Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , יש לי סולובאריק L7 של קיקר. הוא מחובר ב4 אום למונובלוק.

עכשיו הבעייה.

שפתחתי את הבג'אז לשמוע את הסאב מקרוב שמתי לב שהוא לא "דופק" "נקי" , זאת אומרת שבכל "דפיקה" הממברנה עושה מן רעש מוזר של חרחור+רטט (משהו מוזר ביותר).

שהוצאתי את הסאב מהתיבה בכדי לבדוק את החיבורים שלו מאחורה (כידוע הוא 2 סלילים) שמתי לב שהחיבורים הולכים בצורה הבאה: כבל אחד מחבר בין פלוס אחד למינוס אחד הכבל השני הולך מהפלוס השני והמינוס השני למגבר.

האם ככה זה אמור להיות מחובר? (לא אני חיברתי ד"א , ככה קיבלתי שקניתי)

גם עם החיבור נכון וגם אם לא , ממה הרעשים האלה נובעים?

תודה לעוזרים.

פורסם

תלוי כמה כל סליל.

בקשר לחירחור גם בסאבים של אחי יש כזה חירחור, ולא בגלל שיש איתו בעיה, אלא כי הם פשוט כאלה. (לא מדבר על L7).

L7 לא שמעתי עם הפנים אליו, ככה שאני לא יכול להגיד לך אם אמור להיות לו רעש כזה או לא. לגבי החיבורים שוב תגיד כמה כל סליל.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עד כמה שידוע פלוס זה פלוס ומינוס זה מינוס.

חכה לתגובות של המבינים יותר.

ואם לא יצליחו לעזור הייתי מציע לנסות לחבר את הפלוס 1 לפלוס 2 ולמגבר , מינוס 1 למינוס 2 ולמגבר.

ואל תשכח לעדכן אם הסתדר.

אין חתימה!!

פורסם

ואם לא יצליחו לעזור הייתי מציע לנסות לחבר את הפלוס 1 לפלוס 2 ולמגבר , מינוס 1 למינוס 2 ולמגבר.

ואל תשכח לעדכן אם הסתדר.

כן?

וזה יוריד את ההתנגדות ל1 אוהם.

אתה בטוח שהמונו שלו מסוגל לרדת להתנגדות כזאת?

פורסם

ואל תשכח לעדכן אם הסתדר.

כן?

וזה יוריד את ההתנגדות ל1 אוהם.

אתה בטוח שהמונו שלו מסוגל לרדת להתנגדות כזאת?

איזי איזי לא להתעצבןן ולעצבן !

אין חתימה!!

פורסם

החיווט בסדר.

האם הוא מחרחר בווליום נמוך ?

ותנסה לשים לב מאיפה בא החירחור (מהחלק החיצוני או הפנימי של הסאב)

בכל אופן אם הוא כבר מחוץ לתיבה את תיסתכל טוב שאולי הדאמפר (F, החלק הצהוב) יצא מהמקום שלו באיזור החיצוני

בדרך כלל הוא מודבק לשם וכדי ליראות אם הוא לא במקום צריך למעוך אותו מעט ובעדינות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המגבר לדעתי לא יכול לרדת ל 1 אום אבל זו לא הנקודה.

שומאכר , מה זאת אומרת כה כל סליל?

ואני יודע מה שיש בהרבה סאבים חרחור העניין שפה הוא ממש ממש מוגזם זה מן כזה רטט מוזר.

פורסם
האם הוא מחרחר בווליום נמוך ?

ותנסה לשים לב מאיפה בא החירחור.

בכל אופן אם הוא כבר מחוץ לתיבה את תיסתכל טוב שאולי הדאמפר (F, החלק הצהוב) יצא מהמקום שלו באיזור החיצוני (בדרך כלל הוא מודבר לשם)

הוא מגיע ממש מפני הסאב (H ו G בתמונה)

פורסם
המגבר לדעתי לא יכול לרדת ל 1 אום אבל זו לא הנקודה.

שומאכר , מה זאת אומרת כה כל סליל?

ואני יודע מה שיש בהרבה סאבים חרחור העניין שפה הוא ממש ממש מוגזם זה מן כזה רטט מוזר.

שאלתי כמה כל סליל (4 אוהם? 2 אוהם?) שנוכל להגיד לך איך לחבר את הסאב ואם הוא מחובר נכון.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי..אז אם הוא מחרחק בווליום ממש נמוך, ווליו שבו הממברנה לא ממש זזה זה אומר שהרעש מהסליל וזה חייב תיקון מעבדה

אם הממברנה מיבחוץ ומצידו הפנימי ניראת שלמה ושלא יצאה ההדבקה אז תיבדוק טוב טוב את ההדבקה של כל החלק הצהוב , יתכן והוא השתחרר והאו גורם לרעשים בווליום הגבוהה

פורסם
אז ככה , יש לי סולובאריק L7 של קיקר. הוא מחובר ב4 אום למונובלוק.

עכשיו הבעייה.

שפתחתי את הבג'אז לשמוע את הסאב מקרוב שמתי לב שהוא לא "דופק" "נקי" , זאת אומרת שבכל "דפיקה" הממברנה עושה מן רעש מוזר של חרחור+רטט (משהו מוזר ביותר).

שהוצאתי את הסאב מהתיבה בכדי לבדוק את החיבורים שלו מאחורה (כידוע הוא 2 סלילים) שמתי לב שהחיבורים הולכים בצורה הבאה: כבל אחד מחבר בין פלוס אחד למינוס אחד הכבל השני הולך מהפלוס השני והמינוס השני למגבר.

האם ככה זה אמור להיות מחובר? (לא אני חיברתי ד"א , ככה קיבלתי שקניתי)

גם עם החיבור נכון וגם אם לא , ממה הרעשים האלה נובעים?

תודה לעוזרים.

אם ככה הסאב מחובר אז הוא מחובר בטור, ז"א אם שני הסלילים 2 אוהם כל אחד אז ההתנגדות הסופית 4 אוהם.

ואם שני הסלילים 4 אוהם כל אחד אז ההתנגדות הסופית היא 8 אוהם. אז תברר באופן מוחלט מה ההתנגדויות.

לגבי החרחור אני לא חושב שהבעיה היא באופן החיבור (אם הוא כמו שאתה מתאר).

תנסה לשחק בכיוונים\גיינים של המגבר\רדיודיסק או שפשוט תשים סאב אחר בשביל לבדוק אם הבעיה היא באמת מהסאב עצמו.

סלמאן.

פורסם

אני שמח שאני לא המשועמם היחידי, לי יש P1 והבחנתי במין רטיטות של פלסטיק מהפורט שלו, פירקתי אותו והפעלתי אותו בחוץ ושום דבר לא זז ולא רוטט, דפקתי על כל התיבה מבפנים, הכל פלדה יצוקה :x .

החלטתי שעם כל הדברים שמקרקשים באוטו זה האחרון שצריך להטריד אותי (ואני לאט לאט מבטל את רובם)

אולי זה ההזדמנות להגיד שלהדביק את הדשבורד עם סיליקון - משפר פלאים את הקירקושים :wink:

פורסם

מוזר שיש לך תיבה מפלדה יצוקה.

בכל אופן רעשים אתה לא אמור לישמוע מהסאב אם אתה נותן לו מכות.

או שאתה רוהא בעיניים חלקים שאפרש להזיז עם אצבעות, או שאתה שומע חירחורים בזמן עבודה

• תוכן חדש...