Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברה,

יש לי את הסאב Rockford Fosgate Punch HE2

לאחר שהתיבה המקורית שלו (מ2004) קיבלה כמה סדקים בפנים והתחילה לעשות רעשים אז החלטתי לבנות תיבה חדשה.

אני לא כל כך מבין בקטע הזה אז כאן אני מבקש את עזרתכם בכל החישובי הוראות יצרן האלה וכו'..

אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר איכותי וחזק ואם אפשר אז כמה שיותר קטנה, אבל שלא יבייש את הסאב ויהיה חזק.

אז השאלה היא כאן, מה לבחור מכל אלה כי אני אישית לא מבין כאן כלום:

http://194.204.29.93/rockford/Real%20Bass%202003/Docs/06-Woofers%20by%20Volume/097.jpg

ולאחר שהחלטתי מה אני רוצה מה השלב הבא? מתוך כל זה:?

http://194.204.29.93/rockford/Real%20Bass%202003/RealBass.htm

זה מסובך מידי בשבילי ואני יודע לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי בתוצאה של המידות , הנפח ומה שצריך לעשות בשביל להתחיל לבנות תיבה.

תודה רבה מראש :) ולילה טוב.

206 XS

פורסם

בתרשים רואים שהמומלץ לNORMAL זה 1 קיוביק פיט נפח פנימי (תוסיף ~3 ליטר גם לנפח הדרייבר עצמו)

זו מידה גם דיי קטנה לתיבה ככה שלא יקח לך מקום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ומזה אומר? בליטרים סה''כ ואם אפשר גם מידות,

התיבה שיש לי עכשיו היא דיי גדולה? כמה היא תהיה קטנה ביחס לזאתי?

003ko2.th.jpg

אם אפשר אז אני מעדיף תיבה טרפזית כמו שעכשיו ;)

206 XS

פורסם

זה 28 ליטר +3~ = 31

מידות פנימיות 34X34 ועומק 27.

אם אתה רוצה טרפז אז כל סנטימטר שתוריד מהעומק למעלה תוסיף אותו למטה, תלוי איזו זוית אתה רוצה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...