Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התקבל במייל - מצגת שמציגה ליקוי חמור בכביש המדובר, מי שלא ידע / שמע, מקווה שעזר אפילו לאדם אחד, ואם כן - זה כבר היה שווה את זה.

צפייה "נעימה". :|

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בטוח שכל סימני הצמיגים על הקיר נגרמו בגלל שנהג נסע במהירות המותרת ובזהירות רבה.

אני חושב שאלה אנשים שנסעו שם באמצע הלילה בהרבה מעל 90 (כמו סיפור ששמעתי כאן בפורום למרות שאני לא יודע אם מדובר על הסיבוב הזה או אחר).

lock your car or it may be gone in 60 seconds

פורסם

האמת שלא פעם כשעברתי שם תהיתי באשר לסימני הצמיגים המופיעים על הקיר. בניגוד למה שמופיע במצגת הזאת, הכביש נהנה משפיעה המתאימה לעקומה, העקומה לכשעצמה איננה חדה ואפילו האספלט בקטע הזה הוא ברמה משביעת רצון. עדיין לא ברור לי כיצד אותם נהגים נמרחו על הקיר, אבל אני מרשה לעצמי להאמין שכל קשר בין התאונה שלהם לבין מהירות נסיעתם מקרי בהחלט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני נוסע שם כמעט כל יום. אם נוסעים במהירות סבירה בהתאם לחוק (עד 90 ) אז אין בעייה. הבעייה היא כאשר נוסעים במהירות גבוהה ועם רכב שהוא לא הכי יציב (לדוגמא רכב מסחרי עם מרכז כובד גבוה). לפני הפנייה יש ישורת ארוכה מאוד והכביש הוא דו נתיבי. אם מגיעים במהירות גבוהה (110-120) תוך כדי עקיפה אז קל מאוד לאבד שליטה ולטפס על הקיר.

אני יודע שבמחלף הספציפי הזה השקיעו הרבה זמן וכסף כדי לפתור בעיית ניקוז ויכול להיות שעקב בעיית הניקוז השיפוע לא כמו שצריך.

אסף

פורסם

פנייה מאוד ידועה בקרב חובבי המהירות, אני עובר עם הרכב עליה בלילה כשאין אף אחד ב-130 קמ"ש חבר עם אוויו לוקח אותה ב-110 קמ"ש בקושי! חבר אחר עם אקורד הצליח לקחת אותה ב-170 קמ"ש.

לא מזמן חבר שלי ניסה לפנות באותה סטייה ב-180 קמ"ש בקסנטיה והתהפך.

זאת פניה מאוד כייפית לדעתי, ותמיד כיף לשבור את השיא של עצמך באיזה מהירות מקסימלית אפשר לפנות אותה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אתה מאבד שליטה/אחיזה במהירות גבוהה אתה לא מטפס על הקיר, אתה פשוט נמרח עליו.

אם הסימנים האלה של רכבים שטיפסו אז הכי הגיוני שהם פשוט נרדמו על ההגה והמשיכו ישר...

ניר

פורסם

נראה כמו בילבול מוח ותעמולה זולה, אין שום סיבה בעולם שאנשים יעלו על הקיר הזה הכביש דיי רחב עם שוליים תקינים.

אם יצא מצב שעלית על הקיר אל תאשים את הכביש אלא את הנהג המטומטם.

מה גם שאין מצב שהסימנים האלה זה ממכוניות שכיביכול טיפסו על הקיר, אני בטוח שיש אלף ואחד סיבות אחרות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
פנייה מאוד ידועה בקרב חובבי המהירות, אני עובר עם הרכב עליה בלילה כשאין אף אחד ב-130 קמ"ש חבר עם אוויו לוקח אותה ב-110 קמ"ש בקושי! חבר אחר עם אקורד הצליח לקחת אותה ב-170 קמ"ש.

אם כולם לקחו אותה - איך היא עדיין שם?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
חבר אחר עם אקורד הצליח לקחת אותה ב-170 קמ"ש.

חבר שלי ניסה לפנות באותה סטייה ב-180 קמ"ש בקסנטיה והתהפך.

מוזר שלך ולחברים שלך יש אותם חלומות על אותו מקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני עושה את הפניה הזו (ואת הכיוון השני) מספר פעמים בשבוע בשעות שונות, בעיקר בלילה.

כמה דברים:

1. המהירות המותרת שם אינה 90 אלא 60 או 70, תלוי באיזה חלק. 90 מותר רק מלה-גרדיה צפונה.

2. האספלט שם טוב ואין בורות. השיפוע קיים בניגוד למה שנדמה מהתמונה, הוא אמנם די מתון אבל בהחלט קיים ולכיוון הנכון.

3. רדיוס הסיבוב גדול למדי ובניגוד לפניות אחרות אינו "נסגר" לקראת הסוף - וזה מצויין.

4. ניתן לנסוע את הפניה הזו במהירות 120 קמ"ש בלי בעיה בכלל וגם לעבור נתיב אם יש צורך. וכל זה בלי להיות "על הקצה" של האחיזה.

5. מהירויות גבוהות בהרבה לא ניסיתי - אבל לא בגלל איכות הכביש (כאמור - טובה מאוד) אלא מהסיבה הפשוטה שאין שדה ראיה ארוך קדימה ולעיתים (נדירות, אבל קורה) יש שם פקק לא צפוי עקב עבודות בכביש שלא מודיעים עליהן מראש. לא רוצה להיות על המגבלות ב-160 ברביעי כשפתאום אני רואה שעוד 60 מטר יש מכוניות עומדות בשני הנתיבים.

סך הכל אני חושב שהמחלף הזה דווקא מתוכנן היטב ומבוצע היטב - סימני הצמיגים לדעתי הם או רכבים שהתפוצץ להם צמיג ונבהלו ולא ידעו מה לעשות, או כאלו שנרדמו, או שיכורים.

במצב נורמלי אין סיבה לאבד שם אחיזה, אפילו בגשם אין שום בעיה לנסוע שם 120.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מסכים לגמרי עם Wil.

הייתה שנה שהייתי עובד באיזור, והייתי נוסע שם מידי יום.

אין שום בעיה לנסוע שם גם 120,ולי עוד היה רכב שהקשר בינו לבין אחיזה מקרי בהחלט.

האספלט איכותי והרדיוס סיבוב מספק בהחלט.

לכן אני מסכים עם מי שכתב, שהמצגת הזאת ניראת כמו תעמולה זולה.

פורסם

מסכים ומחזק את שני האחרונים מעלי.

לא רוצה להתהדר במהירויות הפנייה שלי או של "חבר של אח של דוד שלי" עם כל מיני סיפורי אגדות, וזה גם לא רלוונטי משום שהרכבים טיפה שונים מהממוצע, אבל גם עם רכב רגיל סטנדרטי וחלוש (עם משבצות) אפשר לעמוד על מהירות תלת ספרתית מכובדת על האייפקס בלי לאבד אחיזה, כולל ברטוב.

מי שאיבד שם אחיזה או נרדם על ההגה או נכנסו לו לנתיב או הגיע ממש ממש ממש מהר או שפשוט לא יודע לנהוג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם המשפחתומטית סוף שנות ה90 שחונה לי מתחת לבית עשתה אותה ב130 בלי לגרד את גבולות האחיזה אפילו אני לא מאמין שהבעיה בפנייה, אני מאמין שוויל,איגור והקונדס צודקים - הבעיה הייתה או תקלה ברכב (פיצוץ צמיג למשל), או תקלה בנהג - וכאן יש 1001 אפשרויות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...