Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמור את הקובץ עצמו על המחשב, ואז רק תשנה את הסיומת ל-ZIP ויעבוד לך.

אם כולם לקחו אותה - איך היא עדיין שם?

מוזר שלך ולחברים שלך יש אותם חלומות על אותו מקום

אני גם אוהב משחקי מילים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אחלה סיבוב.

כביש טוב, רחב, סיבוב מהיר.

רכבים כמו מזדה 3 יכולים לקחת את הסיבוב ב 160, גם מיאטות.

הבעיה היא לפעמים בנהגים שמגזימים.

לא מבין מה רוצה לומר ה"מומחה".

יאללה.

פורסם

מסכים בהחלט עם WIL. אני נוסע שם כל יום הלוך חזור קבוע 5 פעמים בשבוע, המהירות המותרת היא אכן 70 בקטע הזה של הכביש, ואפשר לנסוע שם גם על 120 בלי להתאמץ. אם אתה נהג שיכור\עייף\יושן אז בעיה שלך. הכביש בנוי היטב.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
פנייה מאוד ידועה בקרב חובבי המהירות, אני עובר עם הרכב עליה בלילה כשאין אף אחד ב-130 קמ"ש חבר עם אוויו לוקח אותה ב-110 קמ"ש בקושי! חבר אחר עם אקורד הצליח לקחת אותה ב-170 קמ"ש.

לא מזמן חבר שלי ניסה לפנות באותה סטייה ב-180 קמ"ש בקסנטיה והתהפך.

זאת פניה מאוד כייפית לדעתי, ותמיד כיף לשבור את השיא של עצמך באיזה מהירות מקסימלית אפשר לפנות אותה.

טוב שהודעת מתי אתם משתוללים שם שנדע לא להיות באזור כשאתם מנסים לרצוח את עצמכם ואחרים.

In torque we trust

פורסם

אני נוסע שם לפחות 3 פעמים בשבוע, אמנם אני לא עובר את ה 90 קמ"ש, אבל לפי דעתי התמונה שבה דובר על הכוח הצנטרפוגלי, והשיפוע הוצג ככזה שהפוך ממה שאמור להיות, התמונה הזאת לא יכולה להמחיש כלום , ולפי דעתי השיפוע לא לכוון ההפוך.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
טוב שהודעת מתי אתם משתוללים שם שנדע לא להיות באזור כשאתם מנסים לרצוח את עצמכם ואחרים.

מה אתה נלחץ מחלומות :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ממתי פתחי ביוב הם אינדיקציה לשיפוע נכון בישראל:lol::-D.

חברים זאת מצגת פאוור פוינט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני עובר שם די הרבה (לרוב בשעות שהמהירות המירבית נושקת ל 20 קמ"ש אבל גם בשעות אחרות). הכביש בנוי עם שיפועים נכונים, ללא מקומות להצטברות מים ובהחלט ניתן לעבור שם בביטחה גם בחורף ב 120 קמ"ש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לכול מי שמתעניין, הייתי נוכח בתאונה אחת לפני חודשיים בדיוק באותו מקום ואני יכול להגיד בודאות שחלק גדול מהסימנים זה מהתאונה הזו. נסעה שם סובארו פשע ישנה, אם אני לא טועה, ופשוט התפוצץ לה גלגל באמצע הנסיעה,

האוטו עלה על הקיר, והתהפך בסופו של דבר. הסימנים של הצמיגים על הקיר היו בערך 50-70 מטר לפני הרכב.

הנהג למזלו הגדול יצא רק עם שריטות וחתכים קטנים מהזכוכיות.

מה שמצחיק שהמוזיקה המזרחית המשיכה לעבוד כאילו לא היה שום דבר.

• תוכן חדש...