Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום כשנכנסתי לחניה שלי בבניין, קרה משהו שלא מתאים לי ולא הערכתי נכון את המרחק שלי מרכב.

מקום הפגיעה של הרכב החונה הוא בדלת הימנית קדמית איפה שהפס השחור ושלי זה הקצה הימני של הטמבון מקדימה.

עכשיו המכה ממש קטנה אבל באמת קטנה כי זה היה במהירות אפס ושמתי לב ישר, ואני אפילו חושב שאם לא מתמקדים באזור לא שמים לב אליה.

אז העניין הוא שאני רוצה לשים פתק של אני מצטער עם מספר הטלפון שלי למקרה של פיצויים, אבל אבא שלי אומר לי לא לעשות את זה בשום פנים ואופן, כי זה גם ככה רכב ישן שיש עליו כבר כמה מכות ואם זה מכה שלא שמים לב זה עכשיו לשלם 1000 שח לפחחות סתם, ולך תדע אולי הם יתפסו על זה תחת לתקן מכות נוספות שיש עליו.

אני עדיין מרגיש רע. מה אתם אומרים?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

"אבל אבא שלי אומר לי לא לעשות את זה בשום פנים ואופן, כי זה גם ככה רכב ישן שיש עליו כבר כמה מכות ואם זה מכה שלא שמים לב זה עכשיו לשלם 1000 שח לפחחות סתם, ולך תדע אולי הם יתפסו על זה תחת לתקן מכות נוספות שיש עליו."

שכנראה אמא שלך הצליחה לחנך אותך איפה שאבא שלך לא

פורסם

אני לא מבין מה הדילמה. הרי לרכב שלך יש ביטוח, נכון?

תן לביטוח לשבור מולו את הראש ושלום על ישראל. אל תהיה כמו כל אותן בהמות שדופקים ובורחים, מה גם שאי השארת פרטים היא עבירה פלילית על החוק (תאונת פגע וברח), ובמידה והיה איזה עד ראיה שראה אותך, אתה עלול למצוא את עצמך בסיטואציה בעייתית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה נכון... טוב אז אני צריך להתחיל לשבור את הראש ולגייס 1000 שח..

תודה על העזרה לעשות את הדבר הנכון.

אור.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני הייתי משאיר מספר,אבל בשום פנים ואופן לא הייתי משלם 1000 שח על משהו שאני חושב ששווה 100 ש"ח,

במקרה של וויכוח שהבן אדם תובע 1000 ש"ח הייתי הולך היתו לפחח מה שהפחח היה אומר על המכה הספציפית הייתי משלם.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

צילמת את הפגיעה?

צילום הפגיעה היה מראה שאתה עשית רק פגיעה קטנה כפי שאתה טוען

אף אחד לא אוהב לקום בבוקר לראות מכות משונות על הרכב , קטנות ככל שיהיו

תשאיר פתק , וייתכן אפילו שבעל הרכב יוותר לך על טוב ליבך :)

לי קרה שמלגזה נכנסה לי בפנס ערפל האחורי וריסקה אותו , אבל שום נזק אחר לא קרה.

בלי לשאול אותי , החבוב הלך וקנה לי ישר פנס ערפל אחורי לרכב , בגלל שעזרתי לו עם הרכב במקרים קודמים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה הדילמה? ברור שלהשאיר.

דווקא בגלל שמדובר ברכב ישן זה אור שמדובר במישהו שאין לו עודפים אז מה לגנוב ממנו.

עדיף להיות בן אדם מאשר עשיר בעוד 1000 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קרה לי גם, ביציאה מהחנייה במהירות אפס כמעט, נכנסתי עם הפגוש של הסיוויק באיזה גרוטאת ליסינג יפנית שלא ראויה בכלל נגיעה של הסיוויק.

הרכב לבן, ומלבד חתיכה מהצבע ספריי שנשאר לו על הפס לא נגרם שום נזק, אפילו לא שריטה.

השארתי פתק "נכנסתי באוטו שלך במהירות אפסית, לאוטו שלך לא נגרם נזק בכלל, אם תדביק מחר בבוקר מדבקה על המקום שבו פגעתי בך אתן לך את פרטי".

רציני לגמרי.

כמובן שלא מצאתי שום פתקה.

פורסם
גרוטאת ליסינג יפנית שלא ראויה בכלל לנגיעה של הסיוויק.

אני מבין שהונדה סיויק הוא רכב ארופאי שלא משווק לחברות הליסינג

אחלן.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

קרה לי מקרה כזה לפני כשנה, השארתי טלפון, ולא הפסקתי להתחרט. הבנאדם לא הפסיק להטריד אותי, למרות שהסברתי לו שאני חייל ושאין לי הרבה זמן, ונתתי לו את מס' הטלפון של קצין הרכב (של אמא בעבודה). פשוט נורא חלק מהאנשים במדינה הזו.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
זה נכון... טוב אז אני צריך להתחיל לשבור את הראש ולגייס 1000 שח..

תודה על העזרה לעשות את הדבר הנכון.

אור.

ושוב אני חוזר למה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי: אתה משלם לחברת הביטוח כל שנה בשביל שהיא תשלם על הנזק שנגרם בדיוק במקרים כאלה. למה שאתה תשלם בנוסף גם 1000 ש"ח? תן לביטוח שלך לטפל בזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בשביל 1000 שקל לא כדאי להפעיל את הביטוח

השתתפות עצמית + עליית פרמיה זה יותר מ-1000.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תשאיר פרטים וצלם את הפגיעה שאה "אחראי" עליה, דבר עם האיש (במידה ויתקשר), אין שום סיבה שתשלם על מה שלא ביצעתה. מה עוד שיכול להיות שתמורת זה שתתעשה לו פוליש ווקס לרכב (ותעלים-x שריטות/פגיעות אחרות) העניין ייסגר....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...