Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם השבוע כניראה אני קונה רדיו דיסק חדש ורציתי לשאול את דעתכם על רדיו דיסק פיוניר מדגם:DEHP5850MP

הוא ניכנס בדיוק בתקציב שלי{1000שקל}

ויש לי באוטו קומפוננט מקדימה מאחורה רמקולים רגילים שיתחברו לרדיו דיסק מגבר וסאב.

תודה מראש לעוזרים.

אור.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=378196

bmw-530i 3.0L

פורסם

אחלה רדיו דיסק! לדעתי הכי טוב למחיר שלו למרות שבטח כולם ימליצו על לך על הפנסוניק.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

וואלה?! איך ידעת?

לפי דעתי באמת הפנסוניק 5401 יותר טוב ממנו, יציאות חזקות יותר למגברים, אקולייזר 7 ערוצים, חיתוכים,ויש כאלה שגם יגידו צליל יותר טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ואני אחליף את אדון אמיר ואמליץ על הסוני 7810/5 בול בתקציב ומכשיר מעולה.

לדעתי המכשיר הכי טוב בטווח האלף שקל.

פורסם

ואני אצטרף לבוב ואמליץ עליו, יש לי אותו ואני מרוצה עד הגג( יחסית למה שהוא עולה, אין עליו).

אגב יבגני, אהבתי את האדון, תקרא לי ככה כל הזמן:)

אמיר

פורסם

אתה רואה "אדון סאב" ידעתי (אני אורי גלררררר) בכל מקרה על הניר אין ספק בכלל שהפנסוניק יותר טוב.

השאלה שלי אליך . היה לך פעם את המכשיר הנ"ל שאתה ממליץ עליו?

כי אני המלצתי לחבר שלי לקנות אותו, אבל כאשר שמעתי וראיתי את האיכות של הפלסטיקה מאוד התאכזבתי!

מצפה לתגובה!

שלך אורי:lol:

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אחלה מכשיר לדעתי הכי טוב למחיר שלו . יש לי כזה ואני מרוצה מימנו

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

התאכזבת מהפנסוניק?

נכון הפלסטיקה שלו לא הכי מדהימה למרות שהיא ברמה סבירה ביותר, והמסך של הפיוניר יותר יפה. אז מה!?!

הפנסוניק בעל איכות צליל יותר טוב, עם הרבה יותר אפשרויות כיוון!

לכן אני ממשיך להמליץ עליו, או אפילו עוד יותר על הסוני!

בהצלחה בכל בחירה.

אמיר

פורסם
התאכזבת מהפנסוניק?

נכון הפלסטיקה שלו לא הכי מדהימה למרות שהיא ברמה סבירה ביותר, והמסך של הפיוניר יותר יפה. אז מה!?!

הפנסוניק בעל איכות צליל יותר טוב, עם הרבה יותר אפשרויות כיוון!

לכן אני ממשיך להמליץ עליו, או אפילו עוד יותר על הסוני!

בהצלחה בכל בחירה.

אמיר

לי יש כזה ואני מאמת אותו.

במחיר שלו באמת שהוא לדעתי הכי טוב, וממה התאכזבת ? מהתצוגה הכחולה הבאת לא הכי יפה?

לא נורא, לחבר שלי יש 580 ויש לי גם ניסיון איתו ולדעתי הפנסוניק יותר טוב, גם מבחינת האפשרויות, נוחות, סאונד וגם מחיר.

לא רק זה היה לי לפניו גם 7750 ואני נהנה יותר מהפנסוניק.

בהצלחה

206 XS

פורסם
לי יש כזה ואני מאמת אותו.

במחיר שלו באמת שהוא לדעתי הכי טוב, וממה התאכזבת ? מהתצוגה הכחולה הבאת לא הכי יפה?

לא נורא, לחבר שלי יש 580 ויש לי גם ניסיון איתו ולדעתי הפנסוניק יותר טוב, גם מבחינת האפשרויות, נוחות, סאונד וגם מחיר.

לא רק זה היה לי לפניו גם 7750 ואני נהנה יותר מהפנסוניק.

בהצלחה

אני אוהב את הפיונייר רק מבחינה אחת שהוא לא זול כזה הפלסטיק הרכיבים ניראים יותר מושקעים.

עם לא חשוב לך איך הוא ניראה לך על הפנסוניק עם כן אז הפיונייר זה בשבילך

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...