Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי קרמן גיה שנת 71 מזדקנת (פתוחה במקור) שמכוסה היטב כבר 8 שנים פחות או יותר...מצבה הקוסמטי בתור סיפתח הוא די טוב (ליתר דיוק הבאדי טוב עם הקווים המקוריים ומעט תאונות, אבל דורשת פחחות מההתחלה). מצבה המכני, סביר להניח שלא מהמשופרים, עקב העמידה הארוכה בחניה אצלי.

אני מעוניין להתחיל לשפץ את הרכב, או אם לדייק להעביר את רוב העבודה למישהו מקצועי בתשלום ולהתעסק לאחר מכן לבד עם פריטים קוסמטיים קטנים (נניח רדיו מקורי, שעונים וכו').

יש לכם פרטים של מישהו שאוכל להתחיל אצלו (כאמור בתשלום)?

האם בכלל משתלם היום לשפץ רכב כזה לעומת אלטרנטיבה של ייבוא קרמן דומה מחו"ל לאחר שיפוץ?

פורסם

אתה בעל הקרמן שהגיב לכתבה על הווינאלה גאמין בYNET?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם היא פתוחה במקור, המחיר שלה באנגליה משוחזרת ברמה של כוכב 1 עומד על בערך ( לא זוכר בדיוק ) 11.500 אלף פאונד, עכשו תחשוב לבד. - זאב

zeev

פורסם

כרמן משופצת אתה יכול להשיג בארץ בסביבות ה- 50 אלף, מה גם, שהדגם זה הוא הצורה החדשה.

אם אתה נכנס לשיפוץ רציני אצל בעלי המקצוע, תכין לך שקית גדולה של סבלנות.

כאחד ששיפץ רכב דומה בנתונים לכרמן, 35-40 אלף ש"ח יעלה שיפוץ, ומי שיגיד לך פחות שיקום.

בן 8 ל-12 פחחות,

גג עוד 4-5 אלף,

ריפוד פנימי בסביבות 6 אלף,

צמיגים, מכונאות וחלקים, גומיות (יבוא מחול) - עוד איזה 10.

וזה בלי כל הריצות, הזמן שלך, והרבה עצבים.

אם אתה צריך יעוץ, אתה יכול לפנות אלי.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שיפוץ רציני לכרמן לדעתי עולה על 60 אלף בטח לדגם פתוח

כרמן משופצת נמכרת סביב ה50 אבל לא פתוחה(ברמת גימור בנונית מינוס)

לגבי מישהו שיעשה את העבודה מהתחלה ועד הפינישים הסופיים יש את רון קאר

צביקה מהרצליה ששיפץ כבר כמה כאלה ושאר VW

לדעתי יש מצב שיבוא רכב משופץ יהייה בסופו של דבר יותר זול כמובן תלויי ברמת השיפוץ שאתה

רוצה להגיע

בכל מיקרה בהצלחה

נשמח לראות תמונות

פורסם
אם היא פתוחה במקור, המחיר שלה באנגליה משוחזרת ברמה של כוכב 1 עומד על בערך ( לא זוכר בדיוק ) 11.500 אלף פאונד, עכשו תחשוב לבד. - זאב

א. תודה רבה על התשובה המהירה.

ב. יש אתר בו ניתן ללמוד על ה"כוכבים" (אני ממש לא מבין כלום בתחום ואין לי מה מושג מה זה כוכב1, אם כי אינטואיטיבית אם הבנתי נכון, זה כנראה מה שאני מחפש כי אני לא אעשה שחזור מוקפד על הפסיק הכי קטן).

ג. אם אתה צודק לגבי המחיר, והרי להביא אותה לארץ יעלה הרבה יותר מאותם 11,500 אלף פאונד נראה די ברור שכדאי לשפץ בארץ לבד...ובכלל זו הנטיה הטבעית שלי בכל מקרה, אלא אם יתברר שהפער הוא משמעותית הפוך (כלומר שכאן יהיה הרבה יותר יקר).

פורסם
כרמן משופצת אתה יכול להשיג בארץ בסביבות ה- 50 אלף, מה גם, שהדגם זה הוא הצורה החדשה.

אם אתה נכנס לשיפוץ רציני אצל בעלי המקצוע, תכין לך שקית גדולה של סבלנות.

כאחד ששיפץ רכב דומה בנתונים לכרמן, 35-40 אלף ש"ח יעלה שיפוץ, ומי שיגיד לך פחות שיקום.

בן 8 ל-12 פחחות,

גג עוד 4-5 אלף,

ריפוד פנימי בסביבות 6 אלף,

צמיגים, מכונאות וחלקים, גומיות (יבוא מחול) - עוד איזה 10.

וזה בלי כל הריצות, הזמן שלך, והרבה עצבים.

אם אתה צריך יעוץ, אתה יכול לפנות אלי.

