Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב שהודעת מתי אתם משתוללים שם שנדע לא להיות באזור כשאתם מנסים לרצוח את עצמכם ואחרים.

לא הגזמנו? הכביש סבבה, מי שמתעפץ שיעמוד...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמי שנוסע שם הרבה, בהחלט יש צדק בדברי האדון מהמצגת.

במהיריות של מעל 110, העיקול נעשה מפחיד. מכיוון צפון לדרום העניין פחות מסוכן, בגלל שאני בדר"כ על השמאלי, כי הנתיב הימיני מתפצל מוקדם. מכיוון דרום לצפון, היציאה קרובה יחסית לאייפקס, הרדיוס שם קטן יותר והחומה הימנית מסתירה את המכונית שבאות מלפנים.

הגיע הזמן שסופסוף תועלה בכתב הסוגייה הזאת, שאני כבר הרבה זמ מודע לקיומה.

וחשבתי שזה רק אני שחושב שמשהו שם מסריח....:roll:

אור.

פורסם

איזה שטויות!!

אם יורידו את המהירות זה יהיה ביזיוני לחלוטין!

הפניה לא מסוכנת והשוליים מאוד מאוד רחבים שם!

אני לא רוצה "להתהדר" על איזה מהירות מתבצעת הפניה עם הפג'טה אבל אני אסכם שהבחור לא חולם אולי רק מסתכן.

אקורד על 170 לא צריכה להוות שום בעיה! (לא רצוי בכלל!!).

מהירות של 90 קמ"ש לפניה המאוד ארוכה הזאת לא מהווה שום בעיה ולדעתי הבחור (המומחה) פשוט מנסה להשיג פרסום בזול!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני גר בבת-ים בדיוק 3 שניות משם ועושה את העיקול כמה פעמים ביום. אני עושה אותו על 120 עם שברולט (דייהו) אופטרה בלי בעיה בכלל.

זו הגזמה מטורפת.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

המצגת [ומי שערך אותה] טוענת כי שיפוע הכביש בקטע זה היא לכיוון ההפוך [שיפוע שלילי- אל מחוץ לכיוון הפנייה], מה שמגורם להרחבת קו הפנייה של המכונית.

טענות מסוג: "לקחתי את הסיבוב עם ויירון ב-350 קמ"ש", "הכביש רחב", "האספלט איכותי" וכו' אינן רלוונטיות בעליל. אספלט איכותי, כביש רחב, נהג אמיץ- אינם מצדיקים שיפוע שלילי בכביש, וגם לא בעיות ניקוז. להזכירכם- הכביש צריך להיות מתוכנן גם ל"מצבי קצה"- ולתמוך ברכב גם בגשם, ראות לקויה, חוסר תשומת לב וכיוצ"ב. זה ההבדל בין כביש טוב לכביש רע.

בהנחה שאכן השיפוע שלילי- אכן מדובר בתכנון ו-או ביצוע לקויים. אם הסימנים בצידי הכביש שכיחים בכבישים נוספים- הרי שזה לא הסיבוב היחידי שלקוי, ואין לראות בזה הכשר לכביש גרוע.

אני מניח שהסימנים בצידי הכביש- רובם לפחות- שייכים לנהגים רגילים לגמרי, שלא ניסו לשבור שיאי מהירות בסיבוב, ואין להם יומרות להיות אלופי השכונה בדריפטים. הרי די בהפניית הגה אחת חריפה [נניח לצורך תיקון הקו, טוסטוס שחתך משמאל וכו'] בכדי להפעיל על הרכב כוחות גדולים מאשר פנייה אחידה במהירות כפולה.

dirty old man

need love too

פורסם

אני לא מתווכח עם מה שאתה אומר, אבל אם תשים לב לתגובה הקודמת שלי כמו גם לתגובות של עוד כמה מהמגיבים בשרשור הזה, תראה שהזוית של הכביש אומנם קיימת, אבל היא בכיוון הנכון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה תמיד נראה לי כמו אחד הסיבובים היותר נחמדים שיש בא"י, קשת ארוכה ומהירה על אספלט משובח עם שוליים ברוחב נתיב וחצי לפחות. הבעיה היחידה היא, כפי שנאמר, שהסיבוב נסגר במקום להפתח - מה שפוגע בשדה הראיה.

