Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים,זיהוי צמיג מסויים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מקבלים ? :?

סתם נפלת על תמונה שמצאה חן בעיניך ? מישהו מוכר, שם תמונה ולא פרסם מידע ? אז תשאל אותו.

ניר

פורסם

לא מבין מה מיוחד כלכך בצמיג הזה..

אין לך מושג מה המידה שלו, אין לו מושג מה היצרן שלו, אין לך מושג מה הדגם שלו, אין לך שום מושג מה האיכויות והביצועים שלו..

מה אהבת כלכך בצמיג?! את החתכים שלו? את הציור שהוא משאיר כשאתה נוסע איתו על חול ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סתם פשוט נדלקתי עליו,ומעניין אותי כמה יעלה לי סט כזה

אני בהתחלה רציתי ללכת על דנלופ SP9000 ואין לי מושג עם יש במידה הזאת וכמה סט כזה אמור לעלות

איך הצמיג הזה לעמות הדנלופ? אני לא מחפש משהו יקר אלה משהו באיכות טובה יחסית ושלא יהיה זבל סיני!

פורסם
לא מבין מה מיוחד כלכך בצמיג הזה..

אין לך מושג מה המידה שלו, אין לו מושג מה היצרן שלו, אין לך מושג מה הדגם שלו, אין לך שום מושג מה האיכויות והביצועים שלו..

מה אהבת כלכך בצמיג?! את החתכים שלו? את הציור שהוא משאיר כשאתה נוסע איתו על חול ?

ידידי בישביל זה נועד הפורום ורציתי מידע לגביו ,כמובן שלא הייתי הולך וקונה אותו סתם בגלל שהוא משאיר סימן ישן על החול

די להיות צינים לא חייב להגיב על כל דבר.

פורסם

אם "נדלקת" עליו בגלל הצורה שלו, ה-GOODYEAR F1 יספיק לך. והוא מצויין.

http://images.google.com/images?svnum=10&hl=en&gbv=2&q=goodyear+f1

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני מכיר את הצמיג הזה ואני יודע שהוא מעולה,פשוט ברכב הקודם שהיה לי(נגנב)הייתי צריך להחליף סט 17

וכולם באמת המליצון עליו והיו עליו ביקורות נהדרות רק שלא מצאתי אותו בשום פנצריה בארץ וחרשתי הרבה מאוד פנצריות בארץ

בסופו של דבר הלכתי על טויו פרוקס אר 1 שעלה בסביבות 1000 ש"ח לצמיג.

הגודייר האלה די נחטפים,כמה סט 15 אמור לעלות?

פורסם
ידידי בישביל זה נועד הפורום ורציתי מידע לגביו ,כמובן שלא הייתי הולך וקונה אותו סתם בגלל שהוא משאיר סימן ישן על החול

די להיות צינים לא חייב להגיב על כל דבר.

אני ממש לא מנסה להיות ציני..

הרי מדובר על צמיג - חתיכת גומי שחורה - שמולבשת על ג'נט..

בתמונה אי אפשר לראות כלום פרט לגומי השחור והצורת חריצי ניקוז שלו..

מה כבר יכול להיות שאהבת כלכך בצמיג שאתה צריך כזה, פרט לצורת החריצים ?

ולמי משנה איך נראים החריצים? אני מעדיף צמיג איכותי ואוחז מאשר אחד עם צורת חירוץ יפה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

או שמדובר ב-Yokohama AVS SPORT או שמדובר בחיקוי הסיני והזול שלו, ה-Wanlli :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...