Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבקשה עם טילון ICM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה שאוויר יהיה טורים אז שיהיה

צריך לפרק את המכסה הימני [עד כמה שאני זוכר] בקיצור לא המכסה של הקלאץ ויש שם עיגול גדול דומה קצת לפולי ויש 3 חורים גדולים באמצע שלו ושהמנוע מסתובב אתה תראה חלק שנפתח ונסגר

פורסם

ידידי

לימוד מכנואות רכב אינה עניין להתכתבות לצערי, בשביל לכוון אופנוע שני פעימות ישן צריך לשמוע, להבין, להריח וללכלך ידים, אחרת הכיוון שיעשה שווה לת_ת.

אם המצוף היה תקוע, הקרבורטור היה נוזל!

לקרבורטור כמה ברגי כיוון דלק (טורים) ואוויר לקביעת התערובת, אם תסגור את בורג האוויר עד הסוף, התערובת תהייה ענייה מאוד והתופעה שהזכרת תתרחש! לדעתי אצלך בורג האוויר סגור עד הסוף! קיימים גם שתי מסנני ליכלוך אחד בפתח הקרבורטור ואחד על כונס האוויר, שנהם צריכים להיות נקיים כחדשים!

הצעה שלי גש למכונאי עם סבלנות ולמד בפעם הראשונה איך מתבצעים הדברים, בקש הדרכה אמיתית תוך כדי העבודה, אל תתבייש לשאול את כל השאלות ולקבל מושג, מכונאי טוב לא נימדד איך הוא מתקן את הבעייה זה הכי פשוט, מכונאי טוב נימדד כיצד הוא מזהה את הבעייה ומתגבר עליה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אם אתה רוצה שאוויר יהיה טורים אז שיהיה

צריך לפרק את המכסה הימני [עד כמה שאני זוכר] בקיצור לא המכסה של הקלאץ ויש שם עיגול גדול דומה קצת לפולי ויש 3 חורים גדולים באמצע שלו ושהמנוע מסתובב אתה תראה חלק שנפתח ונסגר

סליל ההצתה זה המכסה השמאלי, מומלץ להתייעץ עם מכונאי מומחה למנועי 2 פעימות, זו ההמלצה של הגרמנים . - זאב

zeev

פורסם

התפתחות בעניין הטילון...

שלום לאחר ששיחקתי קצת עם כבל הגז איפה שהידית בקופסה הצלחתי ליסוע עם הכלי מעט והוא לא כבה למשך פרק זמן סביר(לעומת קודם) כ2-3 דקות..

הכלי עכשיו שוב כובה כמו מקודם אך בעקבות ההתפתחות איתו אני מתכוון להחליף עכשיו כבל גז ולראות מה העיניניים.

פורסם

שלום...החלפתי כבל גז וישנו שיפור מסוים...

1)היכן נמצאים ברגי כיוון האויר(טורים)?

2)אמרו לי שיש כיוון דלק(לא ברז) איפה זה נמצא?

פורסם

ברגי הכיוון של האויר והדלק נימצאים בדרך כלל על הקרבורטור.

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
ידידי

לימוד מכנואות רכב אינה עניין להתכתבות לצערי, בשביל לכוון אופנוע שני פעימות ישן צריך לשמוע, להבין, להריח וללכלך ידים, אחרת הכיוון שיעשה שווה לת_ת.

אם המצוף היה תקוע, הקרבורטור היה נוזל!

לקרבורטור כמה ברגי כיוון דלק (טורים) ואוויר לקביעת התערובת, אם תסגור את בורג האוויר עד הסוף, התערובת תהייה ענייה מאוד והתופעה שהזכרת תתרחש! לדעתי אצלך בורג האוויר סגור עד הסוף! קיימים גם שתי מסנני ליכלוך אחד בפתח הקרבורטור ואחד על כונס האוויר, שנהם צריכים להיות נקיים כחדשים!

הצעה שלי גש למכונאי עם סבלנות ולמד בפעם הראשונה איך מתבצעים הדברים, בקש הדרכה אמיתית תוך כדי העבודה, אל תתבייש לשאול את כל השאלות ולקבל מושג, מכונאי טוב לא נימדד איך הוא מתקן את הבעייה זה הכי פשוט, מכונאי טוב נימדד כיצד הוא מזהה את הבעייה ומתגבר עליה-רן

ידידי קרא שוב בעיון-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קשה לתת איבחון היות ויכולות להיות הרבה סיבות לכך

צריך לראות! מהיכן אתה בארץ?

התשובה שנתתי בתחילת השרשור נכונה גם עכשיו!

צריך לתת למישהו מיקצועי שמבין לטפל בבעיה ולא סתם לזרוק רעיונות.

הטיפול עי" אדם שאין לו מושג במנועים יגרום רק נזק גדול יותר.

בהצלחה.

פורסם

שלום לכם שתי שאלות אחרונות וזהו?

1)מתחת לקרבורטור ובין הברזל שמחר לטילון צריך להיוץ איזה גומי או משהו?

2)בקרבורטור יש כאילו שני חלקים הברזל הקרבורטור עצמו והפלסטיק ממתחת שמחובר אם הפלסטיק לא יושב בול בתוך הברזל זה גורם למשהו?

פורסם

שלום לכם שתי שאלות אחרונות וזהו?

1)מתחת לקרבורטור ובין הברזל שמחר לטילון צריך להיוץ איזה גומי או משהו?

2)בקרבורטור יש כאילו שני חלקים הברזל הקרבורטור עצמו והפלסטיק ממתחת שמחובר אם הפלסטיק לא יושב בול בתוך הברזל זה גורם למשהו?

סליחה אבל אני לא מבין את השאלות!

אולי תעלה תמונות.

פורסם

1)בין הקרבורטור לשילדה צריך להיות איזשהו אטם?גומיה?

2)בקרבורטור ישנו פלסטיק בחלק התחתון הוא צריך לשבת בול בתוך הברזל אם הוא התנתק מעט ויושב חלק בתוך הקרבורטור וחלק לא, האם זה משנה?

תמונה אני אשתדל לפרסם

פורסם

יש לי טילון icm איך פותחים את ברז הדלק?

תאמין לי שאחרי כל השאלות שלך, אנחנו כבר זוכרים שיש לך ICM...

אין צורך לפתוח שירשור חדש על כל שאלה - תמשיך עם המקורי (את ההודעה הזו כבר העברתי עבורך).

קובי

מנהל הפורום

• תוכן חדש...