Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מתלוננים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלוננים? הרי ככה זה אמור להיות. זה המצב הנורמלי - שהשירות הוא חלק מהמחיר במסעדה, בדיוק כמו שהוא חלק מהמחיר בכל מקום אחר (למרות שלפעמים אני מייחל לכך שבמקום אנשי מכירות היו Vending machines. תחשבו על מכונה ענקית, אתה מכניס צ'ק, לוחץ על כפתור ויוצא לך אוטו, בלי לשמוע מילה על המתחרים).

למה לך להתלונן?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חברים התבלבלתי מרוב שהייתי חייב לרוץ מיקודם

במקום טיפ התכוונתי למושג החדש היום "אבטחה"...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
חברים התבלבלתי מרוב שהייתי חייב לרוץ מיקודם

במקום טיפ התכוונתי למושג החדש היום "אבטחה"...

אה, זה. האגודה למען הצרכן, משרד המסחר והתעשייה, בטח יש עוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תבקש להוריד את זה מהחשבון, לא כזה ביג דיל.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

הקנס שהוטל על המסעדה הולך למתלונן?

המתלוננן יקבל משהו מהתלונה?

יש כמה מקומות בעלי שם שמוסיפים את האבטחה וחלקם גם בזמנים שאין מאבטח

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
בכל מקום שהייתי תמיד לקחו בחשבון כסף על אבטחה וחשבתי שכך זה אמור להיות... עד שראיתי את זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251943,00.html

לפעמים אני לא מבין את המדינה הזאת , תראה חלק מהציטוט של הכתבה שהבאת :

"במסגרת הסדר טיעון בין הצדדים, גזרה השופטת דורית שפירא על המסעדה קנס בסך 20,000 שקלים ועל מנהל המסעדה קנס בסך 10,000 שקלים. כמו כן, כל אחד מן הנאשמים חתם על התחייבות בסך 30,000 להימנע במשך שנתיים לעבור על חוק הגנת הצרכן. "

מדוע הם צריכים להתחייב לא לעבור על חוק הגנת הצרכן ?

למה זה לא ברור מאליו שכל זמן שהם עדיין רוצים להפעיל את המסעדה הם צריכים לעבוד לפי חוקי הגנת הצרכן?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בכל פעם שנתקלתי בנסיון חיוב הכרטיס על אבטחה, תמיד הודעתי שהחיוב יתבצע ללא אבטחה, ומעולם לא עשו לי בעיות, אף מקום לא התנגד, מעולם!

פורסם

לדעתי אם לא מדובר בסכום גבוה זה קטנוני. אתה נותן למלצר טיפ אז למה לא למאבטח (מזה משלמים את שכרו)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם זאת הגישה, אז למה שאני לא אשלם גם תוספת עבור המים שאיתם שטפו את הירקות מהם הוכן הסלט, וגם עבור החשמל שאיתו מאירים את המסעדה?

מחיר המנה צריך לשקף את סך העלויות, זה לא לעניין שיש עלויות שמשלמים עליהן בנפרד.

וכן, אני מאלה שמבקש להוריד את תוספת האבטחה מהחשבון. זה לא עניין של שקל או שניים, זה עניין עקרוני בשבילי.

אם בעלי המסעדות מספיק חצופים כדי לבקש ממני את התוספת המגוכחת והבלתי חוקית הזאת, אני מספיק חצוף כדי לא לשלם אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לדעתי אם לא מדובר בסכום גבוה זה קטנוני. אתה נותן למלצר טיפ אז למה לא למאבטח (מזה משלמים את שכרו)?

אם הייתי יודע ששני השקלים שאני משלם עבור אבטחה מגיעים לכיסו של המאבטח - הייתי משלם ללא היסוס. אבל המאבטח החביב הזה הרי עומד שם בתמורה לשכר מינימום, ויכול רק לחלום על דמי האבטחה שהלקוחות משאירים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם הייתי יודע ששני השקלים שאני משלם עבור אבטחה מגיעים לכיסו של המאבטח - הייתי משלם ללא היסוס. אבל המאבטח החביב הזה הרי עומד שם בתמורה לשכר מינימום, ויכול רק לחלום על דמי האבטחה שהלקוחות משאירים.

בדיוק!!

ובגלל זה אני לא רואה שום סיבה לשלם אבטחה במסעדה.

את 2 השקלים האלה שגובים הייתי נותן בכיף למאבטח שבחוץ. (אבל זה לא יקרה-מאבטח הוא לא קבצן נדבות)

המסעדה צריכה לשאת בעלות מלאה של האבטחה.נקודה.

• תוכן חדש...