Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אחרי אירוע, התנדבתי לעזור לשתי בנות שנתקעו עם פנצ'ר בגלגל הקדמי של BMW 316 שנת 05, ג'נט סגסוגת.

משחרר את הברגים, מרים את האוטו... עד שמצאתי את סט הכלים והמתאם לאום נגד גניבה (נמצאים בתוך תא בדלת תא המטען,לא היה ספר רכב), מנסה להוציא את הגלגל וכלום..קצת מכות עם היד גם לא עוזר, טלפון לקמור אולי אני מפספס משהו, ולא, רק הברגים והגלגל אמור לצאת - לא הולך. ביקשתי מהתמיכה שיחברו אותי למישהו טכני, העצה שלו הייתה להחזיר את הברגים ולסגור אותם מעט עם היד, להוריד את האוטו מהג'ק, להניע וסוע קדימה וברקס חזק, אחורה וברקס חזק מספר פעמים ולנסות שוב. מנסים..מרימים על הג'ק שוב, וואלה הגלגל יצא.

פנצ'ר נעים לכולכם:-P

פורסם

מקרה מוזר ביותר .... אבל טוב לדעת שיש עוד פתרונות.

יש טלפון לפחות ?(ולא של התמיכה של קמור )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שלום.

בהרבה מכוניות שיש להם ג'נטים מגנזיום קורה שהג'נט ניתפס ,אם זה מליכלוך או בדרך כלל רכבים החונים בקרבת הים והמליחות של הים עושה סרטים.

הדרך פרוק שלך היתה נכונה , או בעזרת פטיש רצני מכים על הצמיג מבפנים החוצה ובשום אופן לו להכות על הצ'נט.

אחרי פרוק חיבים לנקות היטב ומומלץ למרוח שיכהב דקה של גריז כדאי למנוע התפסות חוזרת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אז הבנתי שהקטע עם הבנות היה פיקנטי... אז נוסיף קצת שמן למדורה:lol:

הג'ק שהוצאתי מה 316 היה נראה לי חלש כזה.. כמו שקיבלתי עם ה 307 ולא רציתי להשתמש בו, אז ברב "חכמתי" הבאתי את הג'ק שקניתי פעם בפנצ'ריה ושנמצא ב 307. מחפש את הנקודה החזקה מתחת לשאסי.. מוצא. מכניס את הג'ק ומתחיל לסובב ביודעי שלוקח לי בערך 10 דקות להחליף גלגל. הג'ק מסתובב קשה, אפילו קשה מאד, ואני חושב לעצמי, תודה אלוהים שלא עשית לי BMW וכמה טוב לי עם ה 307 הקלה שלי, חשבתי שפשוט הג'ק הולך קשה כי ה BMW כ"כ כבדה, והבנות חבר שהיו איתי כמובן מסכימים, "זה הרכב הכי כבד ובטוח שיש" . לקח 20 דקות עד שהצלחתי להרים את האוטו, וכאבים מטורפים בכף היד, שלא נדבר על שלולית הזיעה שהצטברה:shock: . ואז כשהאיש הטכני אמר להוריד את הרכב, חטפתי שוק, שוב להוריד ולהרים!? :evil: . טוב, מתחיל להוריד.. להוריד היה אפילו קשה יותר מלהעלות, ואז התחלתי להבין.. ההברגה של הג'ק כנראה הלכה. לקח עוד 20 דקות עד שהצלחתי להוריד את הרכב, והג'ק נזרק אחר כבוד, כמובן שהאוטו עלה תוך חצי דקה בקושי עם הג'ק המקורי והמצועצע של ה BMW. :evil: אז עוד טיפ קטן... לא לקנות זבל סיני, למרות שהוא נראה טוב.

פורסם

תופעה - מוכרת בגלגלי סגסוגת קלה, חיבור בין שני מתכות סוגי שונות גורם להאצת השיתוך (קוריוזיה) ביניהם עד להדבקות כאילו ריתכו אותם.

מניעה- מריחת שכבת גריז ליתיום בין שני המשטחים. יש יצרני ג'נטים שמוסיפים טבעת אוקולון למירכוז וגם למניעת התופעה.

פתרון - אני הכי אהבתי את הגלגלים התפוסים האלו והייתי "משכנע" אותם להפרד ממקומם בעזרת בעיטות קרטה מסוגננות...ושזה לא היה עוזר (או שהייתי מתעייף) , מכות (יבשות) עם פטיש (רטוב) חזקות על בוק עץ מסיבי, ישר לתבור הפנימי של הג'אנט.

שיטה - שהאיש הטכני של BMW הציע היתה עלולה לפגוע בתבריגים של הגלגל ולכן אני לא ממליץ עליה.

פורסם

אפשר גם לבעוט בגלגל בחלקו החיצוני כאשר הוא על ג'ק, אך יש לדאוג לאבטחת הרכב שלא יפול מהזעזועים.

פעם הבאה שתיפול על שתי בנות תקועות עם פנצ'ר בBMW אל תתאמץ ותתעייף - פשוט תתקשר אלי :wink: .

hornykambaz-050

• תוכן חדש...