Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהוא נבנה בתקופת המנדט

הבריטים, ביחד עם בעלות הברית,

רצו לתת אופוזיציה לאוטובאנים הגרמניים.

כך נוצרה תקנה שבכל קולוניה בריטית

יהיו מספר קילומטרים רציפים ללא ההגבלה.

כשמדינת ישראל הוקמה, הפרצה בחוק נשארה

ועקב בירוקרטיה בלבד החוק לא תוקן.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

עוקף ראמללה נסלל הרבה אחרי שהבריטים עזבו ,בערך בתחילת ישום הסכמי אוסלו .

קשה לי מאוד להאמין שאין שם הגבלה ,פעם הבאה שאני אסע לאחותי אני אשתדל להביא תמנות של תמרורים......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

"הכי ישראלי על הכביש

59 אביבים חוגגת מדינתנו הקטנה, ולרגל המאורע המשמח הכנו לכם את רשימת ה"הכי ישראלי" על הכביש: שר התחבורה הכי טוב (והכי גרוע), המכונית הכי איטית (והכי מהירה) ועוד. חג שמח ערוץ הרכב

עדכון אחרון: 23.04.07, 10:30

"

ציטוט מכותרת מ YNET

(בכחול התייחסות לפניני הכתב)...

הכתב הכי ישראלי, אולי... המנותק מהמציאות או קיבל על הראש :loco: :loco: :loco: (מקובל ביום העצמאות)...

להלן ציטוטים מובחרים מפניני הכתב:

הכי ישראלי על הכביש

הכי יפה: אלפא רומיאו ספיידר (הדגם שכלל לא מיובא לישראל)...

הכי ישראלי על הכביש

הכי נשית: ניסאן מיקרה C+C

הכי ישראלי על הכביש

הכי מהירה: פורשה 911 טורבו

דבר הוועדה: אחרי 300 קמ"ש, התאוצה של הטורבו קצת נחלשת. וזה קצת מאכזב, כי בשלב הזה הנהג כבר מחפש את מתגי קיפול הגלגלים ופתיחת הכנפיים. אבל עד אז, זה הכי קרוב שאפשר להגיע ל-F15 עם מבערים מלאים (מה שצודק , צודק...יש בח"א).

הכי ישראלי על הכביש

הכי גברית: מרצדס SL55 AMG

דבר הוועדה: אם סטיב מקווין היה בחיים, זו המכונית שהוא היה קונה(ישראלי לשעבר-לא...הופיע בסרטים). בגלל הסאונד, בגלל איך שהיא נראית, בגלל שהיא בעצם מכונית שרירים אמריקנית שיודעת לפנות. ומקווין היה הכי גבר-גבר, והוא גם הבין במכוניות."

כן, יש כאלו שיטענו שמדובר על כתיבה הומוריסטית ואני טוען לכתיבה חמוריסטית...

מריוס

פורסם
אני הזדהיתי עם אחד הגורמים שם : דיבור בטלפון בזמן נהיגה. :roll:

לא ראית אף פעם כאלו?

אני רואה בכל יום לפחות 10 כאלו.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יופי, עכשיו הדלקתם אותי (שוב) על כביש מצדה... :roll:

עד שהספקתי לשכוח ממנו לכמה ימים... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...