אריאל,

1. תודה על המענה המהיר והמקצועי.

2. אין לי אשליות לגבי העלות ואני שמח שאתה מציף מספרים ריאליים ולא מנסה לשכנע אותי שב-20,000 שקל אני גומר הכל.

3. אין לי כוונה לרוץ ולהתעצבן אלא לשם על כל התענוג הזה (=90% מהשיפוץ) לבעל מקצוע ולהתעסק בעצמי רק עם מיעוט של פרטים קוסמטיים.

אני עוד אדבר איתך. תודה!

פורסם
שיפוץ רציני לכרמן לדעתי עולה על 60 אלף בטח לדגם פתוח

כרמן משופצת נמכרת סביב ה50 אבל לא פתוחה(ברמת גימור בנונית מינוס)

לגבי מישהו שיעשה את העבודה מהתחלה ועד הפינישים הסופיים יש את רון קאר

צביקה מהרצליה ששיפץ כבר כמה כאלה ושאר VW

לדעתי יש מצב שיבוא רכב משופץ יהייה בסופו של דבר יותר זול כמובן תלויי ברמת השיפוץ שאתה

רוצה להגיע

בכל מיקרה בהצלחה

נשמח לראות תמונות

א. תודה על המענה המהיר.

ב. 50-60 א' ש"ח נראה לי התקציב שהתכוונתי לשים עליה, וזה לא מעט בהתחשב בזה שהמצב ההתחלתי שלה הוא לא גרוע מאוד.

ג. אני מניח שאין ממש מחיר מחירון למכוניות כאלה, והאמת שאני גם לא משפץ למטרת מכירה אלא בשביל הכיף שלי. למיטב זכרוני יש רק כ-5 כאלה בארץ (שהיו פתוחות במקור, ולא נפתחו מאוחר יותר)

ד. איך מגיעים ל-"צביקה מהרצליה"? איך קוראים למוסך שלו? אגב האם הוא ורון קאר מתעסקים גם בצד הקוסמטי כולל יבוא חלקים אם צריך או רק בצד המכני+פחחות?

פורסם

ב. יש אתר בו ניתן ללמוד על ה"כוכבים" (אני ממש לא מבין כלום בתחום ואין לי מה מושג מה זה כוכב1, אם כי אינטואיטיבית אם הבנתי נכון, זה כנראה מה שאני מחפש כי אני לא אעשה שחזור מוקפד על הפסיק הכי קטן).

ג. אם אתה צודק לגבי המחיר, והרי להביא אותה לארץ יעלה הרבה יותר מאותם 11,500 אלף פאונד נראה די ברור שכדאי לשפץ בארץ לבד...ובכלל זו הנטיה הטבעית שלי בכל מקרה, אלא אם יתברר שהפער הוא משמעותית הפוך (כלומר שכאן יהיה הרבה יותר יקר).

כוכב אחד זו הרמה הגבוהה. - זאב

zeev

פורסם
א. תודה על המענה המהיר.

ב. 50-60 א' ש"ח נראה לי התקציב שהתכוונתי לשים עליה, וזה לא מעט בהתחשב בזה שהמצב ההתחלתי שלה הוא לא גרוע מאוד.

ג. אני מניח שאין ממש מחיר מחירון למכוניות כאלה, והאמת שאני גם לא משפץ למטרת מכירה אלא בשביל הכיף שלי. למיטב זכרוני יש רק כ-5 כאלה בארץ (שהיו פתוחות במקור, ולא נפתחו מאוחר יותר)

ד. איך מגיעים ל-"צביקה מהרצליה"? איך קוראים למוסך שלו? אגב האם הוא ורון קאר מתעסקים גם בצד הקוסמטי כולל יבוא חלקים אם צריך או רק בצד המכני+פחחות?

לפני שאתה מגיע לכל מיני מקומות תגש לבני.ל!

פורסם

שלום רב,

שיפוץ בארץ ברמה טובה + עולה בין 30K ל 40K ש"ח.

השיפוץ אצל רון קאר בהרצליה-צביקה,נעשה בשטחים.רק הריפוד נעשה אצלו.

לגבי חלקי קוסמטיקה ניתן לייבא הכול כמובן בתוספת של 50% מכס ומע"מ.

לגבי ייבוא-המחירים שהוזכרו לא ריאליים מכיוון שבארה"ב ניתן לקנות סביב 6K $,

בנוסף לייבוא והמכס המחיר יגיע בארץ ל 12K$ בערך!

פורסם
לפני שאתה מגיע לכל מיני מקומות תגש לבני.ל!

אני אעשה את זה, תודה. ובלי קשר בימים הקרובים יגיעו התמונות...

פורסם

קישור להגדרת הקבוצות :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=41679

לפי מחירון קראוס 2007 (המחירים ב-$)

1. 750

2. 2,200

3. 3,700

4. 8,330

5. 13,000

6. 18,500

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...