Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת, עד לאן גררתם את השירשור, אתם עוד לא הבנתם שהוא התכוון בכלל לפונטו GT ולא לסובארו :?

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו ראה אותה אוולי???:shock:

הנה היא:

1443.jpg

יונדאי לנטרה GT כחולה :-P.

אולי במקרה זאת זאתי?

אתם תצחקו, אבל אחד החלומות שלי סובארו ליאונה עם בודי קיט סטייל שנות השמונים ומכללים של STI.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני גם ראיתי אותה, בונא אחיות שלי - היא משופרת מהתחת!!

צילמתי תמונה:

impreza.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה רואה XT אני רואה DL... מישהו מאיתנו לא רואה טוב?

מה זה הקומפוט הזה?! מישהו יכול להסביר??

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ולא פחות חשוב - חורים בבגאז' שמהווים עדות חיה לכנף של בואינג 757 שהיתה תלויה שם עד שבני תשחורת כאלה או אחרים הסירו אותה (בין אם בכוונת זדון או לא...).

פורסם

הרגע היא עברה פה שוב , אבל הפעם היא מוגבהת.

בטירוף !

מהזה , היא על גרר ?

נראה לי אחרי תאונה .

שאסי בלייינד, אחי תגיד לו 15% מהמחירון אני לוקח , הוא משלם על הגרירה.

פורסם

על איזה רכב הוא מדבר,על ה 3200GT של בן דוד שלי?

בונא אחי, אוטו ז'ונגלר.

אבל רסמי האיביזה של עזרא משאירה לו חלליות.

שבוע שעבר הוא האכיל את האופנוע של יוסי קוקו עשן של קלאץ'.

פורסם

כל המגה-סטארים הגיבו, ואף אחד לא נעל. לא יקרה בקלות.

אל תשכח ששלומי יצא איתו ראש בראש בֶּילְחִיצות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...