה ? מנסה להתנגד להריגת אזרחים ? אם תשים לב דו"ח אמנסטי על גדר ההפרדה טען שזה "מוגזם" ולא מידתי הנזק שקורה לערכים מהגדר מעניין רק מה מוגזם כדי לשמור על חיי אדם ? ומה היה מוגזם אם הם או משפחותיהם היו במצב הזה ? ולכן מוכן לשלוח מה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה חוץ מהמקום שבו יש לו בעיה אידאולוגית הבעיה ה"אידיאולוגית" נובעת מכך שכולם פתאום שוכחים שהם מחבלים ורוצחים כשזה בא לביקורת על ישראל לבין אדם שאומר שאם אתה ישראלי אז אתה פסול.

מעניין למה הם לא צרחו על מרחץ הדמים שהם עשו בעזה לעצמם ?

שאני איש שמאל בהשקפותיי לא נעים לומר ואני בטוח שכאן אני אצלב על כך אבל לדעתי אתם בוגדים והם מציעים מחירים גבוהים. כרגע אנחנו נמצאים במצב שהציוד הזה עלול לשמש לייצור נשק ושום כסף שבעולם לא יגרום לי לעודד ייצור כזה אבל זה לא הופך אותי לאנטי ערבי או לתומך בכהנא.

תגיד לי מדוע עם הם לוחמי חופש שדאגת החופש לעמם מדריכה אותם , הם לוחמים בכזו אכזריות בינם לבין עצמם ? הרי לדעתם אנו האויבים שלהם ולא פלשתינאי אחר ? אז ממתי הם שכחו את הפתגם שהשונא של אוייבי הוא ידידי ?

זו הסיבה שלדעתי השמאלנים שעוזרים לביקורת על ישראל הם למעשה בוגדים במדינה

בברכה יהודה

פורסם

עדכון קטן - קיבלתי תגובה זהה ממוכר נוסף באיביי, יכול להיות שיש איזושהי מגבלה על הדואר שלהם? (המוכר השני השתמש בדיוק באותן מילים שהראשון השתמש בהן).

ממש מוזר.

• תוכן חדש...