Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שנתיים-שנתיים וחצי החלפתי מצבר באוטו למצבר ווארטה. האם יכול להיות שהמצבר כבר סיים את חיייו?

איפה אני יכול להשיג מצבר ווארטה חדש (אני חושב שזה 70AH) במחיר הכי טוב באיזור ת"א?

איזה עוד מצברים איכותיים קיימים בשוק?

פורסם

מדוע אתה יחושב שהוא סיים את חייו?, לא שזה לא יכול להיות. אגב אורך חייו של המצבר תלוי בעומס שמועמס עליו ולאורך זמן ובאלטרנטור שטוען אותו. אז אולי תתן יותר פרטים.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מכיוון שלפעמים בזמן ההנעה האוטו לא מניע כראוי. לפעמים בכלל לא מניע ולפעמים המחוגים קופצים והשעון והתאריכון מתאפסים.

האוטו פז'ו 206 דרך אגב ...

פורסם

ניסת לנקות מגעים.

לי פעם זה קרה האוטו לא היה מניע וכל החשמל היה קורס.

הזמנתי גרר והוא היצע לי להחליף מצבר. ברוב חוכמתי אמרתי לו תודה ונסעתי לחשמלאי.

הוא ניקה לי את המגעים והרי זה פלא האוטו כמו חדש.

העלות 20 ש"ח .

תנסה אצלך.

:2gunfire:בברכה:2gunfire:

ערן

פורסם
מכיוון שלפעמים בזמן ההנעה האוטו לא מניע כראוי. לפעמים בכלל לא מניע ולפעמים המחוגים קופצים והשעון והתאריכון מתאפסים.

האוטו פז'ו 206 דרך אגב ...

206

אותה הבעיה לפניה שנה וחצי

הלכתי למורשה אמר, נבדוק נראה והערכת מחיר היתה סביבות 800 ש"ח (פחחח) למצבר עם אחריות של שנה או 9 חודשים (פחח פחח)

אמרתי תודה ויצאתי.

סיבוב מסביב למוסך וקניתי את המצבר (שנפ?) ב~ 400 (לא זוכר במדויק) ואחריות ל18 חודש.

מיותר לציין שהבעיות נפסקו לאחר ההחלפה.

מיקום: מול מ.מ.מ./מוסך של דן בבני ברק. (בחור נחמד - נראה כמו "קיוסק")

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אם כבר מוציאים 400 ש"ח אז מעדיף וארטה. פעם אחרונה שקניתי וארטה באוטו דיפו זה עלה לי בסביבות 400 ש"ח.

כל המוסכים הקטנים באיזור בני-ברק שם הם גנבים גדולים.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר מוסך לחשמלאות רכב שמוכר וארטה יותר בזול (כמו למשל צמיגים רק אצל אנטון ביפו).

אבל כמו שמישהו גם כתב כאן, לפני שמחליפים מצבר, רצוי לבדוק את המגעים. לפעמים המגעים צוברים קורוזיה שמפריעה להולכה. אז כדאי לפרק את הכבלים, ובעזרת צמר פלדה/בד שמיר עדין לנקות את הקורוזיה.

נ.ב.

למכירה בקליות שקופות ל-206 (ראה מודעה בלוחות).

פורסם

ניתן לנקות קורוזיה על המגעים ע"י : תמיסה של מים חמים [ כמות של ספל ]

וכפית סודה לשתיה. תוקף את ההתחמצנות אפילו ,את זאת שחודרת לתוך

הכבל הראשי. לאחר ייבוש ניתן להתיז WD40 או דומה .[

אחוז ניכר של בעיית התנעה כפי שצויין , נובע מחיבורים רופפים, או לכלוך

קורוזיה/ חלודה.

• תוכן חדש...