Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כי לדוד שלי יש 2 גולף שכתוב עליהם ג'טיאיי ישנות טיליםםםםם שהוא רוצה למכור והוא אומר שיש בזה טורבו ואני אומר שאין בזה טורבו אז מי צודק ?????!!!1!!

עכשיו כל המגה סטארים הגיבו.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי איזה GT אחולשלוקי משופפפרתתת!!! חבל לך על האף עושה בלחיצות מול בורש מקסימום 2 שניות

אחים שלי זה אוטו מטורף בטח אבא של האוטו עושה בו סיבובי פוזה בנמל ומריצים באוטו בנות מאחורה חבל לך על הסטופר!!!1

פורסם

שטו גיי?

אני תמיד חשבתי שזה Great Tits.

...ווווורווווםםםם!

הנה היא עברה פה עוד פעם!!!

הפעם הייתי מוכן וצילמתי:

http://youtube.com/watch?v=yD0A-JgR-fk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בונא הוא לא רואה בעיניים! עושה לי פה דריפטים בחנייה!

אני לא מבין דבר אחד - מי לעזעזל נתן לו אישור לOT?

ואיפה לעזעזל ערוסי שיתן לו בכבוד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למה זה לא נעול?

כי עוד לא התקינו לשרשור הזה טורסן... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מי שראה אותה יודע במה מדובר

לא רציתי להגיד כלום, אבל כן.

ראיתי אותה.

אני יודע במה מדובר, ואני אומר את זה בכאב.

לכל המעוניינים, מחר בערב מתקיים מפגש ראשון של "כל מי שראה אותה ויודע במה מדובר"

המפגש יערך אצלי בחצר, יהיה כיבוד קל, שתיה מוגזת ושמן 20-50 של פז נטול

המפגש יערך בפיקוח רואה-חשבון.

באהבה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...