Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K לאוטו ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כאמור אני נהג חדש ואין הרבה כסף(יש כמה אלפיות אבל בעתיד הקרוב יהיה יותר) אבל פשוט בוער:oops: לי על אוטו משלי...

כבר לא יכול עם האוטו של ההורים כי זה פשוט לא האוטו שלי וזה אומר הכל...

אז עד 10K וזה אומר משהו כמו: 205 ,ZX, פיאט אונו/טמפרה , אלפה 33(החלום שלי), רנו 19 , דייהטסו אפלאוז , פורד אסקורט ועוד כל מיני כאלו

אז מחפש ידני עם כח ואמינות וזשיהיה זול אמממ ויפה הצעות??? המלצות???

פורסם

אין פשוט לא יעזור המכוניות ב10,000 הם גרוטאות !!!

עדיף שתחכה שיהיה לך 20,000 ואז כבר יהיה אפשר למצוא מכונית טובה (פונטו למשל) במצב סביר.

בכל מקרה אם אתה הולך על המכונית ב10,000 7500 תשלם על אונו 1994 ועוד 2500 ישור קו.

פורסם

תבצע חיפוש בנושא, היו המון שרשורים בתקציב הנ"ל.

בכל מקרה, יופי הוא עניין סוביקטיבי, ואמינות היא לא בדיוק תכונה חזקה אצל מכוניות משנתונים כאלה.

הדבר הכי חשוב הוא כמו שנאמר מעלי, תשאיר עוד סכום כסף גדול לישור קו, תקנה כרטיסית אוטובוס ותהיה מוכן לעשות כרטיס חבר מועדון במוסך קרוב לבית.

בהצלחה

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

באמת עדיף כמו שאמרו פה שתחכה עם זה.....

הדרישות שלך הם מעט מנוגדות (זה אחלה שאתה רוצה ידנית עם כוח אבל

תחשוב שעל הידנית הזו לא נהגה זקנה על 80 קמ"ש אז אמינות לא תהיה פה)

לכן אם אתה לא רוצה מנוי במוסך תאזר בסבלנות עד שתרכוש את הבייבי שלך.

פורסם

מה שאתם אומרים בכלל לא מחייב, את האיביזה שהייתה לי (שנת 94) עם מנוע 1600 ידני קניתי בקצת פחות מ 10K, השקעתי עוד 1500 ש"ח על יישור קו מכני והחלפת צמיגים ולאחר מכן בכמעט שנה שהיא הייתה אצלי הדבר היחיד שהתקלקל הוא אחד האינג'קטורים במערכת ההזרקה (התיקון עלה 400 ש"ח כולל עבודה) כך שניתן בהחלט למצוא רכב אמין גם בתקציבים האלו - הכל תלוי במי היו בעליו הקודמים ואיך טיפלו בו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מה הבעיה להגשים חלום?

תחפש 33 1.5 עם יד נמוכה וק''מ נמוך זה הכל, תתפלא אבל יש רכבים שמורים!

כל עוד אתה לא מתפתא לקנות 1700 שלרוב עברה חיים קשים אלה מסתפק ב 1500 אז בהחלט תוכל למצוא אקזמפלר שמור!

משם כבר תוכל להתקדם עם הרכב או להתקדם לרכב אחר.

הרכב בהחלט מהנה ומספק המון סחורה לעומת המחיר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...