Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבקשה עם טילון ICM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום זה שוב אני...

ניקיתי את הראש מנוע אך אין שיפור משמעותי..

בקשר לפלאג מחר אני יקנה חדש אני צריך את הסוג הארוך.

תשובה בקשר לשאלה אם הוא מניע בקושי - הוא מניע לי יחסית מהר הרבה פחות מדקה, והוא לא יורק שמן. יוצא הרבה עשן מהאגזוז אם זה אומר משהו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניקיתי את הקרבורטור...

עכשיו יש לי בעיה עם הגז הוא לא נלחץ לי הידית לא מושכת מה לעשות?הסיכה הכל במקום!!!

פורסם

לי נראה שלא הרכבת טוב את הסיילד\בוכנית(?!)

ככל הנראה עכשיו המצערת עכשיו על "פול גז"...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תודה לכולכם על העזרה....

באמת יש שם קפיץ עכשיו הכנסתי אותו סתם בלחץ לא ידעתי שיש לו חשיבות הסיכה הכל יושב במקום אבל הקיץ סתם דחסתי אותו פנימה

פורסם

קשה להסביר בשלט רחוק את הפעולות הנדרשות, מה גם שאת הקרבובטור שלך פרקתי רק לפני 25 שנה + - לקפיץ יש חשיבות כמו לכל בורג אום שייבה גומיה ודיסק, כי אם לא היתה לו חשיבות הוא לא היה שם רק ליופי...הבוכנה שמחוברת לכבל גז חייבת לנוע בתוך הקרבורטור בחופשיות על פי המשיכה ללא מעצורים או התגרדויות בדפנות, עד הקצה ובחזרה עם הקפיץ תנועת מהלך שלמה אחידה וחלקה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ביום שישי או שבת נרכיב לי מישהו שמבין יותר ממני את הגז או הקפיץ מה שזה לא יהיה ואז נראה אם הבעיה הראשונית נפטרה...

תודה לכל מי שעזר ורשם לי המלצות כאשר יתקנו לי את הגז ביום שישי או שבת אני יפתח אשכול חדש אם הכלי עובד או לא ומה גורם לו לבעיות...

פורסם

אומרים, אני אפתח, הוא לעומת זאת יפתח, כמו כן תדאג שמי שיכניס את הקפיץ ידע טוב מה הוא עושה, החומר רך, ההברגה חלשה, ואם יתקלקל ההוצאה גדולה, ערב טוב - זאב

zeev

פורסם

שלום לכולם...

בהמשך לקודם עדיין יש לי בעיה שהטילון נכבה לבד תוך כמה שניות...

ניקיתי קרבורטור,ראש מנוע והחלפתי פלאג...

מה עוד זה יכול להיות?

תודה מראש...

עריכה - השירשור אוחד עם הקודם - אין צורך לפתוח שניים באותו הנושא.

פורסם

עבור לחשמל: כיוון פלטינה, בדיקת הקבל (חשוב) חוט הצתה תקין ויושב טוב, נקיון הפלאג! בדוק מדומם מנוע שלא מקצר לך לגוף- אחרי כל זה חזור אלינו שוב...

למרות שאני עדיין גורס שהבעייה שלך בקרבורטור או כיוון האוויר או כיוון הדלק!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לשושנים:

כיוון אוויר הכוונה "טורים" ומזה כיוון דלק?יכול להיות שהבעיה במצוף?מזה פלטינה,איפה היא נמצאת?

• תוכן חדש...