Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופניים חדשות (למעשה הן אספנות, אבל לא משנה).

אלו אופני כביש RALEIGH ישנות מאוד.

השאלה היא זאת:

איזה לחץ אמור להיות בצמיגים?

אני חוזר ואומר, אלו אופני כביש עם צמיגים דקים, לא אופני שטח.

פורסם

ממליץ להתייעץ בפורום אופני כביש בתפוז. הם נראים לי האנשים הנכונים.

[וטיפ קטן - מלבד לחץ האוויר, חשוב שהגלגלים עצמם יהיו מתואמים ומכוונים היטב - קל מאוד להחמיר שמיניות באופני כביש, עקב העמידות המאוד נמוכה של הגלגלים שלהם ללחץ צידי]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
90-120 PSI תבדוק מה רשום על הצמיג.

אתה רציני?!? מוביל טנקים ממלא 120. אבל הוא גם סוחב 100 טון.

אני אישית הייתי ממלא ביחס ישיר למה שאני רוצה, אם אני רוצה גלגל קשה, אני עושה אותו קשה, אם רך, ממלא אותו לרכות המתאימה.

פורסם

90-120 PSI זה בהחלט הלחץ המומלץ לאופני כביש.

עד לפני כמה שנים נמניתי גם אני על עדת רוכבי האופניים. בגלל שהאופניים שלי היו אופני שטח, הלחץ שהייתי ממלא היה כ-65 PSI, אבל כאמור, באופני כביש יש למלא לחץ גבוה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באופני כביש היישנות כפי שמתואר הלחצים הם טיפה פחות מהחדשות של שנות ה 2000.

תתחיל מ 80, תראה אם זה מספיק, אם לא אז תעלה.

בכל אופן על הצמיג עצמו רשום הלחץ המקסימלי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה רציני?!? מוביל טנקים ממלא 120. אבל הוא גם סוחב 100 טון.

אני אישית הייתי ממלא ביחס ישיר למה שאני רוצה, אם אני רוצה גלגל קשה, אני עושה אותו קשה, אם רך, ממלא אותו לרכות המתאימה.

כן ארז אני רציני. אבל יש לבדוק את הלחץ המומלץ על הצמיג, כמו כן אם הצמיג ישן (מראה סימני עייפות) תיקח בחשבון שהוא יכול להתפוצץ לך.

באופני כביש המטרה היא להתגלל בכמה שפחות מאמץ וכלן הלחץ הגבוהה. אם ברצונך לקבל פחות פידבק מהכביש ממליץ לעבור לאופני XC.

אני באופני DOWNHILL שלי הייתי ממלא 40-35 PSI (תלוי בתנאי השטח) עלמנת לקבל אחיזה טובה.

60PSI אכן מתאים לאופני XC.

p3259.jpg

35 PSI במקרה הזה של הקפיצה שלי

פורסם

תפסיקו להטעות אותו!

90-120 ואפילו 130 זה הלחץ באופני כביש בעלות צמיגים דקים במיוחד ברוחב 19 עד 23 מ"מ.

בדגמי ראלי הישנים הצמיגים היו בקוטר ''1.25 כלומר 31 מ"מ והלחץ הטיפוסי בהם היה 70 PSI.

בכל מקרה לחץ הניפוח המרבי מוטבע על הצמיג ורצוי לנפח לערך קרוב אליו.

פורסם

אגב תסלחו לי שאני מתפרץ

אבל יש לי אופני שטח עם בולמים [וגלגלים די רחבים]

בהתחלה מלאתי 30 PSI [כמו באוטו] :shock:

ואז נאמר לי שכדאי 60 PSI

האם באופני שטח אני יכול לעלות גם ל 120 PSI

[רוב הנסיעה היא על מדרכות וכבישים] לא בשטח בכלל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הכי טוב להיצטרף למועדון PSI

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בגלל שהצמיג דק מאוד אתה זקוק ללחץ הרבה יותר גבוה. מתח הפנים של הצמיג הוא פונקציה של מכפלת הלחץ בקוטר הגליל המנופח (הקוטר הוא לא קוטר החישוק אלא רוחב הצמיג).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הלחץ הוא אכן באיזור שהמליצו עליו (בין 70 ל-90 , רשום על הצמיג, כ-30 אחוז פחות מהלחץ המכסימלי).

לשים לב אלף פעם שהצמיג תקין ולא יבש. לא נעים לחטוף סטירה מצמיג שמתפוצץ בלחץ הזה.

• תוכן חדש...