Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף להוריד קובץ ישירות של 320 אבל אין הבטחה שהוא לא היה פעם 96, הדרך היחידה היא לקודד בעצמך ל320 מדיסק מקורי

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

או להוריד ( רק קבצים חוקיים , כן ? ) קבצים שקודדו ע"י קבוצות ידועות , ולא ע"י ילדים בני 10 שקוראים לקובץ " 50 סנט החדששששש חזקקקקקק " . בדר"כ זה מוקלט ב - VBR , מה שמבטיח איכות יחסית טובה .

פורסם

שאני שומע MP3 בHU החדש (בדיוק חצי יום) זה רושם למטה על כמה קודד השיר ובמקרים מסויימים זה רושם VBR משהו כזה.

זה אומר שזה באיכות טובה ?

speedman, ברור שעדיף להוריד ישר 320.

אבל 80 אחוז מהשירים הם 128.

אז אין דרך לשנות את האיכות ?

פורסם

מה פתאום. כמעט לכל שיר שתרצה אפשר למצוא קובץ באיכות של לפחות 192. ולהרבה מאוד אפשר למצוא באיכויות טובות יותר.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

ברגע שמקודדים קובץ מ320 ל128,מידע נמחק,בגלל זה הקובץ קטן,אי אפשר להפוך את התהליך בגלל שהמידע נמחק ואי אפשר להחזיר אותו.

אי אפשר לשנות איכות לטובה,פשוט תיקח את הדיסק ותעביר למחשב באמצעות המדיה פלייר באיכות של 320,צריך לסדר משהו בהגדרות שם בכדי שזה יהיה 320 .

באינטרנט רוב הקבצים הם 192 או 128 כי הם לא בגודל גדול כך שאפשר להעלות ולהוריד אותם במהירות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אהלן.

אי אפשר לשפר שיר שקודד ב - 128 KBPS לאיכות טובה יותר.

זה בגדר "יש מאין"

כפי שצוין, לא חסרים שירים באיכות גבוהה, ויש אתרים שלא מעלים Torrents בעלי איכות פחות מ - 192 KBPS.

שבת שלום,

מתן.

פורסם

אני אסכם מה שנאמר לפני במשפט אחד:

אתה לא מוריד מוסיקה מהמקומות הנכונים.

(ואומר לך את זה בן אדם שקונה דיסקים בכמויות)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה יותר תלוי במקודד הMP3 מאשר בקילוביט-רייט

לדוגמה -- רבים ממאומני האוזניים לא יבחינו בין אם פי 3 שקודד ב128 KBPS במקודד FRANHOUFER ונשמע גם באותו הקודק - של פראןהופר לעומת הדיסק המקורי.

פורסם
אני אסכם מה שנאמר לפני במשפט אחד:

אתה לא מוריד מוסיקה מהמקומות הנכונים.

(ואומר לך את זה בן אדם שקונה דיסקים בכמויות)

תומר

מאיפה אתה מוריד מוסיקה???

ובכלל כולם מאיפה אתם מורידים מוסיקה??

אני אישית מוריד מ ***ו ***שהם לא הכי טובים (איכות, מהירות הורדה)

אני אשמח לשמוע אתרים\שרתים יותר טובים אם יש לכם...

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

השרשור הזה קיבל גוון יותר מדיי פיראטי ואנחנו לא מעודדים פיראטיות כאן ב-CF.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...