Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה (?) בטוויטר MT-23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כן, אשמח לעזרה :lol:

מצב שלא נתקלתי בו מעולם בעצם ואני דיי באפילה:

אחד הטוויטרים (השמאלי) החל לדעוך ולעשות רעשים.

לאחר חיזוקי כבלי הרמקולים במגבר - העניין נראה כסודר.

שוב חזר, ולכן וידאתי חיזוק של ה RCA (בי אמפינג כמובן)

כעת (טפו טפו?) אין דעיכה או רעשים מוזרים, אך עדיין נראה לי כי הוא לא מנגן את מרחב התדרים כאחיו התאום בצד השני.

לפני שאני כמובן בודק יותר לעומק -

1. לי זה חדש שאלמנט נשרף (ניזוק) ומנגן עדיין כמעט כרגיל - רק אנמי יותר.

ולכם?

2. בדרך כלל כשאלמנט הולך - הוא בפירוש, הולך.

ברמקול מרובה אלמנטים (2WAY ומעלה) אז אכן יכול להיות מצב לנגינה אנמית עקב אלמנט אחד מני כמה שלא מתפקד.

לכן, לי נראה מוזר כי הטוויטר לא נדם לחלוטין.

לכם?

מי שמכיר אותי - אני לעולם לא ממקסם את הווליומים אצלי והכל בהנחתות נאות, גיינים נמוכים וכו', וכמובן לא שומע

בעוצמות מחרישות אוזניים.

בכל מקרה, כל תשובה או טיפ יעזרו.

תודה :wink:

פורסם
1. לי זה חדש שאלמנט נשרף (ניזוק) ומנגן עדיין כמעט כרגיל - רק אנמי יותר.

ולכם?

תודה :wink:

לי היה MT2 (בסט ישן של הייבריד) שפשוט דעך לאיטו. עד שנדם. בהתחלה הבדל קטן, שידור אנמיות כמו שאמרת, ברמה שמסיבה את תשומת הלב. אחר כך, ירידה קריטית בשמע, ותוך כדי בדיקה- מת.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

תעשה את הניסוי הכי פשוט בעולם

תחליף קודם בין החוטים של טוויטר ימין לטוויטר שמאל - אם התופעה עוברת צד, בעיה איפשהו במסלול ההגברה,

אם הבעיה נשארת כשהיתה - טוויטר שמאל דפוק

אבל - יש מצב שגם השמיעה נדפקת עם השנים - אף אחד לא אוהב להודות בזה - אבל אם קורה הדבר השני שרשמתי למעלה ואתה מנסה אחרי זה גם להחליף פיזית בין שני הטוויטרים והבעיה אחרי החלפה פיזית של הטוויטרים לא עוברת צד - גם הייתי מציע בדיקת שמיעה - אבל לפני זה גם הייתי מנסה להחליף צדדים פעם אחרי פעם בכבלי הRCA (אולי זה עדיין מוקדם מידי להאשים את עצמנו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי אותה בעיה ! טויטר שמאל יושב בתוך מקום של היצרן בתוך הקורה (פולו 2006) וכמה שלא כיוונתי, שיניתי פאזות בHU, שיניתי פאזות ביציאות של המגבר, שיחקתי עם טיים אליגמנט - לא עוזר. הטויטרים כאמור בOFF AXIS .

לפי התאוריה שלי:

1. אוזן שמאל כנראה שומעת פחות טוב מאוזן ימין (אצלי לפחות, כי אני אורך בדיקות אוזניים כל שנה בודקים לי מ200HZ ועד 8 KHZ' ובפירוש יש הבדל בין ימין לשמאל).

2. זה הזוי לגמרי אבל יכול להיות שאני צודק: שהמכסה הזה של לוח השעונים (החצי עיגול של הדש) , אז הטויטר השמאלי ממוקם ממש מולו, כך שנוצר מצב שבין טויטר שמאל לבין האוזן השמאלית יש עצם שבולע/מפזר את התנודות של האויר (גל קול), ולא כל התדרים מגיעים לאוזן שמאל.

מנגד זה, יש את הטויטר הימני שממוקם בקורה הימנית ומולו לא נמצא שום דבר אלא דשבורד חלק ללא בליטות גדולות שיכולות להפריע לגל הקול להגיע לאוזן ימין.

פורסם

אצלי הם on axis כך שלא מדובר בהחזרים.

כמו כן, השמיעה שלי אכן נפגעה, אבל באוזן ימין! :lol:

ככה שבעצם שמאל צריכה להיות יותר רגישה לנושא המדובר.

פורסם

אתה מתאר בדיוק את מה שקרה לי עם MT-22. היו רעשים שאכן נשמעו כרעשים של מגע בתדרים מסויימים, הוא דעך לו לאיטו ואז פשוט הספיק לעבוד..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לפנות לחנות שקנית ממנה את הרכיב ולבקש לתקן אותם לפי האחריות שמורל נותנת (20-50 שקלים בתקווה שהחנות לא תעשה כמה שקלים בדרך, אני מאמין שאתה תסתדר)

בכמה חתוכים הטוויטרים?

פורסם

משום מה יש לי תחושה שאולי זה משהו במגבר , תנסה את מה שלאנוס המליץ , ותספר לנו את התוצאות .

גם לא נראה לי שזו בעית שמיעה כי אתה מתאר שאתה שומע הבדלים , ולכן זו כנראה לא בעיית שמיעה

בהצלחה

בברכה יהודה

פורסם

נסה להצליב את יציאות המגבר לטוויטרים כפי שיעץ lanosforce.

אם תגיע למסקנה שהבעיה בטוויטר, נצל את האחריות המעולה של מורל.

וודא שהBI_AMP לטוויטרים בוצעו ב4 אוהם ולא ב2אוהם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...