Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום קניתי לפני כשבוע פולקסווגן פולו - שנת 97 -מוע 1400 סמ"ק גיר אוטומט - דגם מנוע - AEX .

שאני פותח סוויץ המנורה של ה- ABS - שנמצאת ליד האורות חירום לא נדלקת וגם לאחר שהרכב מניע היא לא נדלקת כלל .

איך אני יכול לבדוק האם הנורה שרופה ?

יש דרך לבדוק אם ה- ABS תקין , אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לבלום וביאזו מהירות על מנת לבדוק אם הוא תקין ?

ומה אני אמור להרגיש ? .

תודה מראש ושבת שלום , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

פשוט עושים בלימת חירום.

אפילו דוושת ברקס עד הסוף ,ולהרגיש את הגלגלים שאין חריקה אחידה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ברכב יש ABS.

אם הנורה איננה דולקת יש לברר את הסיבה- תיתכן בעיה במחשב ה-ABS, תיתכן נורה שרופה ויתכן שניתקו אותה בכוונה כדי שלא יראו שהיא דולקת. בבדיקה לפני הקניה לא בדקו את זה?

בכל מקרה יש לגשת למוסך לאבחון התקלה. רשום מהיכן אתה כדי לקבל המלצה.

פורסם

אם אכן קיים ABS , בדוק האם התקע לא הוצע מיחידת ה ABS במנוע ,יש להם תקלות ידועות, ויש מי שיתקן.

אם אתה מאיזור המרכז ודרום, פנה אל חבר הפורום אייל -- EYALN הוא יפתור לך את הבעיה.

אם אתה מאיזור חיפה, אשמח לעזור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...