אין שום בעיה לעשות את הסיבוב הזה גם על 150-160 במאזדה 3, מלבד העובדה שאין לך שדה ראיה בקצה וזה עלול להגמר ברע - כך שאני נזהר שם בימינו, אפילו עם הGTI (אם כי בכיוון ההפוך עלו שמועות על ח"י עשרות קמ"שים בשלווה ורוגע) - ואני מציע לאחרים להזהר שם גם כן. בשביל להוסיף חטא על פשע, היציאה בעליה, מה שפוגע עוד יותר בשטח הראיה (שטח מת לאחר שהעליה מסתיימת).

בשום מקרה ואופן לא צריכה להיות בעיה לנהג ממוצע ב100-110.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
...

מרבית התגובות לא מתייחסות ל שיפוע הכביש, אלא בעיקר בסגנון של "באיזה מהירות ובאיזה רכב הם לוקחים את הסיבוב", בדרך לפודיום.

שיפוע הכביש הוא עובדה שאפשר לבדוק... בכל מקרה, הסימנים בשולי הדרך מעידים על נקודה מסויימת.

dirty old man

need love too

פורסם

זה לא פודיום, זה צומת חולון, ואני מקווה שאתה לא רומז לחוסר אחריות של אי אלו נפשות כאן - אחרי הכל, יש סיבה שהמחלף הזה נבנה בצמוד לבית חולים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יצא לי כמה פעמים לעבור בכביש הזה ולא לאט וממש לא זכור לי שיפוע הפוך בפניה הזאת. התמונה ה"מדעית" מהמצגת שמנסה להוכיח את השיפוע השללי מותחת חץ מראש גדר הבטיחות היצוקה מבטון אל החלק התחתון של הרכב שנוסע בנתיב השמאלי, פלא שיצא לו קו עם שיפוע שלילי?

אם אלו "מומחי הבטיחות" בארץ, זה מסביר הרבה דברים...

ואם במחלף וולפסון עסקינן, דווקא בכיוון הנסיעה מצפון לדרום כשנכנסים לחלק השקוע יש תכנון וסימון גרוע מאוד של נתיבים כאשר אתה מגיע בנתיב השמאלי מכיוון הולץ אפשר לטעות בקלות ולהכנס לנתיב לא גמור שמוביל אל תוך שטח הבניה שם האספלט נגמר ויש למיטב זיכרוני שער ברזל.

אני מעריך שזה מצב ביניים עד להשלמת כל איילון דרום, אבל מצב ביניים זה נמשך כבר כמה שנים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כל הכביש נראה בסדר גמור, זה שאנשים חולמים ומטפסים על הקיר לא קשור לכביש עצמו אלא אולי לעובדה שבאיילון זה בין המקומות הבודדים שיש עקומה יחסית חזקה, אני דווקא חושב שיכול להיות שבבוקר פחות או יותר זו הנקודה שמתחיל הפקק היומי, ומי שבוא במהירות "מופתע" אחרי העקומה לגלות את הפקק ולכן "מטפס" על הקיר.

אם בבעיות כבישים עסקינו, נסו לעלות על איילון דרום מכיוון הגשר החדש בגלילות ותגלו פניה חדה מאוד לימין שתמיד מפתיעה אותי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

שלום

אני לא מכיר את הסיבוב הזה אבל רוצה לספר לכם על דרך פרויד בחיפה

מי שנוסע בירידה יש חלק מאוד מסוכן

אני לא יודע למה אבל הרכב תמיד בורח שם

זה פנייה חדה שמאלה באמצע הדרך

תזהרו בבקשה אני כבר לא מתנדב במדא

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

טוב אחרי שראיתי את המצגת, וקראתי את תגובות חברי הפורום לגבי המהירויות שבהן הם "לוקחים" את הקטע,

נסעתי שם בשבוע שעבר 3 פעמים ואני חושב שניתן להגיד כמעט בוודאות שהשיפוע הוא לא שלילי.

אני לא בטוח שלכולם יצא לנהוג בסיבוב עם שיפוע לכוון השלילי, אבל אצלנו ביישוב יש כיכר גדולה שדופן אחת שלה מחוברת לכביש גישה ישן שהשיפוע בו הוא שלילי ביותר, גם במהירות נמוכה מרגישים איבוד שליטה קל.

לכן לדעתי לא ייתכן שפוע שלילי בעיקול חד כמו במחלף המדובר , שמותאם למהירות גבוהה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...