Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פורד פיאסטה שנת 2001. בשבוע האחרון המזגן הפסיק לקרר ובמקום זה נכנס אויר חם מהרדיאטור...

לאחר שמצאתי כי פיוז נשרף החלפתי אותו והמיזוג חזר לעבוד ... כעבור יומיים המצב חזר לקדמותו (יוצא אויר חם ).שיערתי שאולי ברז הטריס של המזגן נתקע וניסיתי לשחררו ע"י דפיקות קלות, לאחר שזה לא עזר הלכתי לבדיקה והסתבר שברז החימום של המזגן אכן התקלקל... במוסך המליצו להחליף את הברז החשמלי בברז מכאני וביצעו את התיקון.

ברגע שהתחלתי לסוע המזגן החל להשתגע ... קירור ... חימום... חזרתי למוסך ושם אמרו שכיוון שחיברו את צינור היניקה של הברז למנוע ברגע שלוחצים על הגז יש ירידת יניקה ותריס החימום נפתח ונכנס חום..

בקיצור הם המליצו לחבר "בלון" שישמור על יניקה קבועה כך שהתריס ישאר סגור ....

האם פיתרון זה נראה לכם הגיוני?

האם בכלל ניתן להרכיב ברז חימום מכאני בפורד פיאסטה 2001 כך שיעבוד בצורה טובה לאורך זמן?

תודה רבה מראש.

פורסם

טוב, אילו המסכנות שלי ....

בדגם הזה ברז מכאני לא עובד גם לא עם בלון אוגר לחץ.

המלצה שלי השתמשו בברז אורגינאלי, למרות הבעיה הנפוצה בו (נתפס) הוא הפיתרון המומלץ ואורך זמן.

אלו התובנות שלי בנושא, אשמח אם יהיו התיחסויות נוספות.

• תוכן חדש...